I disse tider hvor der skrives så meget negativt på de sociale medier, vil jeg lige dele en positiv oplevelse, som jeg har haft med Kolding MC. 👍 Min mc skulle genopbygges efter et færdelsesuheld og... Zobacz więcej
En stor tak til Kolding Mc og i særdeleshed Jonas på værkstedet. Igennem længere tid har jeg haft alvorlige problemer med min Rocket 3, iøvrigt købt andet sted. Med en teknisk viden, hjælpsomhed og... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
DANMARKS STØRSTE KAWASAKI, TRIUMPH, DUCATI, APRILIA, VESPA, MOTO-GUZZI UDSTILLING. Vi har mere end 12 års erfaring med motorcykler. Vi er Autoriseret Kawasaki, Triumph, Aprilia, Vespa, Moto Guzzi og Ducati forhandler. Mange brugte motorcykler på lager samt de fleste modeller fra Kawasaki, Triumph, Aprilia, Vespa, Moto Guzzi og Ducati. Alle modeller kan prøvekøres efter aftale. Vi føre følgende mærker som Arai, Shark, Shoei, Rukka, Rev'it. + vi har et godt motorcykel værksted.
Trianglen 26, 6000, Kolding, Dania
- info@koldingmc.dk
- koldingmc.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
De dejligste
Jeg handlede med Bruno og han var rigtig god til at fortælle om min Vulcan og svarede på alle mine dumme spørgsmål. Hjalp mig med at finde de dele som var lige mig. Rigtig skøn butik og hjælpsomme medarbejder. Kommer bestemt igen😀
Pris ikke tilrettet på hjemmeside
Pris ikke tilrettet på hjemmeside. Ingen problemer fik den bedste pris og leveret som aftalt
Købte ny motorcykel ved dem
Købte ny motorcykel ved dem, efter efter 20 min kørsel opdagede jeg at underbar skærm var ved at falde af , en md senere var mine 700kr Rizoma fodhviler på niplen til at falde af, det samme min Rizoma bremse væske holder .. de ikke glade for at bruge Loctite åbenbare… jeg ikke så sikker på jeg stoler på det værksted
Super god service lev min nye…
Super god service lev min nye motorcykel på Sjælland u/b kan kun anbefale at handel der
Købte en Triumph TF450E hos dem og alt…
Købte en Triumph TF450E hos dem og alt er gået som forventet, kommunikationen omkring små ting med den er også gået super godt 👍
Her føler man sig ægte velkommen
Som sædvanligt, bliver man taget godt imod, altid velkommen!
Ordentlig og ærlig snak om tingene, vi finder altid en løsning.
Der er altid tid til kunderne.
Og så er det bare super hyggeligt bare at køre forbi til et kig og en snak.
Super service hos Kolding MC aps
Min mc skulle genopbygges efter et færdelsesuheld og jeg har lige været på værkstedet, hvor den er meldt klar efter en større omgang. Jeg er meget tilfreds med arbejdet og hele forløbet, hvor der har været en god kontakt med først Jonas og derefter Jesper. Arbejdet blev gennemgået af den mekanikker som havde stået for opgaven. Super service og kommunikation. Tak til teamet i Kolding.
Leveret som aftalt
Leveret som aftalt , sælger ( Mike ) var meget grundig samt service mindet og gik lige en ekstra mil for at alt klappede. Handler her klart igen.
Styr på tingene !
Flot butik. Styr på tingene. Fik leveret motorcyklen til aftalt tid og der var styr på alt omkring handlen.
Super nem kontrakt håndtering online, og bestilling af udstyr.
Så nu er det bare op til min Triumph TF450E enduro at udføre sin opgave, og fragte mig rundt i terrænet er 😁💪

Odpowiedź od Kolding MC Aps
En medarbejder ringede mig op og…
En medarbejder ringede mig op og fortalte at det bestilte var på vej

Triumph Street Triple RS
Triumph Street Triple RS
God og proffesionel service ifm. Køb & prøvetur. Efterfølgende god information og har overholdt alle aftaler til punkt og prikke
Og så det bare en fed 🤟🏼🏍️

Odpowiedź od Kolding MC Aps
Ducati Monster service som aftalt !
Ducati Monster til service inkl. nye remme, hurtig aftale, pris på forhånd, mc færdig som aftalt. Jeg kunne dog ikke nå at afhente mc’en før ugen efter, intet problem i Kolding, får altid en god snak med Bruno og en kop kaffe. Sådan!

God kundeservice
God kundeservice
Bestilte varer som desværre var udsolgt, blev ringet op og spurgt om de skulle bestille hjem ca. 1 uge.
God service at kontakte folk 👍

Egentlig ok butik
Egentlig ok butik, men måske lidt kedelig indretning og ikke så meget fornyelse. Der kunne måske være lidt bedre oplevelser af nye produkter.

LANG leveringstid :-(((
Bestilte 8 sep. en Rukka Outlast undertrøje, der stod ikke noget på hjemmesiden om at der var længere leveringstid. D 25 sep kørte jeg derned for at høre om hvad der skete, han regnede med at den var tæt på !!!! D 14 okt kom den med GLS. Havde jeg kunne se at der var lang leveringstid, kunne jeg have købt den et andet sted, da jeg skulle bruge den til en tur jeg skulle på. Jeg opfatter det som bundefangeri og ikke go salgsteknik. HELT sikkert at der handler jeg ikke igen.

Odpowiedź od Kolding MC Aps
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.