Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Kijk uit, dit zijn oplichters. Nadat je je bestelling betaald hebt hoor je niets meer. En ze zijn telefonisch en per whatsapp en per mail niet te bereiken. Ik ben er ingestonken voor 84 euro en ga aan... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Helaas hebben wij een hele nare ervaring bij deze winkel. Wij hebben met kerst 2 cavia’s gekocht. Binnen 2 maanden is er eentje overleden. We zijn zelfs nog naar de dierenarts gegaan maar het m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Je krijgt veel informatie mee over je nieuwe dieren. De betrokkenheid is groot en de service ook. Ook na je start met je nieuwe dieren blijft de interesse. De dwergratten verkeren in uitsteken... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben onze cavia's laten koppelen bij 'T Knaagplein. We hadden een tijdje terug twee broertjes gehaald die prima met elkaar omgingen, maar toen er een derde beertje bij kwam zijn ze begonnen met... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Onbetrouwbaar en klantonvriendelijk.

Ik had ruim van te voren (zoals aangegeven op de website) een afspraak gemaakt voor het kopen van 2 cavia's. Alles ingevuld wat nodig was, zoals ras en hoeveel dieren je wilde kopen.
Ik kreeg een bevestiging per mail. Hierin stond dat je afspraak geannuleerd kon worden als er geen dieren voorradig waren. Ik heb geen auto, dus die heb ik geregeld voor de afspraak. Maar pas onderweg werd ik gebeld dat de dieren die ik wilde al verkocht waren...
Dit is natuurlijk heel vervelend, want ik had een uiterst teleurgesteld kind in de auto (en ik had geen auto hoeven regelen). Maar hier bovenop kreeg ik geen excuses, alleen het bericht dat de cavia's hard gingen die ochtend.
Ik begrijp werkelijk waar niet hoe dit kan, als alles via afspraak moet gaan (en ik dus een afspraak had gemaakt). Niet echt klantvriendelijk!

17 maja 2025

goede ervaring

we kwamen op zaterdag en het was best druk, maar we mochten alvast bij de ratjes gaan kijken welke ik leuk vond. er was best veel keuze en de verblijven zagen er prima uit. Er was nog iemand die ook ratjes kwam halen en het waren zijn eerste ratten. hij kwam voor 1 rat, maar mocht gelukkig alleen per 2 meenemen. ook letten ze goed op de grootte van het verblijf van een dier. ikzelf had al 2 ratjes en heb er nu 2 bij. ze zijn lief en rustig, 1 is een rex en de andere heeft ook een mooie print.

29 marca 2025
Oceniono na 4 z 5

Goede service en behandeling in de…

Goede service en behandeling in de winkel bij de aanschaf van onze 2 cavia's. Alle vragen beantwoord en alle spullen direct kunnen kopen voor onze nieuwe huisgenoten. Ze doen het goed, zijn heel gelukkig en gezond. Wij zijn blij dat we bij 't Knaagplein onze cavia's hebben gekocht. Ook goede nazorg en fijne snelle bezorging aan huis voor aanvullende voeding en benodigdheden. Wij hopen nog lang van onze nieuwe huisgenoten te kunnen genieten!

28 kwietnia 2025
Oceniono na 4 z 5

Klantvriendelijkheid is geweldig

Heel vriendelijk te woord gestaan en duidelijke informatie. Zelf heb ik 2 konijnen aangeschaft bij het knaagplein en ze doen het geweldig! Gezond, lief, schattig, tam en aanhankelijk. Voor de rest goeie service. Zeer te vreden en een goeie aanrader!

4 kwietnia 2025

Binnen een week dood

Vriendelijk te woord gestaan. 2 cavia’s gekocht voor een flink bedrag rond € 200; 1 gecastreerde beer en 1 zeugje en verplicht 2 vervoersboxen en wat voeding/hooi. Na 6 dagen vonden we een cavia plotseling dood in de kooi. Onze dochter was zeer verdrietig. We hebben dit meteen gemeld en besproken er werd aangegeven dat dit binnen de garantie viel hoewel het ons niet om het geld te doen was. Daarna nog filmpjes opgestuurd van de andere cavia en aangeven graag nog een cavia erbij te willen zetten zodat deze niet vereenzaamd. De tweede cavia leek gezond maar na 4 weken schurft e/o schimmel. Helaas 2 zieke dieren meegekregen, kinderen erg verdrietig. En vooralsnog niks meer gehoord over de dode cavia vwb de garantie. Dierenarts kosten komen er nog bij.

19 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Goede fokker, erg tevreden!

Afgelopen zomer een lieve Russische dwerghamster gehaald, zeer tevreden! We werden goed geholpen en de hamster is nieuwsgierig, actief en echt een lieverdje. Ze vertrouwde mij al heel snel en ze is ontzettend gelukkig. Geen gezondheidsproblemen opgemerkt, alle dieren zagen er ook gezond uit. Voortaan ga ik zeker hier mijn hamsters vandaan halen, heel fijn dat het gezonde beestjes met een goed temperament zijn!

30 sierpnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Donderdag 20 maart heb ik een…

Donderdag 20 maart heb ik een goudhamster gekocht en gisteren 30 maart lag deze dood in haar kooi.
Zaterdagavond zag ik haar wel wat zwaarder ademen maar hier geen verdere vraagtekens bij gesteld (misschien stoorde ik haar in haar slaap).

Vanmorgen om 10 uur direct gebeld, dit zijn de openingstijden die op de website worden aangegeven. Niet omdat ik op zoek was naar garantie of een hamster op hun kosten maar om het door te geven voor het geval er meerdere meldingen zouden komen.

Mevrouw legde mij uit dat wanneer ik direct contact had opgenomen er nog iets van garantie was. Dat had ik dus kunnen doen per app en er zijn meerdere platforms waarop ik zou kunnen zien wat ik had kunnen doen. Nogmaals, ik had er geen noot van er echt iets mis was. Bij de verkoop is mij ook niet verteld dat ik dit ook buiten openingstijden had moeten doorgeven.

Ik heb echt nul coulance ervaren tijdens het telefoongesprek, ondanks dat ik niet op zoek was naar garantie maar zij het op deze manier uitlegde heeft het Knaagplein mij een heel nare ervaring bezorgd.

31 marca 2025

Zeer fijne fokker/winkel

Zeer fijne fokker/winkel. meerdere knaagdieren te koop hier. Wij zijn er gekomen om bij de dumbo ratjes te kijken. Veel keus in kleuren/rassen en geslacht. Wij zijn naar huis gegaan met 2 dames een husky en een burmees. En nog wat kleine benodigheden. Zeker een aanrader!

26 marca 2025
Oceniono na 5 z 5

Leuke ratjes en goede service

Gisteren langs geweest om 2 ratjes uit te zoeken. We werden vriendelijk ontvangen. De medewerker zette het hok open en liet ons rustig kijken, hand in de kooi doen zodat we goed de reacties van de ratten ook konden zien. De vrouw kwam terug om de ratjes te pakken die in had gekozen, ze deed een gezondheidscheck met ons en gaf nog even wat advies. De ratten zijn nu nog heel erg aan het wennen en bijkomen van de reis maar was hele goede service!

26 lutego 2025
Oceniono na 5 z 5

Handtam is ook echt handtam

Met dit bedrijf kun je goede afspraken maken. Je krijgt goede informatie. Onze hamster Poochy is grappig, nieuwsgierig en was handtam bij ophalen. Dat is heel fijn. 1 klein minpuntje is dat het bedrijf lastig te vinden is en een groter bord langs de weg zou helpen.

16 lutego 2025

Multiple good experiences

I have bought multiple pet rats from this breeder, alle with good experiences. They could inform me in detail how their breeding process works and how they keep track of all their pets.
All the pets I bought here were hand trained and tame. It was clear that these people care for animals and their wellbeing.
Would definitely recommend!

1 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Slechte ervaring – Koop hier geen huisdier!

Wij hebben een zeer negatieve ervaring gehad met deze zaak. We hebben ruim 45 minuten moeten wachten voordat we geholpen werden, terwijl er maar één medewerker aanwezig was om klanten te woord te staan. Tijdens het helpen liep deze dame gewoon weg om weer andere klanten te helpen. Daarnaast was de winkel erg vies, wat geen goed teken is voor een plek waar dieren worden verkocht.

We kochten een Syrische hamster, maar helaas overleed deze binnen anderhalve week aan natstaart, een ernstige en zeer besmettelijke ziekte die vaak wordt veroorzaakt door stress. Dit geeft mij sterk het idee dat de dieren hier niet goed verzorgd worden.

Ik raad het ten zeerste af om hier een huisdier te kopen!

25 stycznia 2025

Beste D. Faas,

Bedankt voor uw review.

Voordat wij uw review zagen, hebben wij al gereageerd op uw bericht over het overlijden van uw hamster aan natstaart. We hebben direct telefonisch contact met u gezocht om meer duidelijkheid te krijgen over de situatie, zodat we niet alleen u maar ook onze andere dieren zo goed mogelijk kunnen helpen. Dit is onze standaard werkwijze wanneer er iets met een dier gebeurt, ongeacht hoe lang geleden de aanschaf heeft plaatsgevonden.

Tijdens ons gesprek hebben we alles met u besproken, genoteerd en u tips en advies gegeven. Daarnaast hebben we u een kosteloze nieuwe hamster aangeboden. U gaf echter aan dit niet te willen, wat we uiteraard begrijpen. Daarom hebben we u een restitutie ter waarde van het aankoopbedrag aangeboden om u toch tegemoet te komen. U gaf aan verder geen vragen of opmerkingen meer te hebben, en zo hebben we het gesprek toen afgesloten.

Nadat we uw review hebben gelezen, hebben we direct opnieuw geprobeerd contact met u op te nemen om de situatie verder te bespreken. Helaas hebben we u ondanks meerdere pogingen en achtergelaten voicemails niet kunnen bereiken. We willen benadrukken dat we nog steeds bereid zijn om al uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op als u dat wenst.

Om verdere verduidelijking te geven over onze werkwijze:

Wanneer u een afspraak maakt, kiest u een tijdvak waarin meerdere klanten langs kunnen komen. Tijdens uw bezoek laten we u de dieren zien, zodat u rustig kunt kijken en een keuze kunt maken. Bij drukte proberen we alle klanten zo snel mogelijk te helpen, meestal binnen vijf minuten. Hierna loopt onze collega langs om bij alle klanten na te gaan wie een keuze heeft gemaakt. Vervolgens wordt er uitgebreid tijd genomen om advies te geven en vragen te beantwoorden. Hoewel dit kan leiden tot langere wachttijden, vinden wij het belangrijk om iedere klant persoonlijk en zorgvuldig te helpen. Wij streven er altijd naar om onze klanten niet snel of gehaast af te werken.

We willen ook open kaart spelen over onze huidige situatie: we kampen met een personeelstekort en zijn actief op zoek naar een geschikte collega die ons kan ondersteunen. Dit is een uitdaging, omdat we iemand zoeken die zowel hart heeft voor dieren als de juiste kennis bezit om goed advies te kunnen geven. Tot die tijd doen we ons best om alles zo goed mogelijk te blijven draaien. Onze excuses voor het ongemak dat dit soms veroorzaakt.

Wat betreft uw opmerking over de hygiëne van de winkel: we hadden graag uw specifieke feedback gehoord, zodat we op basis daarvan verbeteringen kunnen doorvoeren. Onze dierenverblijven worden wekelijks schoongemaakt, evenals de inrichting van de hokken. Omdat we veel dieren in huis hebben, ontstaat er na één dag vaak al een laagje stof op de stellingen. Hoewel we dit wekelijks schoonmaken, geven we altijd prioriteit aan de verzorging van onze dieren.

Tot slot willen we uitleg geven over natstaart: dit is een hardnekkige bacteriële aandoening die vooral voorkomt bij goudhamsters. Veel hamsters dragen deze bacterie bij zich zonder dat het tot uiting komt. Stress kan echter een trigger zijn, waardoor de aandoening zich manifesteert. Wij doen er alles aan om dit te voorkomen door strikte hygiëne, gevarieerde voeding en voldoende rust voor jonge dieren te waarborgen. Na het overlijden van uw hamster hebben wij al onze dieren gecontroleerd en geen symptomen aangetroffen. De hamsters uit hetzelfde nest als uw hamster zijn apart gezet om extra in de gaten gehouden te worden.

We willen u graag persoonlijk uitleggen hoe wij onze dieren verzorgen, zodat u niet het gevoel heeft dat ze slecht worden behandeld. Dat is absoluut niet waar wij voor staan en ook niet wat wij willen dat u denkt.

Nogmaals onze excuses voor uw negatieve ervaring en het verdriet dat het overlijden van uw hamster heeft veroorzaakt.

't Knaagplein

Dure chinese dwerghamster.

27-1-2025
Smiddags daar een chinese dwerghamster gekocht voor €25
Van dinsdag op woensdagnacht al overleden. Geen geld terug ,kon kiezen voor een nieuwe.
Achteraf had ik hier geen dier moeten kopen. Hokken van andere dieren waren zeer vervuild. Alleen het hokje waar de chinese dwerghamster zat was ververst maar er stond ook maar 1 verstophuisje in.

29 stycznia 2025

Beste B. Bos,

Bedankt voor uw review. We vinden het erg vervelend om te horen dat uw Chinese dwerghamster zo snel na aankoop is overleden. Dit is een uitzonderlijke situatie en zeker niet iets wat wij als normaal beschouwen.

We begrijpen dat u ons dezelfde dag nog heeft gebeld om dit door te geven. Mijn collega wilde graag met u in gesprek om de situatie te bespreken en u een passende oplossing te bieden. Tijdens het gesprek gaf u echter aan dat u dit enkel wilde melden en niet verder wilde ingaan op een oplossing. Mocht er sprake zijn geweest van miscommunicatie, dan willen we dit graag rechtzetten en alsnog met u in gesprek gaan om tot een passende tegemoetkoming te komen.

Wat betreft het verblijf van de Chinese dwerghamsters: het klopt dat er op dat moment één huisje in het verblijf stond. De andere huisjes waren op dat moment in de week gezet om goed gereinigd te worden, maar door het koude weer duurde het langer voordat ze droog waren. We vinden transparantie belangrijk, dus mocht u in de toekomst vragen hebben over onze verzorging of verblijven, stel ze gerust!

U gaf ook aan dat andere hokken er volgens u vervuild uitzagen. Onze verblijven worden wekelijks schoongemaakt, net zoals dat bij de Chinese dwerghamsters gebeurt. Mocht u specifieke zorgen hebben, dan horen we dat graag, zodat we dit kunnen onderzoeken.

Ik wilde graag een recente foto toevoegen om volledige openheid te geven over hoe onze Chinese dwerghamsters er nu bij zitten. Helaas is het niet mogelijk om hier een foto toe te voegen, maar mocht u deze graag willen zien, dan stuur ik hem nog naar u door.

We willen deze situatie graag samen met u oplossen en onderzoeken wat er precies is gebeurd. Helaas kunnen we u niet telefonisch bereiken, omdat de naam in uw review niet overeenkomt met onze klantgegevens. Mocht u alsnog contact met ons willen opnemen, dan horen we dat graag. U kunt ons altijd een bericht sturen of langskomen in de winkel, dan helpen we u graag verder.

't Knaagplein

Superleuke ervaring 👍

Ik had al heel lang geen huisdier en ik ging opzoek naar een geschikt huisdier, toen zag ik de knaagdierwebsite en wist ik gelijk welke kooi ik moest aanschaffen ect. We hadden een afspraak gemaakt en we werden hier goed verholpen, na 5 minuutjes wachten kwamen we aan de beurt. We kwamen voor een Rus maar kwamen terug met 2 cambelli’s wat dus geen probleem is. Die 2 mannetjes die ik heb aangeschaft zijn ZO vreselijk handtam, ze zijn nu alweer 1,5 jaar. Maar ze hebben nog nooit iets gehad. Ik kom zeker terug!

26 lutego 2024

Beste Noa,

Heel erg leuk om te horen! Dit is precies wat wij willen bereiken met onze website en dieren. Goed gelukt dus!

Erg bedankt voor je positieve review!

Wondjes bij onze Gerbil mannen

Onze Gerbils zijn al jaren bij ons, wat een leuke gezonde vrolijke beestjes! Afgelopen half jaar hadden ze voor de tweede keer wondjes/bloed, wat leek alsof ze gevochten hadden terwijl ze normaal enorm lief zijn voor elkaar.

Anouk van het Knaagplein heeft onze berg foto's en filmpjes super snel bekeken met een collega en vertelde dat dit mijt was, waar we ze meteen voor behandeld hebben. Hopelijk gaat het snel beter met ze, maar dat Knaagplein ook jaren later nog steeds snel en vriendelijk helpt is echt heel fijn. Dank!

4 grudnia 2024
Oceniono na 1 z 5

Ongezond diertje gekregen, geen vergoeding dierenartskosten

Een uur gereden om naar het Knaagplein te gaan. Zaterdag twee cavia's opgehaald. Donderdag zit ik bij de dierenarts met een cavia die erg benauwd is en voor 80 euro aan antibiotica nodig heeft. Naar Knaagplein terugrijden was geen optie en het dier laten wachten ook niet. Knaagplein wilt me niet tegemoetkomen in de dierenarts kosten. Er is me een tegoedbon aangeboden van 20 euro maar dat vind ik echt niet in verhouding staan. Bedrijfsleider wilt me niet eens te woord staan. Ik ben zwaar teleurgesteld. Klinkt super, gezonde dieren die goed in de gaten gehouden worden maar helaas maken ze het niet waar. Volgende keer maar naar een goede cavia opvang.

5 grudnia 2024

Beste Miranda,

Bedankt voor jouw review.

De gezondheid van onze dieren vinden wij erg belangrijk. Daarom voeren wij vooraf altijd een gezondheidscontrole uit, samen met de klant. Dit hebben wij ook met jou gedaan bij jouw cavia's. Tijdens deze controle vertoonde de cavia geen tekenen van benauwdheid. Helaas kan dit later alsnog optreden, vaak in combinatie met stress, waardoor bacteriën zich kunnen openbaren.

Vooraf is duidelijk aangegeven dat wij geen dierenartskosten vergoeden. Dit is ook aan jou gemeld. Mocht een dier ziek worden, kun je ons altijd bellen, zodat wij je verder kunnen helpen. Wij werken namelijk samen met meerdere dierenartsen om onze dieren zo goed mogelijk te behandelen. Ook dit is bij de aankoop van jouw cavia's besproken.

Toen je ons belde om te melden dat de cavia benauwd was, was je al onderweg naar jouw eigen dierenarts, waardoor wij op dat moment geen hulp konden bieden. Vervolgens verwachtte je dat wij de kosten zouden vergoeden.

Wij zijn gebonden aan onze voorwaarden, die vooraf duidelijk zijn gecommuniceerd. Je hebt daarnaast twee van onze medewerkers gesproken, waaronder ook de manager van ons bedrijf. Wij hebben al uitgelegd dat iedereen hetzelfde beleid volgt, waardoor het niet zinvol was om een andere medewerker met je te laten spreken om hetzelfde verhaal opnieuw uit te leggen. Onze service gaat ver, maar wanneer steeds dezelfde vraag wordt gesteld, kunnen wij niet verder helpen.

Na meerdere telefonische contacten ging je helaas niet akkoord met onze aangeboden oplossingen. Wij boden aan om alle kosten op ons te nemen, mits de cavia bij ons zou komen zodat wij de behandeling konden starten. Daarnaast gaven wij de optie van een tegoedbon ter waarde van twee keer 50% van het aankoopbedrag (excl castratiekosten). Ook met deze opties ging je niet akkoord.

Helaas kunnen wij in dit geval niets meer betekenen. Toch willen wij benadrukken dat onze service hier niet stopt. Wil je alsnog dat wij je helpen? Neem gerust weer contact met ons op, dan kijken we samen naar een oplossing!

Oceniono na 2 z 5

Syrische hamster

12 sept 2024 een Syrische hamster gekocht. Na een week zagen we dat er iets mis was met z’n linkeroog. Op de nachtcamera zagen we ook dat het oog niet oplichten. Gebeld met het knaagplein
Men gaf later in een mail, in mijn beleving, vrij gevoelloos aan dat we de hamster kosteloos om konden ruilen. Het is een dier! Geen trui.
Ook gaf men aan geen dierenarts kosten willen te betalen.
Hamster was bij aankoop ingespoten met anti-meit spray.
Best raar. Maar na me achteraf ingelezen te hebben blijkt dat vogels vaak meiten hebben. En die scharrelen daar gewoon rond naast de knaagdieren. (Dat waren kippen)
Dit is onze vierde Syrische hamster en de eerste die NIET zindelijk is.
Hij is wel erg lief

————————————
Bedankt voor je uitgebreide antwoord.
Er is zeker meerdere keren contact geweest.
Alleen was dat contact via de mail erg kort.
Nu krijg ik een uitgebreid antwoord. Er is mij bv niet verteld dat jullie de zaak met een dierenarts hebben besproken.
Alleen dat jullie naar de foto hebben gekeken.

En achteraf vond ik het bijzonder dat de hamster was behandeld met anti-mijt spray.
Dit is mijn vierde hamster en ik had dat nog nooit eerder meegemaakt.

Je geeft aan dat de kippen in een aparte ruimte zitten.
Dat was op de dag dat wij er waren niet het geval. Er liepen er meerdere naast de hamsterkooien.

Wij zijn dol op onze hamster, maar een volgende zal ik niet meer bij jullie kopen.
Een persoonlijk gevoel natuurlijk. Ik zie dat meerdere mensen wel tevreden zijn.

26 listopada 2024

Beste Karen,

Bedankt voor je review!

We vinden het vervelend om te lezen dat je deze ervaring op deze manier hebt beleefd. Toch ben ik blij om te horen dat je de hamster erg lief vindt!

We hebben meerdere keren contact met je gehad over deze hamster. De foto's die je ons hebt toegestuurd, hebben we voorgelegd aan onze dierenarts. In overleg met hem hebben we geconstateerd dat de hamster scheel kijkt. Dit is geen teken van ziekte, maar simpelweg een genetisch kenmerk.

Omdat je in je telefoontjes en e-mails aangaf dat je je zorgen maakte en bang was voor hoge kosten, hebben we het voorstel gedaan om de hamster om te ruilen. Dit omdat een scheel kijkende hamster als een genetische afwijking wordt beschouwd.

We hebben ons best gedaan om je zo goed mogelijk te helpen door meerdere keren contact met je op te nemen. Het is dan ook zeker niet onze bedoeling geweest om een gevoelloze mail te sturen. Onze excuses als dit zo is overgekomen.

Zoals we bij aankoop hebben uitgelegd, worden al onze dieren preventief behandeld tegen mijt, luis en andere parasieten. Dit is een belangrijk proces om uitbraken van dergelijke plagen te voorkomen. Vooral bij warm weer is dit noodzakelijk. Mocht een uitbraak plaatsvinden, dan zouden al onze dieren besmet kunnen raken. Bij de aankoop gaf je aan dat je hiermee akkoord ging.

Tot slot willen we benadrukken dat er geen losvliegende vogels in de buurt van onze knaagdieren zijn. We hebben wel kippen in een aparte ruimte, en deze worden jaarlijks preventief behandeld door onze dierenarts.

Nogmaals bedankt voor je feedback. Mocht je nog vragen hebben of ergens mee zitten, neem gerust contact met ons op!

Nicki

Grijs hangoorkonijntje

We werden vriendelijk en professioneel geholpen. We zijn erg blij met het lieve hangoorkonijntje. Hij is erg lief en gelijk vriendjes met ons andere konijn.

9 października 2024

Beste Mandy,

Wat leuk om te horen! Fijn dat het goed gaat tussen de twee.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej