Keyshoppen - Produktnøgler til software og spil Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

1. Sklep z oprogramowaniem komputerowym

Napisane przez firmę

Hos Keyshoppen leverer vi digitale produkter, i form af produktnøgler til software og spil. Vi har altid konkurrencedygtige priser og sørger for levering af dine køb med det samme og direkte til din mail. Enkelt, hurtigt og nemt. Så er du på udkig efter enten Office, antivirus, et bestemt spil, eller skal du aktivere dit Windows, så kig forbi vores webshop. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål til vores produkter, så send os en mail til: kontakt@keyshoppen.dk

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

10 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 4 z 5

God selvindsigt.

God selvindsigt.
Min licens nøgle skulle være sendt pr mail kort efter købet, men en intern fejl gjorde at jeg intet modtog.
Dagen efter (søndag morgen) fik jeg en mail med kode og en pæn undskyldning fra deres side.

8 września 2023

Billig og kanon service!

Billig og kanon service!

Efter at have bestilt og modtaget min ordre, havde jeg et problem med aktiveringen af min produktnøgle til Windows. Efter samtale med support fandt vi ud af at jeg havde bestilt en Windows 11 pro og selv havde installeret Windows 11 Home, hvilket betød at jeg ikke kunne bruge min nøgle.

Men uden nogen problemer eller andet fik jeg tilsendt en ny nøgle.
Så vil bare sige tusind tak for kanon service og aktiverings garanti!

10 lipca 2023
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Sælger en licens til mig der ikke…

Sælger en licens til mig der ikke virker, svarer ikke på deres kundeservice, men vil gerne blive ved med at minde mig om at ligge en anmeldelse... så her er den..

Sells me a license that doesn't work, doesn't answer their customer service but wants to keep reminding me to leave a review... so here it is..

4 stycznia 2023

Hej David,

Det beklager vi self. meget.

Vi kan dog ikke se du har sendt os en mail på: kontakt@keyshoppen.dk

Jeg sender en ny nøgle til dig

Dansk shop

Skulle bruge en license key, billigt og hurtigt til min søn. Det krævede dog telefonaktivering, men så virkede den også. Hurtig support på shoppen (oven i købet på en søndag).

17 grudnia 2022

Odpowiedź od Keyshoppen - Produktnøgler til software og spil

Mange tak for din ordre og din tålmodighed trods alt. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Godt nytår til dig og din søn :-)

Oceniono na 4 z 5

Kode virkede ikke

Kode virkede ikke og der var manglende svar til start. Men der er nu kommet styr på fejlen.

30 listopada 2022

Hej Michael,

Vi har haft ændringer i vores support/ticketsytem, så vi har ikke set din besked til os før nu. Det beklager vi meget.
Vi har refunderet din ordre og sendt dig en ny nøgle.

Nemt og hurtigt.

Jeg fandt med lethed den windows licens jeg havde brug for og tilhørende installationsguides.

Jeg smed varen i kurven, betalte og kort tid efter havde jeg produktnøglen i min indbakke.

19 października 2022

Odpowiedź od Keyshoppen - Produktnøgler til software og spil

Tusinde tak for din fine anmeldelse og ikke mindst din ordre hos os! Rigtig god dag og godt nytår :-)

Kim Andersen - Keyshoppen.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej