Vi har nu for anden gang benyttet Kliphæk.dk og er utrolig glade for behandlingen. Denne gang havde vi glemt web-adressen på firmaet og forsøgte os med mindre seriøse firmaer, der enten ikke gad... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Simpelthen en super service. Søren var nem at lave en aftale med mht at komme forbi og se vores umulige hæk. Han gav et hurtigt tilbud og havde også hurtig tid i kalenderen til os. Da arbejdet skulle... Zobacz więcej
Virkelig flot arbejde udført. Hæk klippet til perfektion. Kæmpe anbefaling fra mig.
Top professionelt udført beskæring af bøgehæk. Vi fik bortkørt vores affald, og der var ikke efterladt den mindste gren. Søren og Danilo tog vores juletræ og granpynt med oveni købet. Pålidelige o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Vi klipper hækken eller ordner haven hvis den er blevet vild. Med os sikrer du arbejdet udføres korrekt og professionel.
Dane kontaktowe
Kærmark 8 , 2650, Hvidovre , Dania
- +4528897000
- kontakt@kliphaek.dk
- kliphaek.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Virkelig flot arbejde udført
Virkelig flot arbejde udført. Hæk klippet til perfektion.
Kæmpe anbefaling fra mig.
Stærkt arbejde
Har fået klippet hæk 3 gange nu af Kliphæk.dk, den ene gang en decideret genopretning af dele af hækken. Det er super arbejde hver gang. Kæmpe anbefaling herfra.
Hækklip. Flot arbejde fin oprydning. Er meget glad og tilfreds 🙏👍
Flot arbejde fin oprydning
Kan kun anbefale Søren til andre

Meget fint arbejde
Rigtig dejlig og imødekommende person…
Rigtig dejlig og imødekommende person og så fik vi klippet hæk👍

Odpowiedź od Kliphæk.dk
Dygtig og flot stykke arbejde
Kan anbefales
Fin dialog, venlig, hurtig og godt arbejde til rette pris.
Kan anbefales

Odpowiedź od Kliphæk.dk
God service og flink og høflig…
God service og flink og høflig medarbejder. Super flot oprydning.
Hurtigt og nemt.
Et par effektive gutter jeg fik besøg…
Et par effektive gutter jeg fik besøg af... Alt fungerer, jeg kan godt lide at arbejde med folk som kommunikerer og man har indsigt. At arbejdet så udføres efter aftale, effektivt og til fair pris gør kun oplevelsen bedre
Helt i top!
Super god, hurtig og venlig service med et flot resultat. De bedste anbefalinger herfra!
Pænt klippet
Pænt klippet. Pænt ryddet op og fjernelse af klippeaffald. Fint hensyn til blomsterbede. God kommunikation om arbejdet med Søren
Skulle have klippet min hæk
Skulle have klippet min hæk. Som sædvanlig kunne jeg være sikker på at vores aftale blev overholdt. Hækken blev klippet hurtigt og professionelt og der blev ryddet pænt op bagefter.
Superflot arbejde
Superflot arbejde. Fornuftig pris. Ingen bøvl om hvor vidt hækken er klippet lige eller ej, hvor langt den skal klippes ned etc.
Great service and Nice work
Great service and Nice work. Would absolutely recommend them😊
Klipning af hæk.
Super flot effektivt og hurtigt arbejde.
Pænt ryddet op og affaldet fjernet, samt en meget fornuftig pris.
Vil helt klart bruge dem igen.
Hanne Hedman
Rigtig god haveservice
Hjælp til hækklipning.
Kommer hurtigt klipper flot hurtigt. Ryder pænt op efter arbejdet.
Kan anbefales!
Super flot arbejde i er effektive og…
Super flot arbejde i er effektive og hurtige. Og altid ryddet pænt op efter jer, kan varmt anbefales til andre.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.