1. Sklep motocyklowy

🏍️ Aalborg MC – Din motorcykelpartner i Nordjylland Hos Aalborg MC lever og ånder vi for motorcykler. Vores passion er at give dig den bedste oplevelse – uanset om du leder efter din næste motorcykel, kvalitetsudstyr eller professionel service på værkstedet. Vi er aut. forhandler af nye og har brugte motorcykler, og har altid et spændende udvalg af modeller i butikken. Vores mål er at tilbyde dig ægte rådgivning fra folk, der selv kører, så du får den maskine og det udstyr, der passer perfekt til dit behov og din kørestil. 🔧 Værksted og service Vores værksted er bemandet af erfarne mekanikere, der brænder for motorcykler – lige fra klassiske modeller til de nyeste superbikes. Vi tilbyder alt fra serviceeftersyn og reparationer og diverse. 🧥 Udstyr og beklædning I vores butik finder du et stort udvalg af hjelme, jakker, støvler og tilbehør fra kendte mærker. Vi går op i sikkerhed, kvalitet og komfort – og vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige. 🤝 Vores værdier Hos Aalborg MC handler det ikke bare om motorcykler – det handler om fællesskab, frihed og køreglæde. Vi tror på ærlig service, kvalitet og god dialog. Vi vil gerne være din faste motorcykelpartner, uanset om du er ny i sadlen eller erfaren kører. 📍 Adresse: Hjørringvej 125, 9400 Nørresundby 🌐 Web: www.just-ride.nu 📞 Kontakt: 72300433

4,0

Dobra

God oplevelse

Fik en rigtig god oplevelse og behandling ved at handle motorcykel hos Aalborgmc. Flemming og mekanikerne er flinke mennesker, alt gik som aftalt.

5 marca 2026

God Service

Var i tvivl om noget var galt med min motorcykelkæde, de kiggede på det og fiksede det lynhurtigt.
God service og flinke mennesker.

9 kwietnia 2026

Køb af Triumph T100

Køb af Triumph T100

Dejligt sted, rare mennesker og god behandling. Det første jeg tænker da jeg taler med sælger er at Flemming virker meget kompetent. Da jeg efterfølgende skulle have lidt ekstra udstyr var det samme oplevelse hos Frederik. Jeg kan varmt anbefale Aalborg MC

9 kwietnia 2026