Kliphaekken Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 19

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Tæmning af vild hæk

Har i dag fået tæmmet en hæk der var blevet alt for vild og uoverskuelig.
Resultatet overgår mine forventninger.
Super professionelle og imødekommende medarbejdere.
Der er ryddet op og alt er kørt væk.
Kan varmt anbefale kliphaekken.dk
Mogens

10 sierpnia 2026

Hæktrimning

Hæktrimning. Flot arbejde og oprydning til en god pris. Også hurtigt tilbud og udførsel. Kan varmt anbefales.

27 lipca 2026

Super effektive og søde

Super effektive og søde. 3 mand klippede 140 meter hæk og fjernede afklippet på 2 timer og med flot resultat. Kan helt klart anbefales hvis du skal have klippet hæk.

9 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Klippehaekken. De valgte at klippe min søns hæk på Vestre Kirkegård sent efter normal arbejdstid med det flotteste resultat. De klarede det dagen før hans fødselsdag så det er så værdsat. Jeg har kun og kun anbefalinger herfra så tusind tak !:)

21 czerwca 2026

Dygtige og punktlige

Dygtige og punktlige. Vores hæk har aldrig været så flot før. Og det tog dem ingen tid - vi kommer klart til at benytte os af dem igen.

10 czerwca 2026

Super god oplevelse

Super god oplevelse. De svarede hurtigt på henvendelsen, gav en fair pris og leverede et rigtig flot resultat. Hækken blev klippet præcist og professionelt. Kan klart anbefales.

30 marca 2026

Hej!

Tusind tak for din flotte bedømmelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en super god oplevelse. Vi gør os umage for at svare hurtigt, give fair priser og levere et resultat, vi selv kan stå inde for – derfor betyder din feedback virkelig meget for os.

Vi er glade for, at du er tilfreds med hækkeklipningen og vores arbejde. Du er altid velkommen igen, hvis du får brug for hjælp fremover.

Tak fordi du anbefaler os!

De bedste hilsner,
Kliphaekken.dk
- Abbas

Kan stærk anbefale dem

Jeg havde en rigtig god oplevelse med KlipHækken.

De to gutter var super professionelle og meget effektive i deres arbejde. Opgaven blev udført til tiden, og de sørgede også for at rydde pænt op efter sig, hvilket jeg virkelig sætter pris på.

Alt i alt en meget positiv oplevelse – velfortjente 5 stjerner ⭐⭐⭐⭐⭐

25 marca 2026

Kære Pourya,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi stor pris på! Det er altid en fornøjelse at ordne din have.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med os, og at både udførelsen, effektiviteten og oprydningen levede op til dine forventninger. Vi går meget op i at levere et ordentligt stykke arbejde fra start til slut, så din feedback betyder virkelig meget.

Vi håber, vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Bedste hilsner,
KlipHækken
- Cecilie

Fantastisk service

Fantastisk service, dygtige og behagelige folk!

25 marca 2026

Kære Brian,
Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for, at du har oplevet både god service og dygtige folk hos os. Det betyder meget.
De bedste hilsner,
KlipHækken
- Cecilie

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej