Wow zowel mij luiers als mijnwasmiddel gekocht aan ongeziene scherpe prijzen en volgende dag was het al geleverd. Zowel de prijs als de levering was goed.
Reakcja na opinię
I found what I wanted at the lower price and they delivered to Netherlands from Belgium in a couple of days. Very smooth transaction although I haven’t used their support yet.
Reakcja na opinię
In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik besteld... Zobacz więcej
Op de site staat voor 12u besteld is morgen in huis. Prima! Op vrijdag besteld, maandag nog steeds geen verzending bericht ontvangen.
Welkom bij Koif, uw webshop met een zeer breed en gevarieerd assortiment. Gaande van huishoud- en verzorgingsproducten tot allerlei klein elektro. Bij Koif vindt u alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven aan zeer scherpe prijzen. Koif: Dé online shop waar kwaliteit en gemak samenkomen voor al jouw dagelijkse behoeften!
Terbekehofdreef 51B, 2610, Wilrijk, Belgia
Odpowiada na 85% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Op de site staat voor 12u besteld is morgen in huis. Prima!
Op vrijdag besteld, maandag nog steeds geen verzending bericht ontvangen.
Zowel de prijs als de levering was goed.

Odpowiedź od Koif
De website is gebruiksvriendelijk, biedt een ruim assortiment aan artikelen die vaak goedkoper zijn dan bij concurrenten, en de levering is steeds tijdig

Odpowiedź od Koif
Kwalitatieve en betrouwbare service, perfect verpakt, een positieve winkelervaring!

Odpowiedź od Koif
Alles prima ook levertijd dat zo belanrijk is , was zeer snel geleverd.

Odpowiedź od Koif
Snelle en correcte levering.
Zeer goed materiaal

Odpowiedź od Koif
Zeer snelle bezorging.En stevig honden tuigje.Blij verrast!

Odpowiedź od Koif
Vlotte en tijdige levering! Goede prijs/kwaliteit.

Odpowiedź od Koif
Ik heb 26-02 wat besteld en tot op heden nog niks binnnen!
Geen reactie op. Mn mail....

Odpowiedź od Koif
Van Vileda een elektrische mop gekocht in januari 2026. Mail informatie v Koif goed. Binnen 24 uur product in huis. De doos keurig geseald en product in speciaal plastic verpakt. Top! Heel tevreden over Koif. Mop werkt goed, zoals beschreven op site v Koif. Prijs was ook aantrekkelijk.

Odpowiedź od Koif
De klantenservice reageert erg snel en vriendelijk!
In eerste instantie twijfelde ik of ik mijn bestelling ( 3 flessen wasmiddel) moest plaatsen, gezien de reviews hier.. maar tja.. wat zou daarmee toch mis kunnen gaan? Niets dacht ik! Dus ik bestelde..
Helaas zijn de flessen tijdens transport beschadigd geraakt en heeft PostNL het pakket niet bezorgd maar retour gestuurd. Contact met de klantenservice opgenomen en zij handelden snel en ik kreeg de keuze; geld terug of opnieuw verzenden. Wij hebben voor het laatste gekozen, maar omdat we op het punt stonden op vakantie te gaan gevraagd of dit later kon. Was geen enkel probleem.
Dus al met al kan ik niets anders zeggen dan; TOP SERVICE!
2 Dolce Gusto apparaten besteld via Bol.com als tussen partij (1 voor privé, ander voor kantoor). Maar 1 geleverd gekregen.
Na wat bijzonder mail verkeerd over en weer, uiteindelijk een screenshot van mijn bestellingen moet sturen om vervolgens te horen dat ze het apparaat niet meer leveren.
Baal hier enorm van, want het was een mooie actie die ik nergens ander kan krijgen. Wel netjes mijn geld terug gekregen van het niet geleverde apparaat.
Dit ook in een laatste mail laten weten, maar niets meer van terug gehoord.

Odpowiedź od Koif
Probleempje met via Bol.com gekochte friteuse werd zeer soepel en snel opgelost. Zou hier zeker weer kopen.

Odpowiedź od Koif
Prima qua bestelling maar als je contact wil met de klantenservice lukt dit gewoon niet, probeer het al een week want wil iets terug sturen en dan moet je contact opnemen voor een retourformulier!

Goedemiddag.
Ik zit al 8 dagen op een bestelling te wachten. Helaas nog geen enkel pakket ontvangen.
Geen bericht over evt vertragingen. Niets.
Hoe lang gaat dit nog duren?
Vriendelijke groet,
Annemieke Kok Brunt

Odpowiedź od Koif
UPDATE ** ik heb het hele dag door op mijn pakket verwacht en helaas kon de leverancier niet mijn pakket vandaag levren. Ik moet zelf naar een punt mijn pakket gaan halen.... Soory maar het is niet serieuze
**UPDATE : na 6 dagen heb ik eindelijk mijn colis kunnen ontvangen; produkt is conform aan het beschrijving, produkt is goedkoop. Spijtig dat de leveringsmaatschapij geen goeie dienst leveert.

Odpowiedź od Koif
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.