De levering was snel . Het materiaal doet luxe aan . Heerlijk een stijlvol opgeruimd aanrecht . Zeer tevreden.
Fantastische service dit bedrijf. Prachtig matzwarte theebakjes gekocht, Tot tweemaal toe waren er van de vier twee gebroken na bezorging. Na eerste keer geld terug en na tweede keer Gebeld en werd be... Zobacz więcej
Pakje nog voor de track& trace binnen gekregen! Fijne communicatie, reageren snel! Gootsteenmat net binnen, kan er nog geen review over geven, maar past perfect in mijn iets beschadigde zwarte goots... Zobacz więcej
Prima product tegen goede prijs. Enige minpuntje was dat de levering veel later kwam dan aangekondigd. Maar dat kwam doordat er bij DHL een fout was gemaakt heb ik begrepen
Keufens ontwikkeld hoogwaardige musthaves voor in de keuken. Hierbij wordt ieder product kritisch beoordeeld op een hoge kwaliteitsstandaard. Daarnaast heeft Keufens een hoge positie in de distributieketen. Door direct te schakelen met de fabrikant kunnen producten tegen een betaalbare prijs worden aangeboden. Hiermee streeft Keufens naar betaalbare & kwalitatieve keukenaccessoires voor iedereen.
Holandia
Zeer tevreden.

Odpowiedź od Keufens
De kwaliteit lijkt prima! Ze sluiten goed luchtdicht af. Hoop dat ze lang mee gaan.

Odpowiedź od Keufens
Scharen knippen goed met allerlei verschillende stoffen. Vlugge levering.

Odpowiedź od Keufens
Snelle bezorging en een leuk kaartje bij het product :)

Odpowiedź od Keufens
Snel geleverd en prima prijs voor een hele fijne schaar !

Odpowiedź od Keufens
Makkelijk bestellen, scherpe prijs en de volgende dag binnen. Perfect product (madeleines vormpjes)

Odpowiedź od Keufens
De sluitklemmen hebben een stevige constructie waardoor ze goed afsluiten.
Ze zijn ook voldoende groot voor de meest voorkomende maten zakken.
De bestelling is conform bevestiging in goede orde geleverd.

Odpowiedź od Keufens
Handige keukengerei houder, mooi design en snelle levering. Top

Odpowiedź od Keufens
De producten die ik had gekocht zijn net zoals beschreven.
Prijs, kwaliteit en verzending, gewoon goed.