Oceniono na 5 z 5

Den bestilte vare ankom indenfor den lovede tid. Det er solformørkelsesbriller, som virker. Kig ud på solskinsvejret og det er helt mørkt. Kig direkte mod solen og den ses i meget dæmpet udgave.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har "bare" købt nogle solformørkelsesbriller , men jeg kan se, at der også er et fint udvalg af outdoor grej fra de gode mærker, så jeg handler gerne her igen. Jeg bestilte en søndag aften og v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har længe søgt en mellemting mellem en stærk håndkikkert og en stationær kikkert, der både kan bruges til jagt og udsigtskikkert. Jeg besøgte Outdoor adventure og gennem super god vejledning endte... Zobacz więcej

1. Sklep z odzieżą i sprzętem do używania na wolnym powietrzu

Napisane przez firmę

Hos Outdoor Adventure brænder vi for at gøre friluftslivet mere tilgængeligt for alle – uanset erfaring. Vi tilbyder nøje udvalgt outdoorudstyr, hvor kvalitet, funktionalitet og holdbarhed er i fokus, så du trygt kan tage på eventyr i naturen. Virksomheden er bygget på mange års erfaring og en passion for udstyr, der rent faktisk virker i praksis. Vi tester, udvælger og rådgiver med udgangspunkt i vores egen interesse for outdoorlivet – ikke bare specifikationer på papir. For os handler det ikke kun om at sælge produkter, men om at skabe gode oplevelser. Derfor lægger vi stor vægt på personlig og ærlig rådgivning, hurtig levering og en kundeservice, der tager sig tid til at hjælpe. Uanset om du skal på sheltertur, vandretur eller bare vil nyde naturen lidt mere, står vi klar til at hjælpe dig godt afsted.

4,9

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

4,9

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 87

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Hjemmesiden gav god og nyttig…

Hjemmesiden gav god og nyttig information om den kikkert jeg søgte efter. Bestilling var nem og leveringstiden rimelig 4 dage. Pakken kom med en ekstra lille guide til indstilling af en kikkert, hvilket er god service. Så en god oplevelse.
Jeg har ingen erfaring med reklamation eller returnering, så anbefaling går kun på hjemmeside og bestilling.

27 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Den bestilte vare ankom indenfor den…

Den bestilte vare ankom indenfor den lovede tid.
Det er solformørkelsesbriller, som virker.
Kig ud på solskinsvejret og det er helt mørkt.
Kig direkte mod solen og den ses i meget dæmpet udgave.

2 sierpnia 2026

Hej Flemming

Tusind tak for din fine og uddybende anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 😊

Dejligt at høre, at solformørkelsesbrillerne kom frem som lovet, og at du allerede har testet dem. Det er præcis sådan, de skal fungere – de dæmper lyset kraftigt, så solen kan betragtes sikkert.

Jeg håber, du får en fantastisk oplevelse med solformørkelsen! 🌞🌑

Oceniono na 5 z 5

Jeg har "bare" købt nogle…

Jeg bestilte en søndag aften og varen blev afsendt mandag.
Meget tilfreds!

27 lipca 2026

Hej Birthe

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – det betyder rigtig meget 😊

Det glæder mig, at du er tilfreds med den hurtige afsendelse af dine solformørkelsesbriller. Og hvor er det dejligt at høre, at du også har fået øje på vores øvrige udvalg af outdoorudstyr.

Jeg håber, du får en fantastisk oplevelse med solformørkelsen, og du skal være hjerteligt velkommen tilbage, når du får lyst til at udforske resten af sortimentet.

Oceniono na 5 z 5

Alt gik som lovet. Hurtig levering, og det bestilte produkt, til den rigtige pris.
Handler der gerne igen.

19 lipca 2026

Hej Torben

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder rigtig meget 😊
Det glæder mig at høre, at alt gik som lovet, og at du var tilfreds med både den hurtige levering, prisen og produktet.

Det er dejligt at høre, at du gerne vil handle hos os igen. Du er altid meget velkommen!

Oceniono na 4 z 5

Det hele med bestilling og levering gik…

Det hele med bestilling og levering gik som ønsket.

13 lipca 2026

Hej Marie

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 😊
Dejligt at høre, at både bestillingen og leveringen gik præcis, som du ønskede.

Fin service

Fin service

21 lipca 2026

Hej Herdis

Tusind tak for de 5 stjerner – det betyder rigtig meget 😊
Det glæder mig at høre, at du har været tilfreds med servicen.

Ingen problemer

Ingen problemer, hurtigt levering.

20 lipca 2026

Hej Jesper

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 😊
Dejligt at høre, at det hele forløb uden problemer, og at leveringen var hurtig.

En god og tryg handel

En god og tryg handel. Det er rart at vide, jeg handler i en 100% dansk webshop, hvor jeg ikke skal bekymre sig om noget. Det nærmest som at gå i en fysisk butik, fordi trygheden når med ud gennem skærmen.

10 lipca 2026

Hej Tine

Tusind tak for din virkelig flotte og personlige anmeldelse – den betyder utrolig meget 😊

Det glæder mig især at høre, at du har følt dig tryg gennem hele købsoplevelsen. Jeg gør mig umage for, at man skal føle, at der sidder et rigtigt menneske bag webshoppen, som er klar til at hjælpe – præcis som i en fysisk butik. At du oplever, at den tryghed når helt ud gennem skærmen, er nok noget af det bedste, jeg kan få at vide.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Du er altid meget velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Lige hvad jeg skulle bruge

Lige hvad jeg skulle bruge, og hurtig levering.

7 lipca 2026

Hej Pia

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 😊
Dejligt at høre, at du fandt lige det, du skulle bruge, og at leveringen var hurtig.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig ekspedition og levering

Super hurtig ekspedition og levering. Virkelig god info om produktet, som især god når man er en nybegynder i kikkert.

8 lipca 2026

Hej Susanne

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder rigtig meget 😊
Det glæder mig at høre, at både ekspeditionen og leveringen var hurtig, og især at informationen om kikkerten har været en hjælp. Jeg gør meget ud af at gøre det nemt at komme i gang – også hvis man er ny inden for kikkerter.

Hej Julie

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter jeg stor pris på 😊
Dejligt at høre, at du har været tilfreds med både servicen og den hurtige levering.

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fin indpakning

Hurtigere levering end forventet og gaven var pakket meget fint ind - lige klar til at aflevere til fødselsdag 🎁

1 lipca 2026

Hej Kimie

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det betyder rigtig meget 😊
Det glæder mig at høre, at pakken kom hurtigere end forventet, og at gaveindpakningen var lige til at tage med til fødselsdagen. 🎁

Jeg håber, gaven blev taget godt imod. Du er altid meget velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Alt fungerede som det burde

God hjemmeside, skarp pris - alt fungerede.
Bestilte om eftermiddagen, modtog pakken dagen efter. Hurtigt, præcist og lige efter planen.
De bedste anbefalinger herfra.

24 czerwca 2026

Hej Søren

Tusind tak for din flotte og uddybende anmeldelse – det betyder rigtig meget 😊
Det glæder mig at høre, at både hjemmesiden, prisen og leveringen levede op til dine forventninger. Vi gør os umage for, at det hele fungerer præcis, som det skal – fra bestilling til pakken er fremme.

Tak for de varme anbefalinger – og du er altid meget velkommen igen!

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering og varen lever…

Super hurtig levering og varen lever fuldt ud til beskrivelsen

24 czerwca 2026

Hej Poul Erik

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 😊
Dejligt at høre, at leveringen var super hurtig, og at varen levede fuldt ud op til beskrivelsen. Det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores kunder.

Jonas / Outdoor Adventure

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej