1 stjärna är för mycket Vilket skräp till produkt, ett seriöst företag .skulle inte ha mage att sälja en sådan undermålig produkt Redan vid första blicken på klockan insåg jag misstaget, denna klock... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det har verkligen varit helt enastående bra. Jag hittade den klocka jag ville ha, beställde enkelt och bra och sedan fick jag besked om att klockan var på väg och var hos mig på väldigt kort tid. Då... Zobacz więcej
Jag köpte klockan till min flickvän som födelsedagspresent. Leveransen gick smidigt och snabbt och klockan kom väl paketerad. Att man sedan fick ett länklås på köpet var väldigt uppskattat. Klockan är... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Klockor.se
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Kvalitet, kvantitet och komfort
Med över 2000 sorters klockor, i eget lager, så garanterar vi att du har din beställning inom 3 arbetsdagar. Vårt utbud fortsätter att växa, och det inkluderar inte bara kända och lyxiga klockor/kollektioner, utan även mindre kända märken.
Dane kontaktowe
Kildebakkegårds Alle 121, 2860, Søborg, Dania
- kontakt@klockor.se
- klockor.se
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
1 stjärna är för mycket
1 stjärna är för mycket
Redan vid första blicken på klockan insåg jag misstaget, denna klocka är inte ens värd att tas emot gratis!!!!
Schysst bemötande!
Jag beställde bandstift till mitt armbandsur, och bilden visade 2st stift, och i texten stod "one piece". Till min besvikelse kom bara ett stift, och jag mailade kundservice och påpekade att bilden på 2 stift var vilseledande. Fick snabbt svar, och de skickade omgående ytterligare ett stift kostnadsfritt. Riktigt bra gjort i mina ögon!
NI är och förblir en s kit
NI är och förblir en s kit. med er kundtjänst.
Jag skall inte ge er gratis info om hur ni skall kunna komma ur s kiten , det får ni fixa själva eller betala mig för det.// Christos
Klockren behandling otroligt snabbt…
Klockren behandling otroligt snabbt hanterat betyg 6 på en skala 1-5
Dålig av er smsa inte till mig o ni…
Dålig av er smsa inte till mig o ni ringde några gånger jag kan inte här i telefonen tyvärr tänk på alla som ärdöva ok
Så länge du inte behöver hjälp eller…
Så länge du inte behöver hjälp eller support av denna site, så är nog allt ok. Behöver du hjälp, glöm det. Eftersom de inte är speciellt billiga, så rekommenderar jag varmt att välja ett annat och förtroligt företag.
Leveransproblem
Leveransproblem. Tog väldigt lång tid att få varan, trots byte till en vara som fanns.
Denna butik är en av mina favoriter
Denna butik är en av mina favoriter! Rekommenderar!
Bra utbud av Casio-klockor
Bra utbud, levererad produkt överensstämde med den beställda, produkten uppfyllde förväntningarna, ok pris, snabb leverans.
Klockan verkar bra
Klockan verkar bra, men det tog lång tid att få den. Det framgick dåligt på hemsidan att det var 16 dagars leveranstid.
Dock snabbt svar när jag mailade och undrade om det skulle komma någon klocka.
Bara mejl supprt som helt plötsligt…
Bara mejl supprt som helt plötsligt slutar svara
Snabb leverans ca 4 dagar bara.
Snabb leverans ca 4 dagar bara.
Snabbt och trevligt svar från kundtjänst när jag hade en fråga (och de kunde hjälpa mig med den också) 😊
Katastrof
Katastrof! Min klocka fortar sig ca 3 min på en vecka. Kostade ca 2600 kr. Ett vanligt garantiärende som som gör allt för att krångla till. Känner mig så lurad…
Bra första klocka
Bra första klocka! Enkel att läsa av och bra att den är vattentålig
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.