Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel scherpe prijs, keurig geleverd zoals je hoopt qua snelheid. Je moet de verpakkingsdozen van de babydoekjes niet in een vitrine willen zetten, ze doen er gewoon wat plastic banden omheen en plakke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bestelling wordt niet in omdoos geleverd. Extra bestelde producten worden in de doos van luiers erbij gedaan. Goed dat er geen onnodig verpakking gebruikt wordt. Lokkertje op site mbt gratis lampje b... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z artykułami dla niemowląt

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

De drogisterij voor baby en kinderartikelen. Ontdek ons assortiment van Pampers luiers tot aan Philips Avent fopspenen met standaard kortingen tot wel 75%. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen actie!

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 92% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Top site

Ruim assortiment, goede aanbiedingen en snelle bezorging!

12 kwietnia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het ruime assortiment, de aanbiedingen en de snelle bezorging. Bedankt voor het vertrouwen in Babydrogist en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Duurt veel te lang

Er staat dat er direct verzonden word maar helaas nu al 7 dagen aan het wachten op de pampers voor mijn dochtertje. Ik dacht dat ik een leuke aanbieding had maar moet nu alsnog ergens anders de luiers halen omdat ze nog steeds niet geleverd zijn. Slechte service!!

4 kwietnia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je zo lang op je bestelling moet wachten, onze excuses hiervoor. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Zou je contact met ons willen opnemen via info@babydrogist.nl? Dan kijken we het direct voor je na en zorgen we samen voor een passende oplossing.

snelle correcte levering

26 marca 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle en correcte levering.

Graag tot een volgende bestelling!

Snel en makkelijk besteld

Snel en makkelijk besteld, zeer goede prijs, snel geleverd.

4 marca 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen snel en makkelijk ging en dat je tevreden bent over de prijs en de snelle levering. Daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer bij Babydrogist te mogen verwelkomen.

Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring met Babydrogist.

Slechte ervaring met Babydrogist.
Ik heb bewust 8 pakken Pampers maat 5 besteld zodat ik er niet mee hoef te slepen. Vervolgens beweert de bezorger van DPD dat ik niet thuis was, terwijl ik gewoon thuis was — mijn zoontje was al 8 dagen ziek, dus ik ben de deur niet eens uit geweest. Daarna kreeg ik een mail met een QR-code voor een pakketautomaat in mijn buurt. Daar ging een leeg, klein vakje open… geen pakket. Later kreeg ik nóg een mail van DPD dat ik mijn pakket in het centrum kon ophalen.
Het pakket bleek mega groot en loodzwaar. Mijn man heeft het door het centrum naar de auto moeten sjouwen. Eenmaal thuis bleek er ook nog eens de verkeerde maat in te zitten: maat 4 in plaats van maat 5.
Ik heb Babydrogist gemaild met het hele verhaal en aangegeven dat ze misschien eens moeten nadenken over een andere bezorgservice. Ook heb ik gezegd dat dit voor mij een reden is om hier niet meer te bestellen en dat ik graag een passende oplossing wilde.
Hun “oplossing”? Het pakket retour sturen en zelf inleveren bij een pakketpunt. Toen ik aangaf dat ik daar niet nóg een keer mee ga slepen, kreeg ik daar geen reactie meer op. Eerst moet ik het terugsturen en pas daarna krijg ik maat 5 opgestuurd of mijn geld terug, zoals ik had gevraagd.
Voor mij is dit echt geen service. Hier bestel ik niet meer.

17 lutego 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je uitgebreide review.

Wat ontzettend vervelend om te lezen hoe dit is verlopen. We begrijpen heel goed dat dit voor jou een erg frustrerende ervaring is geweest, zeker met een ziek kindje thuis en een groot, zwaar pakket waar je juist niet mee wilde slepen.

Wat betreft de bezorging door DPD: dit is absoluut niet hoe het hoort te gaan. We hebben dit inmiddels intern gemeld en de bezorgdienst hierop laten aanspreken. Helaas hebben wij geen directe invloed op de werkwijze van de chauffeur, maar we nemen dit soort meldingen zeker serieus.

Dat je vervolgens ook nog de verkeerde maat luiers hebt ontvangen, maakt het natuurlijk extra teleurstellend. Wij werken met mensen in ons magazijn en ondanks controles kan er helaas soms een fout ontstaan. Dat neemt niet weg dat dit gewoon opgelost moet worden.

Omdat het om meerdere grote pakken luiers gaat, dienen deze inderdaad eerst retour gestuurd te worden voordat wij kunnen overgaan tot terugbetaling of het opsturen van de juiste maat. Dat is niet om het moeilijk te maken, maar omdat wij de verkeerd geleverde producten retour moeten ontvangen om dit administratief en logistiek correct te verwerken.

We begrijpen dat het extra vervelend is dat je hiervoor opnieuw naar een pakketpunt moet. Dat is zeker niet de ervaring die we willen bieden.

Oceniono na 1 z 5

Helaas lees ik achteraf de reviews

Helaas lees ik achteraf de reviews. Maandag luiers en doekjes besteld tot op heden niks ontvangen terwijl op de website staat direct leverbaar. Ik wil dat jullie het vandaag nog versturen zo niet annuleer het gelijk voor zelfde geld koop ik het ergens anders. Dat is wel erg gemeen vooral met baby luiers hebben jullie enig idee hoe vaak een pasgeboren baby poept? Belachelijk dit!

2 lutego 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Jammer om te lezen dat dit zo is overgekomen. Zoals we je inmiddels per e-mail hebben uitgelegd, is de bestelling niet afgerond, waardoor deze helaas niet is verzonden.
Zolang een betaling niet succesvol is afgerond, komt de order niet bij ons binnen en kunnen wij deze ook niet verwerken of versturen.
We begrijpen heel goed hoe belangrijk luiers zijn, zeker bij een pasgeboren baby, en vinden het vervelend dat dit voor frustratie heeft gezorgd. Mocht je alsnog hulp nodig hebben bij het plaatsen van een nieuwe bestelling, dan denken we uiteraard graag met je mee.

Oceniono na 4 z 5

Bedrijf top, levering is minder ;)

Op de bestelling en opvolging geen opmerkingen
Wel jammer dat mijn pakket gewoon aan de voordeur in de regen stond

3 lutego 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Bedankt voor je review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de bestelling en de opvolging. Jammer dat de levering minder goed is verlopen en dat het pakket in de regen is achtergelaten. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen je feedback mee en geven dit ook door aan de vervoerder. Dank je wel voor het delen!

Fijne service!

2 potten zalf besteld, 1tje was helaas onderweg gesneuveld. Fantastisch opgelost. Fijne klantenservice!

21 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat ontzettend fijn om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring en voor de 5 sterren!
Jammer natuurlijk dat één potje zalf onderweg beschadigd is geraakt, maar des te mooier om te horen dat je onze oplossing en service als positief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om dit soort situaties snel en netjes op te lossen.
Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze klantenservice. Daar doen we het voor!

Oceniono na 1 z 5

Als je luiers nodig hebt voor je baby…

Als je luiers nodig hebt voor je baby bestel dan ZEKER niet bij babydrogist, wat een oplichters joh verander jullie naam maar! Telefonisch niet bereikbaar en geen antwoord op mails. Waarschijnlijk zou je Tim Hofman moeten inschakelen als je je geld terug wilt.

15 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat is uiteraard niet onze bedoeling. Wij beantwoorden alle e-mails die bij ons binnenkomen. Mogelijk is je bericht verkeerd aangekomen.

Zou je je e-mail (opnieuw) willen sturen naar info@babydrogist.nl? Dan kijken we dit graag direct voor je na en helpen we je zo snel mogelijk verder.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb anderhalve werk geleden luiers…

Ik heb anderhalve werk geleden luiers besteld en nog steeds niets ontvangen. Status bij dpd is dat er door hun nog steeds niets ontvangen is.

Op mijn e-mails krijg ik steeds dezelfde kennelijk standaardreactie. Voor mij is dit echt een 1 ster klantervaring.

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat jammer om te horen dat je deze ervaring als negatief hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling.

We hebben je twee dagen geleden al per e-mail een oplossing aangeboden met de keuze tussen een volledige terugbetaling of het opnieuw versturen van de bestelling. Helaas hebben we hier nog geen reactie op ontvangen. Zodra we je voorkeur weten, lossen we dit direct voor je op.

We willen hierbij ook graag aangeven dat wij geen standaardreacties gebruiken. Al onze e-mails worden persoonlijk behandeld door onze klantenservice om iedere klant zo goed mogelijk te helpen.

We helpen je nog steeds graag verder en horen graag welke oplossing je voorkeur heeft. Mocht de situatie naar tevredenheid zijn opgelost, dan zouden we het uiteraard waarderen als je je review opnieuw wilt bekijken.

Oceniono na 1 z 5

Mega lange levertijd en slechte klantenservice…

12 januari al voordeelpak luierbroekjes besteld, het word maar niet verzonden of bezorgd en via de klantenservice mail word je ook niet verder geholpen.. ze gooien alles op het weer maar alle andere pakketten komen wel gewoon binnen. Heel benieuwd hoe ik verder geholpen wordt. Anders hier noooit meer bestellen!!!!

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Vervelend om te lezen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. We begrijpen heel goed dat de vertraging frustrerend is.

We willen wel graag aangeven dat we je ongeveer twee uur vóór het plaatsen van deze review per e-mail hebben bevestigd dat het aankoopbedrag volledig is teruggestort, zoals je zelf had verzocht. Hiermee hebben we geprobeerd het zo netjes en snel mogelijk voor je op te lossen.

Het spijt ons dat dit niet heeft kunnen voorkomen dat je ontevreden bent gebleven. Mocht je hierover nog contact met ons willen opnemen, dan staan we daar uiteraard voor open.

Vriendelijke service

Na het ontbreken van een product, een mailtje gestuurd. De volgende dag een reactie terug waarin meteen meegedacht werd en ik het aankoopbedrag terug betaald heb gekregen. Vriendelijke en meedenkende service!!

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze service als vriendelijk en meedenkend hebt ervaren. Natuurlijk balen we ervan als er een product ontbreekt, maar des te belangrijker vinden we het om dit snel en netjes op te lossen. Goed om te lezen dat je tevreden bent over de communicatie en de terugbetaling. Bedankt voor het delen van je ervaring en graag tot een volgende bestelling bij Babydrogist!

Oceniono na 1 z 5

Langer dan een week verzendtijd

7 januari besteld, vandaag 14 januari maar nog steeds niks binnen. Stond 1-3 dagen. Jammer😀

14 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat jammer om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen.
Dit is natuurlijk niet de bedoeling, zeker niet als de levertijd 1–3 werkdagen aangeeft. Onze excuses hiervoor.

We kijken dit graag direct voor je na. Zou je contact met ons willen opnemen via info@babydrogist.nl
en daarbij je ordernummer vermelden? Dan zoeken we meteen uit wat er mis is gegaan en lossen we het zo snel mogelijk voor je op.

We hopen dit alsnog netjes voor je te kunnen herstellen.

5 dagen verder

5 dagen verder. Niks ontvangen.

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Vervelend om te horen dat je na 5 dagen nog niets hebt ontvangen. Door het winterse weer zijn er helaas vertragingen ontstaan bij de bezorging. Onze excuses hiervoor. Neem gerust contact met ons op via info@babydrogist.nl
, dan kijken we graag met je mee naar de status van je bestelling en een passende oplossing.

Oceniono na 1 z 5

We wachten al een week op luiers

We wachten al een week op luiers, die we de volgende dag al nodig hadden. Babydrogist is telefonisch niet bereikbaar, op een klacht via de mail krijgen we de link naar trustpilot, maar verder geen reactie op onze klacht.

3 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Bedankt voor je bericht en je eerlijke feedback.

Onze oprechte excuses voor het ongemak. Door de extreme drukte en het hoge aantal klantvragen hebben we helaas achterstanden opgelopen in het beantwoorden van e-mails en telefoontjes — dit is zeker niet zoals het hoort.

Volgens onze informatie is je bestelling inmiddels onderweg en verwachten we dat deze begin deze week geleverd wordt. Mocht je nog niets ontvangen hebben, neem dan alsjeblieft opnieuw contact met ons op, dan lossen we het graag voor je op.
Groetjes,
lotte

Oceniono na 2 z 5

Product uit het niets geannuleerd

Zonder aankondiging product geannuleerd en geld teruggestort volgens "niet op voorraad". Product staat vervolgens voor hogere prijs wel gewoon op de website als direct leverbaar. Na contact geen reactie.

5 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Bedankt voor je feedback. Je hebt helemaal gelijk dat dit verwarrend overkomt — onze excuses daarvoor.

De reden dat je bestelling is geannuleerd, is omdat er sprake was van een duidelijke prijsfout: het product stond per ongeluk voor meer dan 50% onder de laagste marktprijs online. Als klein bedrijf kunnen we zulke fouten helaas niet dekken, hoe graag we dat ook zouden willen. Daarom hebben we het bedrag direct teruggestort.

We hadden dit inderdaad beter kunnen communiceren en nemen die opmerking absoluut mee — dank dat je dit aangeeft.

Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je natuurlijk graag verder via info@babydrogist.nl.

Oceniono na 1 z 5

Grote bestelling wordt gewoon niet verzonden

Wij hebben op 1 januari een bestelling geplaatst, deze zou volgende dag binnen zijn, nu is het ondertussen 8 januari en hebben nog steeds niks binnen. Eerst heb ik DPD gebeld en die zeggen dat het pakket gewoon niet is afgeleverd bij hun. Ik heb daarna babydrogist gebeld en je krijgt niemand aan de lijn, behalve een automatisch bericht dat ze het druk hebben en het beter is om via de mail contact op te nemen. Gisteren (7 januari) een mail gestuurd maar heb nog niks van vernomen. Bij een Bestelling van €125 vind ik dat wel slecht.. helaas zal dit ook zeker de laatste keer zijn dat wij hier bestellen, moeten nu onnodig geld uit geven aan luiers terwijl het niet nodig hoeft te zijn..

8 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

We begrijpen je frustratie volledig. De bestelling is op 2 januari bij ons verwerkt en verzonden, maar door extreme vertragingen bij DPD — veroorzaakt door feestdagen én onverwacht winters weer — zijn veel pakketten blijven hangen in hun sorteercentra.

We doen er alles aan om dit op te lossen, maar helaas ligt dit buiten onze macht.

1 ding is zeker, zodra de vertragingen zijn ingelopen. Zul je automatisch je bestelling ontvangen.

Wij kunnen helaas ook geen nieuwe bestelling opsturen, omdat deze bestelling nu aan gaat sluiten op de andere vertraagde pakketten van DPD.

Mocht de uitlevering niet lukken, dan krijg je automatisch je aankoopbedrag terug!

Oceniono na 1 z 5

Waardeloos “bedrijf” er stond vandaag…

Waardeloos “bedrijf” er stond vandaag besteld morgen in huis. Juist omdat we het snel nodig hadden, hebben we hier besteld. Ondertussen 5 dagen verder maar geen update niks. Als je ze belt geven ze aan stuur ons een mailtje waarop ze ( je mag 1 keer raden) niet reageren. Mocht je dus pampers nodig hebben en je wilt niet dat je kind zonder pampers komt te zitten, bestel dan niet hier.

2 stycznia 2026

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Dat begrijpen we heel goed en daarvoor onze excuses. Door de sneeuw kampt de vervoerder momenteel met grote achterstanden, waardoor leveringen helaas langer duren dan normaal. Dit is uiteraard niet wat je van ons mag verwachten, zeker niet wanneer een bestelling met spoed nodig is.

Wij reageren normaal gesproken op alle e-mails. Mocht je het gevoel hebben dat je geen reactie hebt ontvangen, dan raden we aan om opnieuw contact met ons op te nemen via info@babydrogist.nl
, zodat we met je kunnen meekijken naar een passende oplossing.

Oceniono na 2 z 5

Onvolledige bestelling ontvangen en heb…

Onvolledige bestelling ontvangen en heb 6keer moeten mailen voor gewenst oplossing. Zodra er iets mis is ontvang je alleen een automatisch gegenereerde email en duurt het dus heel lang voordat ze overgaan waartoe ze wettelijk verplicht zijn. tot nu toe kan ik fluiten naar mijn geld.
Voor mij echt dikke misser. ik bestel hier niet meer.

21 grudnia 2025

Odpowiedź od Babydrogist.nl

Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet onze bedoeling en daarvoor onze excuses. We doen ons best om alle e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden en zaken netjes op te lossen. Mocht je het gevoel hebben dat er nog iets openstaat of dat je geen reactie hebt ontvangen, dan vragen we je om ons nogmaals te mailen via info@babydrogist.nl
, zodat we dit direct voor je kunnen oppakken.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej