HTH

Oceniono na 1 z 5

HTH Tilst hold fast en krejler forretning. Vil skulle have nye badeværelsemøbler, nye garderobeskabe og nyt køkken senere efter renoveringen. Vi startede med badeværelset, og der endte det, udelukk... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

HTH i Nykøbing F, og i særdeleshed Bo Hansen har ydet en super god service. Han har hele vejen igennem været tilgængelig, informativ og givet gode råd og vejledning. Køkkenet blev leveret til tiden og... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

HTH Roskilde Totalt utroværdige og uorganiserede. Vort projekt til 400.000 skulle have været færdigt på 5-6 uger tog 8 måneder og blev aldrig som lovet. Køkkendrøm til køkken mareridt. Eneste grund... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

I forbindelse med opførsel af vores nye hus, har vi fået leveret køkken af HTH i Holstebro. Det har været en fornøjelse fra start til slut. Særligt vil vi fremhæve erhvervskonsulent Tina Højager, so... Zobacz więcej

1. Sklep z przyborami kuchennymi
  2. również w kategorii:
  3. Projektant łazienek
  4. Przebudowy kuchni
  5. Sklep z meblami kuchennymi
  6. Wyposażenie łazienek

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

HTH tilbyder et stort udvalg af kvalitetsløsninger til køkkener, badeværelser, garderober og bryggerset. Find stilen, der passer til dit hjem på hth.dk

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 23

Napisz recenzję

HTH Hillerød

HTH Hillerød

Da vi skal have nyt køkken, bad og bryggers tog vi til HTH Hillerød, men det var en meget ubehagelig oplevelse. Indehaveren tog imod os, og han var slet ikke imødekommende og orkede næsten ikke at vise os rundt og tale om div. materialer. Ikke nok med det, så gav han udtryk for, at vi ikke var seriøse om købet, og at var bindende. Man har vel lov til at indhente flere tilbud!
Vi har aldrig oplevet noget lignende og gik skuffet derfra.

Jeg ringede til ham senere samme dag og fortalte om vores oplevelse og meldte afbud til et besøg.

Mvh. Fam. Kaya

17 lipca 2021

HTH ODENSE

HTH ODENSE
En rigtig god oplevelse med deres konsulent Kaiser Abbas. Alt kom til tiden. Vi fik 20 stk sokkelbensforhøjer uden beregning, selv om de ikke hørte med og var bestilt. Det er da service.

16 grudnia 2020

HTH KØKKEN SLAGELSE

Konuslenten 'Nikolaj Baudtler'
får opmålt mit køkken 19.okt.
Ringer og rykker for tegningen den 18.nov, konsulenten beklager og siger jeg var gået I ''glemmebogen'' og han ikke har fået lavet nogen tegning, men det vil han gå igang med det samme, hvor tegning vil være klar inden for få dage.
Vi har nu den 10 december, konsulenten har hverken ringet tilbage eller kommet med nogen status på tegningen.
Alt for useriøst.

10 grudnia 2020

HTH i Silkeborg - aldrig igen

Har købt køkken ved HTH i Silkeborg - gør det aldrig igen.

Her er et udpluk af hvad der gik galt
Og inden vi starter, så er alt montering og opmåling lavet af HTH !!!

1: gik 2 mdr. over tiden
2: bordplade 1 var 1,2 m for kort
3: bordplade 2 var 5-10 cm for kort
4: bordplade 3 var også 5-10 cm for kort
5: genbestilling af bordplader var så transportskadet
6: håndværkere forsvandt hele og halve dage
7: skabe med lys i var ikke bestilt - eller det var de men ingen ved HTH vidste det - de dukkede op 3 dage efter det andet uden nogen forklaring.
8: hvidevare købt igennem HTH bar også forsinket

Da det hele var færdig og jeg kom på loftet kunne jeg konstatere at emhetten sendet 50% af det fugtige luft du på loftet og 50% den vej det skulle.

Planen var at dette skulle tage 4 dage at montere - og det tog over 2 mdr.

Emhætten endte vi med at fikse selv da vi ikke havde nogen tiltro til HTH mere.

Vi bad om at få et afslag for alt det bøvl og al den ekstra tid vi skulle stå til rådighed og for det rod vi skulle bo i, i over 2 mdr. men det fik vi at vide at det var normalt - ja måske for HTH efter men har betalt, men jeg spurgte i butikken inden hvad men kunne forvente i forhold til mangler og fik svaret at der kunne mangle en låge med det kunne de skaffe inden for 1 uge.
Få mine forventninger er noget andet end hvad jeg fik.

Til sidst vil jeg bare sige at montør no. 1 sagde til os at han aldrig havde set så mange fejl i en bestilling som i vores - og dette er en HTH montør, han var den eneste ærlige person der havde med HTH at gøre i dette køkken og baggang køb.

Jeg er i dag glad for mit køkken, men havde jeg vidst at jeg skulle så meget igennem for at få hvad jeg havde bestilt så havde jeg ikke valgt HTH - og jeg gør det aldrig mere.

Og den/de efterfølgende montører der var på opgaven efter montør no 1 skulle til andre opgaver - den ene gav andre håndværkere skylden for at bordpladen hældte - hans forklaring var at vindueskarmen var skæv - ja 1 mm hældning skæv - men hans bordplade var også skæv bare den anden vej - jeg bad ham om at rette bordpladen så den i det mindste var lige - men skulle igen i en diskution om andre håndværkeres arbejde.
bordpladen havde også en lunke i midten og igen skulle vi høre om vindueskarme som han ikke havde lavet der fik den til at se skæv ud - først da der blev lagt et retholt på bordpladen accepterede han at der var en lunke - vi har i øvrigt stadig en hældning på bordpladen fra væg og ud i rummet, men det må man leve med når det er HTH.

Vi havde valgt at det var HTH der skulle stå for det hele for vi ikke skulle ud i alt dette bøvl, men vi fik både lov til at betale og få bøvlet.

Jeg er klar over at corvid-19 var årsag til vores hvidevare var forsinket, men ud over det så skal HTH prise sig lykkelige at min arbejdsgiver havde bedt mig om at arbejde hjemmefra i denne periode hvor monteringen stod på - igen 2 mdr for at montere et skide køkken der var sat 4 dage af til det syntes jeg det siger alt om HTH.

26 września 2020
Oceniono na 1 z 5

Laaaang proces Står du og skal have…

Laaaang proces Står du og skal have lavet køkken så find et andet firma du er kun i centrum ved køb af køkkenet når det leveret er det meget svært at få kontakt m nogen som helst om man ringer el mailet,sidder m en lysskinne som er ødelagt og løs forbindelse så ingen lys nu på 3 uge,gulvet synker m 7mm på midten gl glammer går igennem linenoliumet som man vælger lige st Gi en hammer oven på det nye gulv og ikke mindst manglende opsætning af skab mm kunne blive ved Så et andet firma må kunne gøre dette bedre Pia

25 maja 2020
Oceniono na 1 z 5

Dårlig service og håndværk fra enden…

Dårlig service og håndværk fra enden til anden
Vejledning om muligheder for skabs størrelser var fejlagtig i 3 rum ud af 4. Fik ikke præsenteret de muligheder og priser der var på forskellige køkkenløsninger.
Vores garderobeskabe gaber med 0,5 cm for korte skinner, for kort bundplade som HTH efterfølgende "reparere" med fugning. Det ser jammerligt ud. Eller vi kunne betale 8000 kr. for udbedring.
Kunne jeg give HTH 5*MINUS gjorde jeg det.

18 maja 2020

Kundeservice Glostrup

Kundeservice Glostrup

Jeg var nede til morgen og skulle købe sokkel og skab. Venter pænt på ekspedition, selvom der var en mandlig ekspedient ledig.
Han henvendte sig ikke, så jeg venter, alt i mens der kommer en anden af han kolleger hen med kunder til ham, som han begynder at ekspedere.
Jeg bliver ekspederet af Dorthe, som beklager situationen, og indfrier mine købs behov.
Dårlig stil at ignorere kunder der venter.

22 lutego 2020

Aldrig HTH

Vi skal have nyt køkken. Det bliver ikke HTH. De forlanger at vi kommer til deres butik hvis vi skal købe hos dem. De ønsker ikke at komme på besøg hos os. Så vi vælger et andet køkkenfirma, som tager udgangspunkt i kundens behov.

12 lutego 2020

DÅRLIG SERVICE OG VELVILJEHED

DÅRLIG SERVICE OG VELVILJEHED
Jeg skulle have tilbud på et køkken, så de ville ud og måle op, selvom jeg havde de korrekte mål, så de kunne godt bare have lavet et overslag, det kan andre køkken firmaer godt finde udad.
De siger at de har tid mandag formiddag, da han først har noget om eftermiddagen, fint jeg ringer så dagen efter for præcis at aftale tid.
De kunne komme ind kl 11 15, de skulle være i Hørning ( syd for århus) kl 14, okay hvor lang tid kan det lige tage at måle et køkken op på 2 meter og 60 gange 2 meter og 90 , max 45 min, ellers skal de vidst hyre nogle der er hurtigere til deres arb.men uha nu kunne det pludselig ikke nåes, også var der også lige med levering, det kunne han ikke garantere, jamen det var jo ikke hans problem, det måtte jeg jo acceptere, hvis jeg ville have det køkken.
Men jeg tror mere det handlede om at ordren ikke var stor nok ( 81.500 ) Fair nok men husk når det bliver småt med kunder, får i også brug for de små.

SÅ KÆRE KUNDER ER I SMÅ; KAN I LIGE SÅ GODT LADE VÆRE:

30 stycznia 2020

Undgå HTH!!

Står du også og skal købe køkken? Kommer du til sælgeren får rådgivning og kvalitet? Så hold dig LANGT væk fra HTH!

I december forrige år bestiller vi et midnatsblå køkken og bliver vejledt i at dette fantastiske og nyskabende køkken er skabt til at familien kan bruge det som fælles samlingspunkt. Vi får af vide til trods for vores bekymring om at dette køkken er lakeret, at det er ligeså holdbart som et hvidt og at det IKKE skaller i malingen.

Nu står vi her 6 måneder efter montering, med et køkken fuld af pletter, kanter som ingen maling har og en forfærdelig service. (Butikschef samt servicemand undtaget).

“På fabrikker i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs køkkener.

Den høje kvalitet gælder ikke kun produkterne. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister.”

At man vil være bekendt at sælge dette køkken, og forvente at de klager der kommer over at køkkenet ikke lever op til sine forventninger, går i stykker, og nærmest får angst over at benytte for at det ikke får yderligere skader - det er over al kritik!

Del gerne, håber virkelig folk vil tænke sig om inden de køber dette køkken!!

23 stycznia 2020
Oceniono na 1 z 5

Frygtelig firma at handle med

Frygtelig firma at handle med. Ingen tegn på service eller kundepleje, og de vender ikke tilbage når de siger de vi vil ringe.
De leverede ikke det der var aftalt, og efter adskillige henvendelser vil de kun dække en del af omkostningerne for at ombytte de fejlleverede varer til de rigtige. Vi havde forventet en at få en undskyldning og en hurtig ombytning, og havde aldrig troet at vi skulle til at kæmpe en kamp.
Man havde forventet en bedre service når man lægger så mange penge. Det gør vi så ikke igen.

17 grudnia 2019

Kære HTH

Kære HTH

Jeg har snakket med en af jeres meget inkompetente medarbejdere i kundeservice..
Jeg ringer til jer, fordi jeg har spørgsmål vedr en højskabslåge.
Vi har mange i vores nærområde der er meget uforstående overfor, hvorfor man har valgt at indrette en garderobe med to skabe og kun én låge fra arkitekternes side af.
Men når man så får en uvidende kundeservice medarbejder i røret, som beder mig spørge mine EGNE naboer om hjælp til JERES PRODUKT, er jeg simpelthen nødtil at høre om det er standard procedure hos HTH?

For at opsummere: Jeg skal bruge en højskabslåge med bestemte mål, som har jeg har nævnt for jeres medarbejder.
Kan dette lade sig gøre, eller skal jeg lave en selv?

Meget forundret HTH bruger...

9 października 2019
Oceniono na 2 z 5

Fik installeret køkken fra HTH i 2016…

Fik installeret køkken fra HTH i 2016 og jeg opdager stadig mangler og fejl.
Vi har klaget til sælgeren, men de mener ikke, at det er deres problem.
1) Grunden til at jeg ikke selv ville installere et køkken er at vi bor i et gammelt lejlighed i Århus C og gulvene skråner en anelse. Her blev køkkenet ganskevist klodset op, det blev ikke dækket pænt af, men HTH adspurgt, mener, at jeg jo bare selv kunne købe en liste i et byggemarked.
2) Vi blev solgt en EM hætte med argumentet at moderne emhætter behøver man slet ikke at slukke, fordi de er så lydløse.. Godt nok har vores hul ikke helt den rigtige diameter, men jeg er helt sikker på at jeg vil slukke for den så snart jeg ikke skal suge..
3) sokkel på opvaskemaskine er ikke monteret, så den falder af.
3) Køleskabs listen er faldet ud så mange gange at vi ikke gider sætte den på mere.

13 sierpnia 2019
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej