Oceniono na 1 z 5

eb.dk - " Snød kunderne: Nu er Klubklub politianmeldt Forbrugerombudsmanden mener, at kunder ved køb automatisk blev tilmeldt et abonnement på 89 kroner om måneden" De prøvede, men d... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan ikke sige nok godt om min oplevelse med denne webshop! I december måned har jeg lavet hele tre bestillinger, og jeg er blevet helt afhængig af de fantastiske lave priser – især på luksus... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kære klubklub, Jeg vil gerne give dig en stor ros for dit fantastiske produkt og den hurtige leveringstid! Jeg modtog produktet kun tre dage efter jeg havde bestilt det, hvilket imponerede mig me... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været meget glad for at købe varer hos Klubklub, altid fantastisk service, perfekte varer og super hurtig levering.Jeg er ked af at Klubklub lukker ned, vil virkelig komme til at savne dem.

1. Sklep z kosmetykami

Napisane przez firmę

KlubKlub er en medlemsside. Som medlem er prisen helt barberet ned og du kan købe varer til meget lave priser. Vi har et kæmpe udvalg af parfumer, shampoo, personlig pleje og meget mere. De første 3o dage er gratis! Herefter er prisen 89 kr. om måneden – med vores rabatter er medlemskabethurtigt tjent ind. Og du kan til enhver tid melde dig ud igen.

3,8

Odpowiada na 57% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Dårlig kundeservice

1 da man ikke kan give 0
Utrolig dårlig kundeservice - der er problemer på hjemmesiden og jeg kan ikke få produktet til tilbudsprisen og de kan ikke hjælpe her og nu da de holder ferie. Det er ligesom solcreme jeg vil købe

10 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Neither a star is worth it

Neither a star is worth it, I purchased some fragrances, cheap, that’s true, but as they say on their website that you can save up to 90%, everything made sense.
I bought the products Tuesday ( I leave 30 minutes away from the deposit), to send them as gifts Saturday. Everything was fine, I have got an email confirm with an order number, til Wednesday noon when I get an email that they are sorry but they had some issues with the website and those where not the correct prices and the order is cancelled. Wednesday noon, I couldn’t order anymore from net because was late to get the products in time, so I was constrained to go pregnant, 4 days before the due date, to search gifts in the shops, get them to a higher price, and of course walk to get them. Was not funny at all. I am extremely disappointed, I will never buy from them. Of course the website worked instead to activate the membership, that now I deactivated, and I hope they won’t deduct money, as many reviews describes.

11 czerwca 2025
Oceniono na 1 z 5

FUSK! Annullerer din ordre men beholder dig på abonnement

Jeg bestilte varer til mig selv og min kæreste og meldte mig samtidig klubklubs abbonoment til 0 kr. første måned og derefter 89 kr. pr. måned.

Klubklub annullerede derefter min ordre men beholdte min abbonoment tilmelding. Meget skuffende adfærd.

Forbrugerombudsmanden har i sag 10/00554 afgjort at sælger ikke kan annullere ordre, heller ikke ved prisfejl. Derfor anbefaler jeg alle som har oplevet lignende at gøre indsigelse. Hvis man har købt for mere end 1.220 kroner kan man desuden klage til Forbrugerklagenævnet.

-------------------------------------

Nej, der har ikke været tale om åbenlys prisfejl. I reklamerer selv med at man kan "spare op til 90%" og "få varer til indkøbspris".

Og at folk aktivt skal ind og annullerer deres medlemskab, efter I har annulleret de ordre som førte til medlemskabets oprettelse, er i bedste fald ondsigtet opportunisme og i værste fald rent bedrageri. Muligvis kriminelt

11 czerwca 2025
Logo Klubklub

Odpowiedź od Klubklub

Kære Dennis

Tak for din anmeldelse – vi forstår godt din skuffelse.

Det er korrekt, at en ordre som udgangspunkt er bindende, når den er bekræftet. Men i henhold til både Aftalelovens § 32 og dansk retspraksis er en virksomhed ikke forpligtet til at opfylde en aftale, hvis der har været en åbenlys prisfejl, som i dette tilfælde.

Vi har fundet årsagen og rettet ind så denne fejl ikke sker igen.

Hvis der er sket en betaling eller reservation, er denne allerede refunderet eller ophævet. Som vi har beskrevet i vores mail, så har vi bevaret medlemskabet og den gratis prøveperiode, så du har muligheden for at ligge ordren igen.

Vi har også beskrevet at vi kan opsige det for dig eller at du selv kan gøre det hvis du ikke ønsker at lave en genbestilling..

Vi er kede af den oplevelse, du har haft, og håber, du alligevel har lyst til at handle hos os en anden gang.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive direkte til os på hej@klubklub.dk i stedet for igennem Trustpilot.

De bedste hilsner
Teamet hos KlubKlub

Pas på skjult abonnement

Pas på skjult abonnement

Da jeg købte hos Klubklub, blev jeg automatisk tilmeldt et abonnement – uden at det fremgik tydeligt ved bestillingen. Det stod sikkert et sted i det med småt, men jeg var ikke opmærksom på det, og det blev ikke gjort klart i købsflowet.

Først da de havde trukket 2 x 89 kr. fra min konto, opdagede jeg, at jeg havde et løbende abonnement.

Det føles uærligt og grænser til bondefangeri. Jeg vil anbefale andre at holde sig langt væk fra denne virksomhed.

10 czerwca 2025
Logo Klubklub

Odpowiedź od Klubklub

Kære Lasse

Tak for din anmeldelse – Det er ærgerligt at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Jeg vil gerne understrege, at vi er en medlemsklub, og det gør vi tydeligt opmærksom på både under købsforløbet og i vores handelsbetingelser. Når du handler til vores medlemspriser, bliver et medlemskab automatisk tilføjet til kurven, og det fremgår klart, at medlemskabet er gratis den første måned og herefter koster 89 kr. pr. måned. Dette er også tydeligt beskrevet i både ordrebekræftelsen og i de vilkår, du accepterer ved køb.

Jeg forstår dog godt, at det kan være frustrerende, hvis man ikke har været opmærksom på dette ved købet. Det er naturligvis aldrig vores hensigt at skabe forvirring – tværtimod ønsker vi at give vores medlemmer en god og gennemsigtig oplevelse, derfor har vi blandt andet også navngivet os selv KlubKlub som refererer til netop at vi er en medlemsklub.

Hvis du har spørgsmål til dit medlemskab eller ønsker hjælp til opsigelse, er du altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice – vi hjælper gerne. Du kan skrive på hej@klubklub.dk

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej