Oceniono na 1 z 5

eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt Forbrugerombudsmanden mener, at kunder ved køb automatisk blev tilmeldt et abonnement på 89 kroner om måneden" De prøvede, men d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan ikke sige nok godt om min oplevelse med denne webshop! I december måned har jeg lavet hele tre bestillinger, og jeg er blevet helt afhængig af de fantastiske lave priser – især på luksus... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære klubklub, Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været meget glad for at købe varer hos Klubklub, altid fantastisk service, perfekte varer og super hurtig levering.Jeg er ked af at Klubklub lukker ned, vil virkelig komme til at savne dem.

1. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

KlubKlub er en medlemsside. Som medlem er prisen helt barberet ned og du kan købe varer til meget lave priser. Vi har et kæmpe udvalg af parfumer, shampoo, personlig pleje og meget mere. De første 3o dage er gratis! Herefter er prisen 89 kr. om måneden – med vores rabatter er medlemskabethurtigt tjent ind. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

3,8

1 gwiazdka

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 1 z 5

Svindel, uberettiget kontoudtræk og forsøgt censur.

Jeg kan se dette går igen i flere anmeldelser, og dette er helt og aldeles validt.

Virksomheden har trukket et medlemsskabsbeløb månedligt uden nogen former for samtykke for dette.

Jeg købte fra hjemmesiden i forbindelse med et julegavekøb.

Det er det er en ren svindel hjemmeside, og jeg anbefaler alle at holde sig langt væk fra denne.

Edit: til den kære ansatte, der herunder har responderet til min anmeldelse (efter flertallige gange at have anmeldt denne for “skadeligt indhold” i forsøget på at censurere min stemme), må jeg blot besvare, at de øvrige anmeldelser herpå, med samme oplevelse som min egen, nok børe være anledningen tilstrækkelig, at se indad på egen forhandlingsskik, fremfor at forsøge og forsvare og underminere hvordan det tydeligt af jeres hjemmeside fremgår, at formålet er at lokke købere ufrivilligt til at indgå i et medlemskab.

Hvis ikke denne anmeldelse er overbevisende, så ret venligst blikket mod de mange øvrige, som jeg kun kan opfordre jer til, at tilbyde pengene tilbage hos, for u-udnyttede og u-samtykkebaserede medlemsskaber disse har lidt økonomisk under.

Jeg tillader mig ved denne henvendelse af jeres da, at opdatere min oprindelige titel af denne anmeldelse, ved en tilføjelse af ordene “forsøgt censur” da jeg ikke anser dette som andet end et forsøg på samme.

Min anmeldelse og opfordring til øvrige handlende på denne hjemmeside består således, og er alene bestyrket af pågældende virksomheds efterfølgende bruger- og ytringsfjendtlige adfærd, som jeg oplever rettet mod mig som forbruger.

Bedste hilsener.

En køber der ikke tillader sig censureret.

2 lutego 2025

Kære Andryxia

Jeg er super ked af din anmeldelse som er baseret på falske påstande.

Vi er en medlemsklub hvilket vi ikke ligger skjul på. Vores kunder har mulighed for at handle til fordelagtige medlemspriser og få fri fragt på alle ordrer. Første måned er gratis. Når du handler på vores side til vores medlemspriser, bliver medlemskabet automatisk lagt i kurven. Du har selv accepteret vores handels- og abonnementsbetingelser. Hvilket vil sige du har givet samtykke til vores trækninger for dit medlemskab.

Medlemskabet er gratis den første måned, og derefter koster det 89 kr. om måneden.

Alene ved første handel ved os er der oftest sparet penge også selvom man har betalt for medlemskab.

Jeg håber det giver mening. Og du vil ændre din anmeldelse og dine falske beskyldninger.

Med venlig hilsen,

Sofie.

Klubklub Kundeservice

Svindel

I november 2024 foretog jeg et køb i denne butik. Efterfølgende har de månedligt trukket 89 kr. fra min konto for et abonnement, jeg aldrig har givet samtykke til. Disse beløb er blevet hævet uden min tilladelse, og jeg har ikke modtaget nogen form for kvittering eller besked om transaktionerne.

Jeg ser dette som svindel og vil stærkt fraråde andre at handle hos denne butik.

18 stycznia 2025

Kære Lærke

Jeg er super ked af din anmeldelse som er baseret på falske påstande og beskyldninger.

Med venlig hilsen,

Sofie.

Klubklub Kundeservice

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk Oplevelse med Uovertrufne Priser!

Jeg kan ikke sige nok godt om min oplevelse med denne webshop! I december måned har jeg lavet hele tre bestillinger, og jeg er blevet helt afhængig af de fantastiske lave priser – især på luksusmærker.

Udvalget er simpelthen utrolig bredt, og der er noget for enhver smag.

Desuden har ekspeditionen af mine ordrer været fejlfri hver gang. Jeg har modtaget mine varer hurtigt og i perfekt stand, hvilket bare gør oplevelsen endnu bedre.

Jeg kan klart anbefale denne webshop til alle, der ønsker at spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Tak for en fantastisk shoppingoplevelse! Jeg kommer helt sikkert til at handle her igen.

17 grudnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Kunde service er latterlig langsom

Kunde service er latterlig langsom

3 stycznia 2025

Kære Sabrina

Jeg er super ked af at vi ikke lever op til din forventning.

På mail via denne adresse: hej@klubklub.dk
Der besvarer vi henvendelser indenfor 48 timer i hverdagen.

På telefon der besvarer vi henvendelser alle hverdage 9-16 på dette nr.
(+45) 30 80 80 49

Dette er helt i tråd med de oplysninger vi har på hjemmesiden.

Jeg håber det giver mening og at du forhåbentligt vil revurdere din anmeldelse af os.

Rigtig god dag.

Mvh

Sofie

Uigennemskueligt

Bliver trukket penge for medlemskab der ikke er tydeliggjort godt nok.

14 grudnia 2024

Kære Detkuduliat

Som vi beskriver på vores side, så er vi en medlemsklub, hvor du kan handle til vores sindssygt lave medlemspriser og med fri fragt på alle ordrer. Medlemskabet kommer automatisk i kurven når man køber et produkt til vores vanvittig lave medlemspris

Første måned tilbyder vi gratis herefter 89 kr. om måneden.

Man kan altid opsige sit medlemskab fra dag til dag.

Jeg er ret uforstående omkring din anmeldelse, da dette er hele vores koncept, kan ikke se hvorfor du mener vi fortjener en 1 stjernet anmeldelse på baggrund af dette.

Vi informerer om medlemskabet i en adgangsbarierre inden man kan tilgå siden, vi informer om det på forsiden, samt ved ved alle priser, i kurven, i checkout og du accepterer det i vores handels og abonnementsvilkår.

Ved os kan man altid have første måned helt kvit og frit og opsige i denne prøveperiode hvis man ikke ønsker at fortsætte i betalt medlemskab.

Hvis man ikke ønsker medlemskab, Har man desuden også muligheden for at handle til vores normalpriser, så skal man altid betale fragt og betaler så en højere pris pr. produkt.

Jeg håber det giver mening.

Mvh Sofie

Oceniono na 5 z 5

Det er første gang jeg opdager…

Det er første gang jeg opdager Klubklub.
Og første gang jeg bestiller fra Klubklub. Der er rigtig fine tilbud på specielle cremer jeg benytter og masser af andre gode produkter.
Der ud over er der fuldstændig styr på ordre og levering af denne.

29 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Hold fingrene langt væk fra dette…

Hold fingrene langt væk fra dette firma, bondefangeri af værste skuffe. Når selv Trustpilot ligger advarsel op, så er der noget galt. Håber de sover godt om natten.

18 listopada 2024

Kære Finn

Første måned tilbyder vi gratis herefter 89 kr. om måneden.

Man kan altid opsige sit medlemskab fra dag til dag.

Vedrørende advarslen som Trustpilot har tilføjet er det baseret på en misforståelse. Vi følger altid platformens retningslinjer og bruger udelukkende vores egne kreative materialer og formuleringer i kommunikationen med vores kunder. Vi har allerede kontaktet Trustpilot og bedt dem om at fjerne advarslen og genindsætte vores TrustScore, da den er uberettiget og vi mistænker dem at den er grundet vi ikke ønsker at være betalende kunder ved dem mere, hvilket de prøver at tvinge os til.

Mvh
Sofie

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej