Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kijk uit, dit zijn oplichters. Nadat je je bestelling betaald hebt hoor je niets meer. En ze zijn telefonisch en per whatsapp en per mail niet te bereiken. Ik ben er ingestonken voor 84 euro en ga aan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas hebben wij een hele nare ervaring bij deze winkel. Wij hebben met kerst 2 cavia’s gekocht. Binnen 2 maanden is er eentje overleden. We zijn zelfs nog naar de dierenarts gegaan maar het m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Je krijgt veel informatie mee over je nieuwe dieren. De betrokkenheid is groot en de service ook. Ook na je start met je nieuwe dieren blijft de interesse. De dwergratten verkeren in uitsteken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben onze cavia's laten koppelen bij 'T Knaagplein. We hadden een tijdje terug twee broertjes gehaald die prima met elkaar omgingen, maar toen er een derde beertje bij kwam zijn ze begonnen met... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Klantonvriendelijk en zieke dieren gekregen

Ongeveer 2 weken geleden 3 hele lieve ratjes gekocht, helaas was er eentje ziek en overleed op dag 5 dat ik ze had. Ik vroeg om compensatie, maar dat heb ik nog niet ontvangen. Ik ben met het diertje naar de dierenarts geweest. Nu is vandaag zijn broertje ook overleden. Ik ben daarmee niet naar de dierenarts geweest omdat ik herkende dat het dezelfde ziekte was en ik nog medicatie had van de eertse. Voor deze kreeg ik een heel onsympathiek mailtje terug dat ze bewijs nodig hebben dat het echt waar is. Opzich begrijpelijk, maar mijn hele leven staat nu op zijn kop. Ik ga toch niet een foto maken van een geliefd overleden huisdier??? Maar goed, in principe niet een slechte plek om je huisdieren te halen, maar wees voorbereid op een klantontvriendelijke ervaring en neem absoluut geen dieren aan die “lichtelijk” iets mankeren. Nu moet ik nieuwe ratten kopen, want ik laat mijn overgebleven rat niet alleen wonen, ik zal hier niet terug keren. Jammer dit.

Edit: net mailtje terug, ik krijg mijn geld niet terug. Wat een geldwolven, ik ben echt razend.

30 maja 2023

Beste Julian.
U krijgt van het zieke ratje gewoon u geld terug. We hebben u ook nieuwe diertjes aangeboden maar u vond het te ver om langs te komen, helaas
Van het andere ratje zult u begrijpen dat u even contact met ons op had moeten nemen en we hadden dan een filmpje gevraaagd, en dan hadden we kunnen kijken of deze ziek was en of dezelfde medicatie geschikt is. Helaas hebben we niets van u vernomen en is het dan niet mogelijk om geld terug te storten.

Oceniono na 3 z 5

Schoon en overzichtelijk

Schoon en overzichtelijk. Wel weinig info ter plekke over verzorging etc van het dier dat je aanschaft

22 kwietnia 2023

Odpowiedź od 't Knaagplein

Beste Kristel, wat jammer dat u te weinig informatie kreeg, een aandachtspuntje voor de ktoekomst bedankt voor u bericht

Positieve ervaringen!

Wij hebben tamme ratjes gekocht bij 't Knaagplein. Van tevoren hadden wij veel vragen en we zijn hierbij heel goed te woord gestaan en kregen duidelijke antwoorden. Toen we zeker wisten dat we ratjes wilden kopen bij 't Knaagplein hebben we nogmaals contact gezocht en hebben we in samenspraak afgesproken welke ratjes en wanneer wij zouden komen om ze te kopen. De dag dat we de ratjes gingen kopen werden we heel vriendelijk geholpen en hebben we nog uitleg gehad waar we de eerste dagen aan moesten denken en ook konden we met vragen altijd bij hen terecht.
Wij zijn erg blij met de ratjes, dus wij zijn heel positief over 't Knaagplein.

18 maja 2023
Oceniono na 4 z 5

Goede zaak

Fijn om je eigen hamster te gaan uitzoeken en dat je vooraf een afspraak kan maken.
We kregen goed uitleg, al vond ik wel dat we zelf erom moesten vragen.
Alles zag daar er goed verzorgd uit en met goed gevoel een hamster gekocht.

23 kwietnia 2023

Goede zaak

Het Kleinvee Fokkerij heeft een goede bekwaamheid op alles wat met knaagdieren te maken heeft. Je wordt uitstekend geholpen op afspraak en kan ze alles vragen. Het bestellen van voer, hooi, stro en accessoires gaat soepel en wordt vlot geleverd.

10 kwietnia 2023

Zeer tevreden!

Erg blij met de lieve dikstaart gerbil, zeer vriendelijk personeel.
Heel fijn om te zien dat ze dieren alleen mee geven als je een goed verblijf hebt, laat alleen maar zien dat ze om de diertjes geven!

14 kwietnia 2023
Oceniono na 1 z 5

Zeer slecht personeel niet vriendelijk…

Zeer slecht personeel niet vriendelijk en weinig aandacht voor de klant.
Ik heb namelijk in mijn vakantie mijn hamster daar gebracht voor in het pensioen omdat ik op vakantie ging.
Tijdens mij vakantie werd ik gebeld dat mijn hamster was ontsnapt en dat ze hem niet meer konden vinden ze hebben nog vallen uitgezet maar dat mocht niet baten.
Paar weken later krijg ik bericht dat mijn hamster dood gevonden is nu wilde ik komen kijken of het echt mijn hamster is maar dit was op geen enkele manier mogelijk ook heb ik verder geen vergoeding gekregen voor het feit dat mijn hamster is ontsnapt en overleden.
Nu vind ik het ook heel kwalijk dat toen ik daar aankwam om me hamster te brengen op de afgesproken tijd dat er niemand was en ik ruim een uur heb staan te wachten

17 sierpnia 2022

Liefste hamster ooit

Wat werden we goed geholpen en wat hebben we nu een leuke handtamme hamster! Hij eet gewoon al gezelig verder als hij op onze hand zit.

5 kwietnia 2023

Dwerghamster

Na onze degoes voor onze oudste dochter nu ook een ontzettend leuk dwerghamstertje hier opgehaald voor onze jongste dochter. Uitleg en begeleiding is altijd goed. Hamstertje ook vanaf eerste moment erg handtam.

28 lutego 2023

Odpowiedź od 't Knaagplein

Bedankt voor jullie review. Leuk dat jullie inmiddels verschillende dieren hiervandaan hebben. Geniet ervan

Super slecht

Haii, ik had een hamstertje gehaalt hier maar we moesten ijgenlijk al gelijkt naar de dieren arts omdat er een voer ophooping in de wang vast zag de loods waar ze zaaten was niet bepaalt rustig of warm ze waaren niet voor zichtig met de hamsters 1tje werd bijna uit ze huis getroken terwijl het arme beesje aan het gile was, ze werden alenmaal wakker gemaakt op een niet bepaalt rustige manier mijn hamster was blijkbaar al ziek en is overleeden na een maand het was niet onze schuld wij gaven het beste voer een terarium van de juiste afmeetingen en een 15cm dike bodembedeking NIET KOPEN HIER

4 marca 2023

Odpowiedź od 't Knaagplein

Beste, had u direct contact met ons op genomen? Een verstopping van voer kan helaas gebeuren dit is als u gelijk actie onderneemt te verhelpen, en dat hadden we graag kostenloos voor u gedaan. En ook hadden we naar een oplossing kunnen zoeken van het overleden hamstertje. Ik herken ons personeel niet in de rest van het verhaal, we gaan hier liefdevol met onze dieren om.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej