Kikkert Shoppen Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hos Kikkert-Shoppen købte jeg en håndkikkert til at kikke på havens fugle. På deres hjemmeside var der god vejledning til, hvilken model og optik, man skulle vælge, og gode forklaringer på, hvad de fo... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Pakken var røget retur, fordi dens ankomst ikke var blevet annonceret af GLS. Det blev hurtigt fikset med et enkelt telefonopkald og en genfremsendelse. Virkelig god service.

Oceniono na 5 z 5

Super god service. Fik en rigtig god rådgivning, hvor der blev lagt vægt på mit behov og ikke den dyreste kikkert. Meget seriøst. Tak til Jonas, som virker utrolig kompetent. Kan kun give den varmest... Zobacz więcej

1. Sklep z lornetkami

Napisane przez firmę

Hos Kikkert Shoppen har vi over 30 års erfaring med kikkerter og tilbehør. Vi er en dansk online virksomhed med stort udvalg af kikkerter, optik og tilbehør. Ønsker du rådgivning til køb af din kikkert, er vi ikke længere væk end en mail eller et telefonopkald. Kikkert Shoppen har showroom i Ringsted, hvor du kan få rådgivning og prøve din nye kikkert inden du køber. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Kikkert Shoppen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

587 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 117

Napisz recenzję

17 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Maria – det sætter jeg stor pris på 🙏

Hurtig levering.

God hjemmeside, hurtig levering. Alt OK.

23 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Søren – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig at høre, at du oplevede både en god hjemmeside og hurtig levering. Dejligt at høre, at alt forløb, som det skulle.

Pakken var røget retur

6 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Søren – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

Jeg beklager, at der opstod problemer med leveringen, men jeg er rigtig glad for, at vi hurtigt fik fundet en løsning. Det er vigtigt for mig, at tingene bliver løst hurtigt, hvis noget ikke går helt som planlagt.

Tak for de pæne ord om vores service – det betyder rigtig meget.

Tryg handel

Fin pris på produktet, og god info i købsprocessen. Hurtig levering. Alt i alt en dansk hjemmeside, man trygt kan handle ved.

17 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Katrine – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede en tryg handel, og at både prisen, informationen under købet og den hurtige levering levede op til dine forventninger.

Tak for de pæne ord om Kikkert Shoppen – det betyder rigtig meget, når kunder anbefaler os som et sted, man trygt kan handle. 😊

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Fin indpakning.

22 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Christina – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du oplevede hurtig levering, og at du var glad for indpakningen.

Oceniono na 5 z 5

Super udvalg og fin service

Nemt hjemmeside, fornuftige priser og en opfølgende mail efter køb, så man får en ekstra vejledning i brug af kikkert

4 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Michael – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at du oplevede webshoppen som nem at bruge, priserne som fornuftige, og at den opfølgende mail med vejledning gav værdi. Jeg synes, det er vigtigt, at hjælpen ikke stopper, når ordren er sendt – men også at man kommer godt i gang med sin nye kikkert. 😊

Du er altid meget velkommen igen, hvis du får brug for sparring eller inspiration.

Hurtig ekspedition.

Hurtig ekspedition.
Præcis den bog jeg søgte

1 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Bruno – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du hurtigt fik den bog, du var på udkig efter. Jeg håber, du får rigtig meget glæde af den. 😊

Alt er godt 👍

Alt er godt 👍

2 lipca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Morten – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at alt levede op til dine forventninger. Det er lige præcis den oplevelse, jeg gerne vil give. 😊

Seriøs rådgivning.

Meget seriøst. Tak til Jonas, som virker utrolig kompetent. Kan kun give den varmeste anbefaling.

17 czerwca 2026

Tusind tak for de flotte ord, Bent – det betyder virkelig meget for mig 🙏

Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede rådgivningen som seriøs, og at du følte, der blev taget udgangspunkt i dine behov. For mig handler det om at finde den kikkert, der passer bedst til den enkelte – ikke nødvendigvis den dyreste.

Det var en fornøjelse at hjælpe dig, og jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Tak også for din varme anbefaling – den betyder mere, end du måske tror 😊

Jeg håber, du får rigtig mange gode oplevelser med din kikkert, og du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål eller brug for sparring.

hurtig og præcis

hurtig og præcis

17 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du oplevede os som både hurtige og præcise. Det er lige præcis det, vi bestræber os på hver dag.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og ærlig vejledning med…

Rigtig god og ærlig vejledning med forståelse for behov og budgetter. Jeg vil på ingen måde tøve med at anbefale eller vende tilbage.

12 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Kenneth – det betyder virkelig meget for mig 🙏

Jeg er rigtig glad for at høre, at du oplevede vejledningen som både ærlig og relevant for dine behov. Jeg mener, at det vigtigste er at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde – også når der skal tages hensyn til budgettet.

Derfor betyder det ekstra meget at læse, at du følte dig godt hjulpet, og at du både vil anbefale os til andre og har lyst til at vende tilbage. Det er præcis den tillid, jeg håber at skabe. 😊

Du er altid velkommen til at tage fat i mig, hvis du får spørgsmål eller brug for sparring fremover.

Oceniono na 5 z 5

Jeg er super glad for mine nye fugle

Jeg er super glad for mine nye fugle, den gamle havde ikke så mange fugle på..Så jeg kan kun anbefale det.. Tak

4 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Teddy – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at du er glad for dine nye fugle. Det er altid dejligt, når man kan få endnu mere liv og aktivitet i haven 😊

Tak for anbefalingen – det betyder meget.

Oceniono na 5 z 5

Godt produkt og god service

Vi fik lynhurtig levering. Produktet lever op til forventningerne. Og så er der bare en god service - her ift. indstilling af kikkert.

31 maja 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Gitte – det sætter jeg virkelig stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at produktet lever op til forventningerne, og at du oplevede både hurtig levering og god service.

Dejligt også at høre, at vejledningen omkring indstilling af kikkerten var en hjælp – det kan gøre en stor forskel for oplevelsen 😊

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Meget fin kikkert og hurtig levering. Alt godt.

6 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Annette – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at du er tilfreds med både kikkerten og den hurtige levering.

Kvalitets vare og hurtig levering

Kvalitets vare og hurtig levering

6 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Trine – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du er glad for produktets kvalitet, og at du oplevede hurtig levering.

Bestilte plakatter og bog

Bestilte plakatter og bog

Fik det hurtig leveret og blev rigtig for produkterne

29 maja 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Martin – det sætter jeg stor pris på 🙏

Det glæder mig meget at høre, at du fik din ordre hurtigt, og at du er blevet rigtig glad for både plakaterne og bogen. 😊

1 czerwca 2026

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 🙏

God stil og god service

Varen var vel beskrevet på hjemmesiden, og lever helt op til mine forventninger. Da betalingen på hjemmesiden gik i udu, ringede jeg til butikken for hjælp. Jeg fandt dog selv ud af "fejlen" og lagde derfor på, inden der blev svaret. Jonas ringede efterfølgende op, da han kunne se, at der var et ubesvaret opkald, og han gennemgik lige ordren, som var blevet synlig for ham. God stil og god service at ringe retur..
Mvh. René

20 maja 2026

Tusind tak for din anmeldelse, René – det betyder virkelig meget 🙏

Det glæder mig meget at høre, at både produktet og beskrivelsen levede op til dine forventninger. Og tak for de pæne ord omkring opkaldet – jeg synes, det er vigtigt lige at følge op, når man kan se, at en kunde har forsøgt at få fat i os 😊

Dejligt at høre, at det hele endte godt, og at du oplevede det som god service.

Oceniono na 5 z 5

Fik varerne hurtigt og de var perfekte

Fik varerne hurtigt, og varerne var som beskrevet. Fint sted at handle.

3 maja 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Margit – det sætter jeg stor pris på 🙏

Dejligt at høre, at du fik varerne hurtigt, og at de levede op til beskrivelserne.

Oceniono na 4 z 5

hurtig levering

hurtig levering

16 maja 2026

Tusind tak for din anmeldelse, Søren – det sætter jeg stor pris på 🙏

Jonas / Kikkert Shoppen

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej