Ceza hukuku lira şirket avukatlığı…
Ceza hukuku lira şirket avukatlığı konusunda tecrübeli ve başarılı bir isim gayet ilgili ve güler yüzlü personeli ile başarın devamını dilerim

Odpowiedź od Avukat Kayhan GERGÖY - KG Hukuk
Avukat Kayhan Gergöy - KG Hukuk olarak, hem bireysel hem de kurumsal avukatlık hizmetleri sunmaktayız. güncel kadromuz 3 avukat ve ofis personellerinden oluşup hukuk bilgimizi taze tutmayı ve hukukun her alanında yanınızda olmayı hedefliyoruz. Bireyler için; ceza avukatı, tazminat avukatı, kira avukatı, miras avukatı vb. konularda hizmet sağlamaktayız. Kurumlar için; şirket avukatı, tazminat avukatı, hukuki danışmanlık vb. konularda avukatlık desteği sunmaktayız. İstanbul merkezli çalışan ofisimiz Türkiye ve tüm dünyadaki uluslar arası hukuk operasyonları dahil olmak üzere prosfesyonel hizmet vermektedir.
Bağlarbaşı, Tolga Sk. Mustafa Bey Apartmanı no: 57, 34844 Maltepe/İstanbul, 34844, İstanbul, Turcja

Odpowiedź od Avukat Kayhan GERGÖY - KG Hukuk
Ceza hukuku şirket avukatlığı kira avukatlığı konusunda uzman disiplinli ve ilgili güzel bir hukuk bürosu.

Odpowiedź od Avukat Kayhan GERGÖY - KG Hukuk
Bu ofise gittiğimde çok iyi güler yüzlü yardımcı olmaya çalıştıklarını gördüm. Ayrıca konusunda çok bilgilendirici bir iletişim kurdular,teşekkürler emeğinize sağlık iyi çalışmalar.

Odpowiedź od Avukat Kayhan GERGÖY - KG Hukuk
Biz işletmemiz için avukatlık hizmeti aldık kendilerinden. Verdikleri hizmetten memnunuz. İlişkimiz devam etmektedir.