1. Sklep z materacami
  2. Sklep RTV

Avanceret sengesystem med intelligent temperaturregulering 12–55°C for optimal søvnkomfort.

4,0

Dobra

Jeg har haft det alt for varmt om…

Jeg har haft det alt for varmt om natten i overgangsalderen, men denne madras hjælper virkelig med at holde temperaturen nede.

Leveringen var hurtig og nem.

1 kwietnia 2026

Hej Britta 🙌
Tusind tak for din fine anmeldelse!

Dejligt at høre, at madrassen hjælper med at holde temperaturen nede 😊
Og skønt at leveringen var hurtig og nem!

Rigtig god søvn fremover 💤

Jeg er imponeret!!

Jeg er imponeret!!
Jeg har altid haft et problem med at have det for varmt om natten, jeg har prøvet at skiftet dyne flere gange uden held. Jeg faldt så over Onetwo3´s madres-system. Jeg har nu brugt deres madres i ca. 1 måned, og jeg må bare sige jeg sover meget bedre og føler mig frisk hver dag.

Kan klart anbefales!

4 marca 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Michelle! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du sover bedre og føler dig friskere – præcis det vi ønsker. 💙

Hilsen
OneTwo3

kan ikke anbefale den nok.

kan ikke anbefale den nok.
ikke nok med at det man bare ligger skide lækkert, så har den holdt min tempratur nede i de sidste 2 uger uden problemer. og så var den super nem at sætte op. tommel op herfra.

6 marca 2026

Odpowiedź od OneTwo3

Tak for din anmeldelse, Frederik!
Dejligt at høre, at OneTwo3 holder temperaturen nede og var nem at sætte op.

Mange hilsner
Team OneTwo3