Klantenserviceenergie Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

Napisane przez firmę

Wij zijn jouw partner als het over energiezaken gaat en bieden hulp in de jungle die de energiemarkt soms is. We scheppen orde in de chaos en zorgen dat je zo goedkoop mogelijke energie hebt zonder gedoe.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 8

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Bijzonder snel en goed geholpen bij een…

Bijzonder snel en goed geholpen bij een overstap.

30 lipca 2026

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u zo snel en goed bent geholpen bij uw overstap. We wensen u veel plezier bij uw nieuwe energieleverancier.

Oceniono na 5 z 5

Ze hebben mij uitstekend bij gestaan.

Ze hebben mij uitstekend bij gestaan.
En ervoor gezorgt dat er geen boetes en extra kosten zijn gemaakt.

2 lutego 2026

Beste John,

Wat fijn om te horen dat u uitstekend bent bijgestaan en dat wij hebben kunnen helpen om boetes en extra kosten te voorkomen. Wij waarderen uw vertrouwen enorm.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar.

Netjes geholpen

Netjes geholpen, correct te woord gestaan vandaag.

2 kwietnia 2026

Beste Dini,

Hartelijk dank voor uw mooie vijfsterrenbeoordeling en uw vriendelijke woorden.

Fijn om te horen dat u zich netjes en correct geholpen voelde.
Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Netjes en vriendelijk geholpen

Netjes en vriendelijk geholpen. Alles werd rustig en duidelijk uitgelegd, wat ik erg prettig vond.

Fijn dat er wordt meegedacht en dat er de tijd wordt genomen. Goede ervaring.

1 kwietnia 2026

Beste Ton,

Fijn om te horen dat u de uitleg als duidelijk en rustig heeft ervaren en dat u onze persoonlijke benadering waardeert.

Nogmaals dank voor uw vertrouwen. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Korte wachttijd en goede uitleg van …

Korte wachttijd en goede uitleg van mijn vraag door vriendelijke man

9 stycznia 2026

Beste Rob Bakker,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling en uw positieve woorden over onze dienstverlening. Fijn om te horen dat u de korte wachttijd en de duidelijke uitleg als prettig heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat vragen helder worden uitgelegd en dat klanten vriendelijk en persoonlijk worden geholpen. Uw feedback bevestigt dat wij hierin op de juiste weg zitten.

Dank u wel voor het vertrouwen. Wij staan ook in de toekomst graag voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Je krijgt bij klantenserviceenergie een…

Je krijgt bij klantenserviceenergie een contactpersoon die alles duidelijk en overzichtelijk
aan je uitlegt.Zeker als je wat ouder wordt is dat erg
fijn! De tijd die ze voor je nemen,en het vertrouwen
zijn ook pluspunten.
Ik ben erg tevreden.

11 grudnia 2025

Beste Robert-Jan,

Hartelijk dank voor uw vijfsterrenbeoordeling en uw vriendelijke woorden. Wij vinden het belangrijk dat iedereen – en zeker wanneer men wat ouder wordt – duidelijke uitleg en persoonlijke begeleiding krijgt. Het doet ons goed om te horen dat onze tijd en aandacht zo worden gewaardeerd.

Dank u wel voor het vertrouwen. Wij blijven graag voor u klaarstaan.

Overstap metengie

19 listopada 2025

Beste mevrouw Boerboom,

Hartelijk dank voor uw review over uw overstap met energie. Wij vinden het belangrijk dat dit proces duidelijk, zorgvuldig en zonder zorgen verloopt. Het is fijn om te horen dat u onze dienstverlening positief heeft ervaren.

Dank u wel voor het vertrouwen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben heel goed geholpen door…

Ik ben heel goed geholpen door KlantenserviceEnergie.nl
. De medewerker nam echt de tijd om mee te denken en alles rustig uit te leggen. Een aanrader voor iedereen die hulp kan gebruiken bij zijn energiecontract of overstap!

30 października 2025

Beste heer Schuurman,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Het is fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat onze medewerker de tijd heeft genomen om met u mee te denken en alles duidelijk uit te leggen. Wij streven ernaar om iedere klant op deze manier te ondersteunen.

Dank u wel voor uw aanbeveling en het vertrouwen in Klantenservice Energie. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben over uw energiecontract of overstap, dan staan wij graag voor u klaar.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej