Zobacz, co mówią recenzenci
The quality of the materials is good. The water pressure is good as well. Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for... Zobacz więcej
Duidelijke beschrijving product. Heldere communicatie over de levering. Product van uitstekende kwaliteit. Echt super blij met de 2 royal bidets die ik heb aangeschaft. Functioneert goed, maakt goed s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Royal Bidet is een innovatief Nederlands merk dat persoonlijke hygiëne toegankelijker maakt met zowel elektrische als non-elektrische bidets – voor thuis én onderweg.
Dane kontaktowe
Admiraal Lucashof 12, 3115 HM, Schiedam, Holandia
- klant@royalbidet.nl
- royalbidet.nl
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Snelle levering/vervanging defecte sproeier
Snelle levering, ik had het eerste instantie naar een afhaallocatie laten bezorgen, daar ging eea mis maar dat lag aan DHL. Contact opgenomen via de mail, snelle reply. Ik had een defecte sproeier ontvangen, zou kunnen tijdens het bezorgen dat het beschadigd raakte. Wederom gemaild en binnen korte tijd een nieuwe sproeier ontvangen. Dit is top service! Ga zo door👍 oh dan ben ik vergeten het product zelf te beoordelen, ook top! Doet wat het moet doen netjes en schoon, tip; een groter bak zou niet misstaan in het assorti bijv 5 liter
Good quality, everything as advertised
The quality of the materials is good. The water pressure is good as well.
Improvements: The barrel could use some visual improvements. Also, having options for bigger barrels would be very useful for usages where you don't need mobility.
Royal Bidet voor een hygiënische toiletgang
Na mijn bestelling verliep de levering vlot en overzichtelijk. Ik wilde een toiletdouche al zo lang hebben, maar het breekwerk weerhield me ervan. Met Royal Bidet is dat helemaal niet nodig en hij werkt prima. Optimale hygiëne op het toilet.
Eindelijk ter beschikking!
Eindelijk ter beschikking!! Mooie en simple!! V2!! Is het pompje nog ter beschikking?! Als een back-up!! 😁🧐🥸🤡
Niet goedkoop wel goed.
Ik heb het product nu 1 week in gebruik. Ik vind de royal bidet mooi en makkelijk te installeren. Nadat ik de zuignap had bevochtigd bleef hij goed hangen. De spuit is iets minder krachtig dan ik had verwacht, maar doet zijn/haar? ;-) werk daardoor elegant.
Heel blij en tevreden!
Ik ben er blij mee.
Makkelijk te installeren, geen gaten boren, geen waterleiding nodig. De straal is er in 2 standen. Ik ben er blij mee.
Dit is de beste product OOIT!!
Dit is de beste product OOIT!!! Het werkt echt super goed. En je voelt je echt MEGA schoon als je van de wc afkomt. Ik zou zeker dit product bestellen want je gebruikt ook weinig wc papier hiermee.
In het begin was ik een beetje…
In het begin was ik een beetje sceptisch over de Royal Bidet maar, wat het een aangename verrassing.
Het apparaat voldoet aan alle verwachtingen en past uitstekend bij de entourage van het toilet, we zijn meer dan tevreden
Royal bidet voldoet volledig aan verwachting
Royal bidet voldoet volledig aan de verwachting die opgeroepen wordt door de informatie: simpel te bevestigen en handig te bedienen, oogt keurig, werkt plezierig en effectief met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Eerlijk=schoon=Eerlijk
Eerlijk=schoon=Eerlijk, echt meen het heb toen ik het zag op face of insta, gelijk maar twee besteld dacht voor de zekerheid eentje extra. Alles heel makkelijk, zo makkelijk dat ik eerst dacht van is dit het, ja eigenlijk dit is wat je zoekt voor extra schoon en overal schoon. Zo makkelijk dat ik het ook voor andere doeleinden gebruik echt.Helemaal niet te vergeten verloor een stukje hebben ze me gelijk opgestuurd zo een bedrijf deze tijd is ook heel eerlijk toch. Grt.Fam.Ozcinar

Odpowiedź od Royal Bidet
Uitstekend alternatief voor een "douche toilet"…
Ik wil al jaren een "douche toilet" maar de investering is gewoon (te) groot voor een huurwoning.
Royal Bidet is een uitstekend alternatief en betaalbaar!

Odpowiedź od Royal Bidet
Mooi en handig product, zeker als je wilt uitvinden of een bidet wat voor je is
Bedrijf is super. Toch altijd een beetje spannend om dan te bestellen bij een bedrijf dat ik niet ken, maar alles was top geregeld. De informatie over de bestelling, maar ook het product zelf. Goede kwaliteit en zeer bruikbaar. Ik kan het iedereen, die op zoek is naar dit product, aanraden. Ook een heel vriendelijk (nergens opdringerig) bedrijf. Helemaal top!
Over het product zelf: Het enige nadeel vind ik dat het water koud is, tenzij ik er zelf warm water in doe. Dat is logisch, maar ik ben erachter dat ik dat wat gedoe vind. Tweede puntje is, dat het (ook weer logisch), geen droog functie heeft. Ik heb nu maar een handdoek in de wc hanger daarvoor, maar als er visite is haal ik beide weg, toch een beetje raar idee. Als er eentje was (nog steeds portable) met warm water en een droog functie zou ik helemaal blij zijn, maar dat lijkt me technisch nogal een uitdaging.
Voor de rest heel handig en hij gaat ook mee op vakantie.

Erg makkelijk product
Erg makkelijk product. Aangeschaft ivm zorg na een operatie en het geeft erg veel gemak. Im

Odpowiedź od Royal Bidet
Het is een mooi vervanging
Het is een mooi vervanging van een echt bidet.
Mijn huis is te klein en te oud om een echt bidet te kunnen installeren, maar dit geeft een schoon en luxe gevoel. Ik ben er heel blij mee.

Odpowiedź od Royal Bidet
Super handig en compacte bidet
Super handig en compacte bidet. Ook bij vragen is de klantenservice super snel met reageren en erg klantgericht. Kortom, op zoek naar ultieme hygiene dan is de Royal Bidet een top-uitkomst.

Odpowiedź od Royal Bidet
Heel snelle en correcte levering van…
Heel snelle en correcte levering van een goed product

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.