KoningWillie Recenzje

1. Sklep z odzieżą wierzchnią

Wij hebben een liefde voor Koningsdag en gezelligheid. Met humor en creativiteit hebben we hét ultieme Koningsdagshirt ontworpen. Perfect voor iedereen die de oranje feestvreugde wil omarmen! 👑🧡

Dobra

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Prachtig leuk tshirt gekocht

Prachtig leuk tshirt gekocht. Duidelijke website, uitstekende service en mooie kwaliteit van het shirt. Leuk het persoonlijke kaartje dat toegevoegd wordt aan de bestelling. Laat Kingsday maar beginnen.

2 marca 2026

goede shirts en leuke accessoires

net mijn bestelling binnen gekregen van 2 shirts voor mij en mijn vriendin. verbazingwekkend goeie kwaliteit voor de prijs. brilletjes zitten ook goed en maken de outfit helemaal af. zeker een aanrader.

Bedankt KoningWillie. vorig jaar klant en volgend jaar ook weer!

22 lutego 2026

Chille kwaliteit

Net mijn Willie Peukie T-shirt en Royal SpeedGoggles binnen via de post, super snelle levering en echt chille kwaliteit om in te dansen op koningsdag!!

18 lutego 2026

Prima

Het is een leuk shirt, prima kwaliteit. Werd niet heel snel geleverd maar wel snel genoeg dat je niet gaat twijfelen of het een neppe site is, dus helemaal prima!

3 kwietnia 2025

Kwaliteit is r*k

Kwaliteit is r*k. Shirt schijnt door en heeft geen mooie pasvorm. Gaat amper 1 Koningsdag mee

22 marca 2025
Logo KoningWillie

Odpowiedź od KoningWillie

Hoi Lars, we vinden het jammer dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldoet. Je bent uiteraard vrij om het shirt retour te sturen en je geld terug te ontvangen. Neem gerust contact met ons op voor verdere instructies over het retourproces.

~ Stefan