Kirsten Brun er min absolut yndlingsgarnforretning! Hun har mange lækre bæredygtige garner, og jeg er vild med hendes kreative bud på at bruge garnrester. Derudover er hun utrolig hjælpsom, når man ha... Zobacz więcej
Jeg vender tilbage til Kirstens butik igen og igen.. både fordi jeg er vild med Kirstens varer og også fordi jeg er vild med Kirsten og den kundeservice hun altid tilbyder. Har jeg været i tvivl om... Zobacz więcej
Jeg har handlet flere gange hos Kirsten Brun. Fokus på miljø og bæredygtighed er nøgleord i hendes lille virksomhed. Hun leverer en fantastisk service og er ikke bleg for at opfylde særlige ønsker.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kirsten er en super imødekommende kvinde og hendes fine butik er meget indbydende med mange spændende ting. Der er fokus på GOTS certificeret garn og genbrug. Kirsten foruden det en skøn vært ved fl... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Kirsten Brun er garn og gode sager - med en grøn sjæl. Her finder du fokus på genbrug og GOTS certificerede garner, og at bruge selv de mindste rester. Fokus på at bruge det, der allerede er produceret, og efterlade os så lille et aftryk som muligt. I afdelingen med "gode sager", finder du bl.a. økologiske og bionedbrydelige plejeprodukter fra Blue Mountain Soapery - til hud og hår - og også en fantastisk uldvask, jeg har fået Rikke til at sætte i produktion - uden plastikdunke, uden en masse overflødig vand og kunstige stoffer. Rikke er også lokalt forankret i det vestjyske, og Blue Mountain er såmænd Blåbjerg Klitplantage - også et skønt område at besøge, hvis du er på de kanter. Derudover er der flere lokalt producerede varer, nemlig skønne likører og eddiker fra Westjysk Smag, der laves lige nord for Skjern. Med fokus på rene og gode råvarer fra egen baghave, og tid til at produkterne kan fremstilles uden kunstigt tilsatte stoffer. I butikken er der også workshops med forskellige håndværk i fokus, strikkecafé og ro og plads til at alle skal føle sig velkomne. Desuden deler jeg huset med en keramiker, der også sælger ler og værktøj, så hvis du synes den slags er spændende, så er butikken - som vi kalder KREAhuset - helt klart et besøg værd. Mvh. Kirsten Brun
Dania
- kirstenbrun.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Nemt at bestille og virkelig hurtig…
Nemt at bestille og virkelig hurtig levering. Da det er adventspakker må jeg vente med at bruge det lækre garn

Altid god service
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Kirsten Brun. Hun har nogle lækre sager, både garn og plejeprodukter. Hun er yderst hjælpsom og svarer hurtigt på beskeder. Desuden er hun hurtig til at få sendt dine varer afsted. Jeg har handlet hos Kirsten Brun flere gange og hver gang har det været en meget positiv oplevelse.

❤️ Sjal
Super skøn pakke med garn, pakket som 4 adventkalender 👍
Glæder mig helt vild, til at pakke ud og strikke ❤️

Odpowiedź od Kirstenbrun
Produktet virkede fuldstændig efter hensigten. Det var så godt
Godt at virksomheden har en podcast

Altid god service og hurtig levering
Altid god service og hurtig levering
God rådgivning og så har Kirsten en dejligt smil der smitter.
I pakken er der altid en personlig hilsen - så dejligt
God kundeservice
Hurtig tilbagemelding på min fejl ved bestilling, så varen hurtigt kunne komme afsted.
Personlig betjening
Sød og hjælpsom betjening da jeg havde…
Sød og hjælpsom betjening da jeg havde lavet en fejl i min bestilling. Tak for det 😍
Ikke noget at klage over.Alt ok.
Alt ok.Både materiale og service.intet at lave vrøvl over
Kirsten gav en virkelig god service
Kirsten gav en virkelig god service; både i forhold til at vurdere garnkvalitet i forhold til opskrift, og bestilte endda en ny farve garn hjem som passede endnu bedre til mit projekt.
Super super service.
Fantastisk service og stort engagement…
Fantastisk service og stort engagement i kunder og produkter. Gartnerne er alle indkøbt med omtanke på miljø og dyrevelfærd.
Der er altid god service
Der er altid god service, hurtig ekspedition og en lille hilsen med.
Hurtig og effektiv levering
Kirsten er meget hjælpsom
Kirsten er meget hjælpsom, fandt hurtigt frem til det garn jeg skulle bruge til en sweater, og hjalp med alternative garner. Er hurtigt til at svare på spørgsmål angående opskriften.
Jeg kan kun anbefale at købe hos Kirsten.