Kingsday 1967 Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Levering was snel en goed geregeld, maar helaas zie je duidelijk dat de letters er niet goed op gedrukt zijn. Ze laten vrij snel los en na een wasbeurt (30 graden) is het jammer genoeg nog slechter... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben mede dankzij het shirt van kingsday 1967 een hele leuke koningsdag gehad. 2 dagen echt opgevallen met het unieke shirt in het zuiderpark en binnenstad van Den Haag Kwaliteit van het shi... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Shirt was snel binnen en voelde aan als goede kwaliteit ook was de maat precies zoals ik verwacht had. Een tip: Er zal wel een rede zijn waarom het niet zo was maar een extra plastic/andere door... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Top ervaring gehad met kingsday1967. Had een longsleeve besteld, was binnen drie dagen aangekomen. Goeie kwaliteit en juiste maat. Zou zo weer bestellen.

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep odzieżowy

Napisane przez firmę

Kingsday 1967 is het premium Koningsdag kledingmerk van Nederland. Ontdek exclusieve Koningsdag oranje kleding met unieke designs voor 27 april. Van opvallende shirts tot complete Koningsdag outfits: wij zorgen dat jij de koning bent op het grootste feest van Nederland. Elk jaar een nieuwe Koningsdag collectie, speciaal ontworpen voor wie Koningsdag écht wil vieren. Vier 27 april in stijl met de vetste oranje Koningsdag kleding van Nederland.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Toffe designs snelle service

Toffe designs snelle service. Prijs kwaliteit ook in orde

1 kwietnia 2025

Odpowiedź od Kingsday 1967

Ha Patrick, we blijven je altijd graag helpen! Alvast een toffe Koningsdag toegewenst!

Oceniono na 4 z 5

Goed shirt, stof mag dikker

Shirt ziet er goed uit maar, had gehoopt dat de stof dikker was geweest.

10 kwietnia 2025

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hey Jaimy, bedankt voor de review! We nemen je feedback mee. En natuurlijk alvast een hele toffe Koningsdag!

Oceniono na 5 z 5

Ik had een T-shirt besteld en daar zat…

Ik had een T-shirt besteld en daar zat helaas een vlek in. Ik heb de contact gehad met het bedrijf. Uiteindelijke hebben ze nieuw T-shirt opgestuurd. Dit bedrijf is een van de beste die ik tot nu toe heb gekend.
Vijf sterren waard

10 kwietnia 2025

Odpowiedź od Kingsday 1967

Ha Iris, bedankt voor je review! Echt super goed om te horen, zijn we enorm blij mee!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, vriendelijk personeel en retourbeleid werkt goed

3 kwietnia 2025

Odpowiedź od Kingsday 1967

Super bedankt Joery! Hopelijk ga je een toffe Koningsdag hebben over een paar weken!

Erg goeden klantenservice.

Erg goeden klantenservice.
Helpen gelijk met problemen!

3 kwietnia 2025

Odpowiedź od Kingsday 1967

Heel erg bedankt Ciske! Goed dat we je blij hebben kunnen maken ;). Fijne Koningsdag!

Perfect

Ontzettend leuk shirt, goeie kwaliteit en perfect voor Koningsdag. Super blij mee!

25 marca 2025

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hier worden we super vrolijk van Zoe, heel erg bedankt! We wensen je alvast een super toffe Koningsdag!

Goede service!

Levertijd was ongeacht de drukte goed geregeld! Alleen het terugsturen had op een iets makkelijkere manier gekund maar verder hele prima service vanuit het bedrijf.

24 kwietnia 2024

Verkeerde trui

Ik had 2 verschillende truien besteld, maar kreeg 2 dezelfde. Verder waren t wel mooie truien, prima kwaliteit

25 kwietnia 2024

Goed kwaliteit

Het kwaliteit van het shirt is echt veel beter dan ik had verwacht. Dat rechtvaardigt de prijs van 35 euro wel een beetje.

22 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Bedankt Kevin! Goed om te horen en ik hoop dat het shirt goed van pas is gekomen tijdens Koningsnacht- en dag!

Oceniono na 1 z 5

Slechte kwaliteit

Twee shirts besteld en beide waren veel te klein. Zelfs een maat groter besteld en nog waren ze te klein. De print was niet mooi gedrukt en na één keer wassen zijn de shirts niet meer bruikbaar. Zonde.

22 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hey Bas, we hebben met je contact opgenomen door de foute bedrukking maar nog geen reactie ontvangen. We horen het graag van je!

goeie designs

goeie designs, duidelijke website en ook goeie vermelding dat je optijd moet bestellen voor een periode.

25 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hi Gorgino, bedankt! We nemen je feedback mee goed om te horen!

Oceniono na 2 z 5

Matige prijs/kwaliteit verhouding

Matige prijs/kwaliteit verhouding
Het shirt is erg dun en voor deze prijs verwachtte ik een kwalitatief beter shirt

11 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hey Matthijs! Goed dat je deze feedback geeft. Ik heb je een mailtje gestuurd om te kijken wat je tegenvalt aan de kwaliteit (of de prijs). Hopelijk wel een fijne Koningsdag gehad!

Oceniono na 4 z 5

Snelle levering, en shirt is van prima kwaliteit

24 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hey Pepijn, hopelijk heb je er een goede Koningsnacht en -dag mee gehad!

Goede service!
En volgens afspraak optijd geleverd.

23 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hi Rik, geen enkel probleem! Bedankt voor de review.

snelle levering

snelle levering mooi optijd en gratis

23 kwietnia 2024

Odpowiedź od Kingsday 1967

Hey Koen! Tof om te horen, hopelijk heb je een goede Koningsdag gehad!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej