Kijk uit, dit zijn oplichters. Nadat je je bestelling betaald hebt hoor je niets meer. En ze zijn telefonisch en per whatsapp en per mail niet te bereiken. Ik ben er ingestonken voor 84 euro en ga aan... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Helaas hebben wij een hele nare ervaring bij deze winkel. Wij hebben met kerst 2 cavia’s gekocht. Binnen 2 maanden is er eentje overleden. We zijn zelfs nog naar de dierenarts gegaan maar het m... Zobacz więcej
Je krijgt veel informatie mee over je nieuwe dieren. De betrokkenheid is groot en de service ook. Ook na je start met je nieuwe dieren blijft de interesse. De dwergratten verkeren in uitsteken... Zobacz więcej
Wij hebben onze cavia's laten koppelen bij 'T Knaagplein. We hadden een tijdje terug twee broertjes gehaald die prima met elkaar omgingen, maar toen er een derde beertje bij kwam zijn ze begonnen met... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Hoenkoopse Buurtweg 34B, 2851AK, Haastrecht, Holandia
- 31 85 047 02 63
- info@knaagplein.nl
- kleinveefokkerij.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Onbetrouwbaar en klantonvriendelijk.
Ik had ruim van te voren (zoals aangegeven op de website) een afspraak gemaakt voor het kopen van 2 cavia's. Alles ingevuld wat nodig was, zoals ras en hoeveel dieren je wilde kopen.
Ik kreeg een bevestiging per mail. Hierin stond dat je afspraak geannuleerd kon worden als er geen dieren voorradig waren. Ik heb geen auto, dus die heb ik geregeld voor de afspraak. Maar pas onderweg werd ik gebeld dat de dieren die ik wilde al verkocht waren...
Dit is natuurlijk heel vervelend, want ik had een uiterst teleurgesteld kind in de auto (en ik had geen auto hoeven regelen). Maar hier bovenop kreeg ik geen excuses, alleen het bericht dat de cavia's hard gingen die ochtend.
Ik begrijp werkelijk waar niet hoe dit kan, als alles via afspraak moet gaan (en ik dus een afspraak had gemaakt). Niet echt klantvriendelijk!
goede ervaring
we kwamen op zaterdag en het was best druk, maar we mochten alvast bij de ratjes gaan kijken welke ik leuk vond. er was best veel keuze en de verblijven zagen er prima uit. Er was nog iemand die ook ratjes kwam halen en het waren zijn eerste ratten. hij kwam voor 1 rat, maar mocht gelukkig alleen per 2 meenemen. ook letten ze goed op de grootte van het verblijf van een dier. ikzelf had al 2 ratjes en heb er nu 2 bij. ze zijn lief en rustig, 1 is een rex en de andere heeft ook een mooie print.
Goede service en behandeling in de…
Goede service en behandeling in de winkel bij de aanschaf van onze 2 cavia's. Alle vragen beantwoord en alle spullen direct kunnen kopen voor onze nieuwe huisgenoten. Ze doen het goed, zijn heel gelukkig en gezond. Wij zijn blij dat we bij 't Knaagplein onze cavia's hebben gekocht. Ook goede nazorg en fijne snelle bezorging aan huis voor aanvullende voeding en benodigdheden. Wij hopen nog lang van onze nieuwe huisgenoten te kunnen genieten!
Klantvriendelijkheid is geweldig
Heel vriendelijk te woord gestaan en duidelijke informatie. Zelf heb ik 2 konijnen aangeschaft bij het knaagplein en ze doen het geweldig! Gezond, lief, schattig, tam en aanhankelijk. Voor de rest goeie service. Zeer te vreden en een goeie aanrader!
Binnen een week dood
Vriendelijk te woord gestaan. 2 cavia’s gekocht voor een flink bedrag rond € 200; 1 gecastreerde beer en 1 zeugje en verplicht 2 vervoersboxen en wat voeding/hooi. Na 6 dagen vonden we een cavia plotseling dood in de kooi. Onze dochter was zeer verdrietig. We hebben dit meteen gemeld en besproken er werd aangegeven dat dit binnen de garantie viel hoewel het ons niet om het geld te doen was. Daarna nog filmpjes opgestuurd van de andere cavia en aangeven graag nog een cavia erbij te willen zetten zodat deze niet vereenzaamd. De tweede cavia leek gezond maar na 4 weken schurft e/o schimmel. Helaas 2 zieke dieren meegekregen, kinderen erg verdrietig. En vooralsnog niks meer gehoord over de dode cavia vwb de garantie. Dierenarts kosten komen er nog bij.
Goede fokker, erg tevreden!
Afgelopen zomer een lieve Russische dwerghamster gehaald, zeer tevreden! We werden goed geholpen en de hamster is nieuwsgierig, actief en echt een lieverdje. Ze vertrouwde mij al heel snel en ze is ontzettend gelukkig. Geen gezondheidsproblemen opgemerkt, alle dieren zagen er ook gezond uit. Voortaan ga ik zeker hier mijn hamsters vandaan halen, heel fijn dat het gezonde beestjes met een goed temperament zijn!
Donderdag 20 maart heb ik een…
Donderdag 20 maart heb ik een goudhamster gekocht en gisteren 30 maart lag deze dood in haar kooi.
Zaterdagavond zag ik haar wel wat zwaarder ademen maar hier geen verdere vraagtekens bij gesteld (misschien stoorde ik haar in haar slaap).
Vanmorgen om 10 uur direct gebeld, dit zijn de openingstijden die op de website worden aangegeven. Niet omdat ik op zoek was naar garantie of een hamster op hun kosten maar om het door te geven voor het geval er meerdere meldingen zouden komen.
Mevrouw legde mij uit dat wanneer ik direct contact had opgenomen er nog iets van garantie was. Dat had ik dus kunnen doen per app en er zijn meerdere platforms waarop ik zou kunnen zien wat ik had kunnen doen. Nogmaals, ik had er geen noot van er echt iets mis was. Bij de verkoop is mij ook niet verteld dat ik dit ook buiten openingstijden had moeten doorgeven.
Ik heb echt nul coulance ervaren tijdens het telefoongesprek, ondanks dat ik niet op zoek was naar garantie maar zij het op deze manier uitlegde heeft het Knaagplein mij een heel nare ervaring bezorgd.
Zeer fijne fokker/winkel
Zeer fijne fokker/winkel. meerdere knaagdieren te koop hier. Wij zijn er gekomen om bij de dumbo ratjes te kijken. Veel keus in kleuren/rassen en geslacht. Wij zijn naar huis gegaan met 2 dames een husky en een burmees. En nog wat kleine benodigheden. Zeker een aanrader!
Leuke ratjes en goede service
Gisteren langs geweest om 2 ratjes uit te zoeken. We werden vriendelijk ontvangen. De medewerker zette het hok open en liet ons rustig kijken, hand in de kooi doen zodat we goed de reacties van de ratten ook konden zien. De vrouw kwam terug om de ratjes te pakken die in had gekozen, ze deed een gezondheidscheck met ons en gaf nog even wat advies. De ratten zijn nu nog heel erg aan het wennen en bijkomen van de reis maar was hele goede service!
Echt handtamme hamsters
Echt handtamme hamsters, zo leuk voor de kinderen. Een groot bord langs de weg zou handig zijn. Je rijdt er nu zo voorbij.
Handtam is ook echt handtam
Met dit bedrijf kun je goede afspraken maken. Je krijgt goede informatie. Onze hamster Poochy is grappig, nieuwsgierig en was handtam bij ophalen. Dat is heel fijn. 1 klein minpuntje is dat het bedrijf lastig te vinden is en een groter bord langs de weg zou helpen.
Multiple good experiences
I have bought multiple pet rats from this breeder, alle with good experiences. They could inform me in detail how their breeding process works and how they keep track of all their pets.
All the pets I bought here were hand trained and tame. It was clear that these people care for animals and their wellbeing.
Would definitely recommend!
Slechte ervaring – Koop hier geen huisdier!
Wij hebben een zeer negatieve ervaring gehad met deze zaak. We hebben ruim 45 minuten moeten wachten voordat we geholpen werden, terwijl er maar één medewerker aanwezig was om klanten te woord te staan. Tijdens het helpen liep deze dame gewoon weg om weer andere klanten te helpen. Daarnaast was de winkel erg vies, wat geen goed teken is voor een plek waar dieren worden verkocht.
We kochten een Syrische hamster, maar helaas overleed deze binnen anderhalve week aan natstaart, een ernstige en zeer besmettelijke ziekte die vaak wordt veroorzaakt door stress. Dit geeft mij sterk het idee dat de dieren hier niet goed verzorgd worden.
Ik raad het ten zeerste af om hier een huisdier te kopen!

Dure chinese dwerghamster.
27-1-2025
Smiddags daar een chinese dwerghamster gekocht voor €25
Van dinsdag op woensdagnacht al overleden. Geen geld terug ,kon kiezen voor een nieuwe.
Achteraf had ik hier geen dier moeten kopen. Hokken van andere dieren waren zeer vervuild. Alleen het hokje waar de chinese dwerghamster zat was ververst maar er stond ook maar 1 verstophuisje in.

Superleuke ervaring 👍
Ik had al heel lang geen huisdier en ik ging opzoek naar een geschikt huisdier, toen zag ik de knaagdierwebsite en wist ik gelijk welke kooi ik moest aanschaffen ect. We hadden een afspraak gemaakt en we werden hier goed verholpen, na 5 minuutjes wachten kwamen we aan de beurt. We kwamen voor een Rus maar kwamen terug met 2 cambelli’s wat dus geen probleem is. Die 2 mannetjes die ik heb aangeschaft zijn ZO vreselijk handtam, ze zijn nu alweer 1,5 jaar. Maar ze hebben nog nooit iets gehad. Ik kom zeker terug!

Odpowiedź od 't Knaagplein
Een heel lief vrouwtje aangeschaft als…
Een heel lief vrouwtje aangeschaft als vriendinnetje voor mijn konijnenstel. Heel vriendelijk geholpen en goed uitgelegd gekregen hoe ik haar het beste kon koppelen aan mijn stel. Ze doen het heel goed met zijn drieën!
Wondjes bij onze Gerbil mannen
Onze Gerbils zijn al jaren bij ons, wat een leuke gezonde vrolijke beestjes! Afgelopen half jaar hadden ze voor de tweede keer wondjes/bloed, wat leek alsof ze gevochten hadden terwijl ze normaal enorm lief zijn voor elkaar.
Anouk van het Knaagplein heeft onze berg foto's en filmpjes super snel bekeken met een collega en vertelde dat dit mijt was, waar we ze meteen voor behandeld hebben. Hopelijk gaat het snel beter met ze, maar dat Knaagplein ook jaren later nog steeds snel en vriendelijk helpt is echt heel fijn. Dank!
Ongezond diertje gekregen, geen vergoeding dierenartskosten
Een uur gereden om naar het Knaagplein te gaan. Zaterdag twee cavia's opgehaald. Donderdag zit ik bij de dierenarts met een cavia die erg benauwd is en voor 80 euro aan antibiotica nodig heeft. Naar Knaagplein terugrijden was geen optie en het dier laten wachten ook niet. Knaagplein wilt me niet tegemoetkomen in de dierenarts kosten. Er is me een tegoedbon aangeboden van 20 euro maar dat vind ik echt niet in verhouding staan. Bedrijfsleider wilt me niet eens te woord staan. Ik ben zwaar teleurgesteld. Klinkt super, gezonde dieren die goed in de gaten gehouden worden maar helaas maken ze het niet waar. Volgende keer maar naar een goede cavia opvang.

Syrische hamster
12 sept 2024 een Syrische hamster gekocht. Na een week zagen we dat er iets mis was met z’n linkeroog. Op de nachtcamera zagen we ook dat het oog niet oplichten. Gebeld met het knaagplein
Men gaf later in een mail, in mijn beleving, vrij gevoelloos aan dat we de hamster kosteloos om konden ruilen. Het is een dier! Geen trui.
Ook gaf men aan geen dierenarts kosten willen te betalen.
Hamster was bij aankoop ingespoten met anti-meit spray.
Best raar. Maar na me achteraf ingelezen te hebben blijkt dat vogels vaak meiten hebben. En die scharrelen daar gewoon rond naast de knaagdieren. (Dat waren kippen)
Dit is onze vierde Syrische hamster en de eerste die NIET zindelijk is.
Hij is wel erg lief
————————————
Bedankt voor je uitgebreide antwoord.
Er is zeker meerdere keren contact geweest.
Alleen was dat contact via de mail erg kort.
Nu krijg ik een uitgebreid antwoord. Er is mij bv niet verteld dat jullie de zaak met een dierenarts hebben besproken.
Alleen dat jullie naar de foto hebben gekeken.
En achteraf vond ik het bijzonder dat de hamster was behandeld met anti-mijt spray.
Dit is mijn vierde hamster en ik had dat nog nooit eerder meegemaakt.
Je geeft aan dat de kippen in een aparte ruimte zitten.
Dat was op de dag dat wij er waren niet het geval. Er liepen er meerdere naast de hamsterkooien.
Wij zijn dol op onze hamster, maar een volgende zal ik niet meer bij jullie kopen.
Een persoonlijk gevoel natuurlijk. Ik zie dat meerdere mensen wel tevreden zijn.

Grijs hangoorkonijntje
We werden vriendelijk en professioneel geholpen. We zijn erg blij met het lieve hangoorkonijntje. Hij is erg lief en gelijk vriendjes met ons andere konijn.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.