1 stjärna är för mycket Vilket skräp till produkt, ett seriöst företag .skulle inte ha mage att sälja en sådan undermålig produkt Redan vid första blicken på klockan insåg jag misstaget, denna klock... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag beställde bandstift till mitt armbandsur, och bilden visade 2st stift, och i texten stod "one piece". Till min besvikelse kom bara ett stift, och jag mailade kundservice och påpekade att bilden på... Zobacz więcej
Det har verkligen varit helt enastående bra. Jag hittade den klocka jag ville ha, beställde enkelt och bra och sedan fick jag besked om att klockan var på väg och var hos mig på väldigt kort tid. Då... Zobacz więcej
Jag köpte klockan till min flickvän som födelsedagspresent. Leveransen gick smidigt och snabbt och klockan kom väl paketerad. Att man sedan fick ett länklås på köpet var väldigt uppskattat. Klockan är... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Klockor.se
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.
Dane kontaktowe
Kildebakkegårds Alle 121, 2860, Søborg, Dania
- kontakt@klockor.se
- klockor.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Snabb och professionell leverans
Fick produkten hemlevererad på två dagar inslagen och klar.
Vad mer kan man önska :-)
Enkel lösning med klarna och snabb återkoppling
Enkel lösning med klarna, tydlig hemsida och snabb leverans !
Hade en fråga jag fick svar på direkt ifrån er Kundservice , så tack för ett proffesionellt bemötande :-)
Kommer att återkommer till er vid nästa klockbeställning !
Mvh Carina
Present
Det var en present från min man, han var nöjd och glad att det kom exakt till samma dag som min födelsedag eftersom han var sen med att köpa present. Och jag är jätte nöjd med klockan jättefin tacksamA är vi och vi kommer säkert beställa mer från er ❤️
Miss njöd kund
Hejsan! Dålig varan som inte motsvarar förevändning plus ni svarar inte på eran telephone nummer som står på packet aldrig upplevde sån situation. Ni har inte skickat med return sedel heller varför gör ni så här då??? Jag vill lämna tillbaka eran klockan så hör av er till mig så fort som möjligt!!! 🙇🏾🙇🏾🙇🏾 Hashi
Bra enkelt snabbt klockrent helt enkelt
Bra hemsida med mycket fakta om produkten
Snabb leverans.
Bra att man fick me verktyg för att ta bort nån länk. Mycket nöjd och kommer handla min nästa klocka hos er tack. Mvh Jimmy
Fantastisk!
Superbra service, otroligt snabb leverans! Extremt nöjd med min seiko och min köpupplevelse!
Bra köpupplevelse
Enkelt att handla på siten.
Klockan kom som utlovad.
Mycket nöjd med produkten
Riktigt nöjd!
Snabb leverans, och bra pris på min klocka. Rekommenderar varmt denna sida !
Asgrymm sida.
Beställde en klocka som inte fanns i lager pp någon annan sida, fick den.väldigt fort.
Nöjd.com
Suveränt bra leveranstider och mycket bra informationsflöde om ordern....mycket nöjd, kommer säkerligen beställa härifrån fler gånger...rekomenderas starkt
Jättefin service!
Jag har aldrig handlat av er förut, och när jag gjorde det hängde sig naturligtvis min dator vid betalningen. Så jag visste ej om köpet gick igenom.
Jag mejlade och frågade om köpet gick igenom,vilket det gjorde!
Personen som svarade, svarade snabbt och var vänligt vänlig och trevlig! Det tackar jag för! Kommer att handla från er fler gånger!
Fortsätt så! ☺️
Snabb leverans och god service
Min beställning av en klocka gick utan anmärkning. Leverans skedde snabbt och varan uppfyllde mina förväntningar.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.