Oceniono na 4 z 5

De ville ikke sende heller ordren fordi de havde fået et beskadiget parti. Men efter vi lige fik snakket om det animerede de bare den beskadigede bare og sendte resten. Og så kom det resterende hur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Virkelig venlig person i telefonen og hjælp til hvad jeg skulle købe, og hvordan jeg skal bruge midlet, intet oversalg heller og da jeg står og skal rejse, lovede han at sende med det samme, og jeg ka... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Nem at finde produkter og hurtig levering. Alt som forventet. Køber gerne fra dem igen.

Oceniono na 5 z 5

Meget fin service, hurtigt levering. Blev ringet op af firmaet fordi JEG havde udfyldt min bestilling forkert.... Meget venlig ejer, der også tog tid til at svare på mine spørgsmål. Har købt produkt... Zobacz więcej

1. Sklep

Napisane przez firmę

KELAX Aps – alt til byggeri, vedligeholdelse og udstyr, produkter til hest og rytter. Hos Kelax finder du et bredt og professionelt sortiment fra verdens førende producenter – direkte til din dør eller køb i vores fysiske butik. Byg & beskyt: Imprægnering, vandtætning, coating og tagmembran, der holder i mange år. Værktøj & udstyr: Fra kemisprøjter og malerruller til sikkerhedssko – alt til dit projekt. Kemikalier & rengøring: Afrensning, rengøring og antigraffiti-løsninger, der gør arbejdet lettere. Hest & rytter (Salka Horse): Plejeprodukter, tilskud, rideudstyr og insektspray – alt til dig og din hest. Have & udendørs: Skadedyrsbekæmpelse, fuglefoder, ukrudtsmidler og praktiske løsninger til haven. Vores team sidder altid klar ved telefonen og giver tekniske svar, råd og vejledning i korrekt brug af produkterne. KELAX Aps – kvalitet, ekspertise og personlig service, så du får det bedste resultat.

4,6

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 1 z 5

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service.

Giver fragtfirma skylden for manglende lervering

Man kan ikke klage over servicen ved Gert. Der er ingen,trods forklaring på problemet.

Ekstra fragt skulle jeg betale. Selvom jeg ingen besked har fået på nogen platforme

6 stycznia 2026

Hej Ulrik

Tak for din henvendelse.
Vi er oprigtigt kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse, og vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende, når en pakke ender med at blive sendt retur.

Pakken er desværre returneret til os, da den ikke blev afhentet i den GLS-pakkeshop, som blev valgt ved bestillingen. Ifølge GLS er de kontaktoplysninger, du har indtastet ved ordren (telefonnummer og e-mail), anvendt til at sende besked om levering samt en påmindelse/besked, inden pakken blev returneret.

Vi har naturligvis tilbudt at gensende pakken, men dette ønskede du ikke. Vi foreslog også, at du selv tog kontakt til GLS for yderligere afklaring, hvilket du ligeledes takkede nej til. Hele forløbet kan ses via trackingnummeret, hvor pakkens historik fremgår.

Vi beklager situationen og den gene, den har medført. Du er altid meget velkommen til at handle hos os en anden gang, og vi refunderer naturligvis det fulde beløb for varens pris.

Kelax Aps

Oceniono na 2 z 5

Lukket butik

Havde modtaget julegave, som var købt hos Kelax.
Støvlerne jeg modtog var desværre for store. Så de skal byttes.
Da jeg alligevel skulle på køretur op omkring Hobro(en tur på godt en time) tænkte jeg at jeg ville bytte støvlerne i butikken, så jeg også kunne afprøve og være sikker på at jeg så fandt den rette størrelse.
Havde tjekket på deres hjemmeside, hvor der stod at de skulle have åben i dag. Det samme stod på Google.
Da jeg kommer frem til butikken, står bommen åben. Men på døren til butikken står at der er lukket og først åbner 5/1.

30 grudnia 2025

Hej Kristian

Tak for din besked – og først og fremmest beklager vi den ulejlighed og spildte køretur, du har oplevet.

Vi vil gerne kort uddybe, hvordan vi har informeret om vores åbningstider i jule- og nytårsperioden. Den 19/12 har vi på vores Facebook-side lavet opslag, at firma og butikken holder lukket fra 23/12 og åbner igen 5/1 2026.

Derudover fremgår det også af vores telefonsvarer, at butikken er lukket i perioden og først åbner igen 5/1. På Google er der samtidig angivet, at åbningstider kan være anderledes i forbindelse med jul og nytår.

Når det er sagt, forstår vi fuldt ud din frustration, og vi er kede af, at det alligevel har medført en forgæves tur.

Du er meget velkommen til at kigge forbi fra 5/1, hvor vi gerne hjælper med at bytte støvlerne og finde den helt rette størrelse. Alternativt hjælper vi naturligvis også gerne med ombytning via forsendelse, hvis det passer dig bedre.

Kelax

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig klargøring til afhentning…

Super hurtig klargøring til afhentning samt jeg blev imødekommet med en meget venlig medarbejder der guidede til nem læsning! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

1 grudnia 2025

Hej Jack,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟
Det glæder os virkelig at høre, at du havde en god oplevelse, og at vores medarbejder kunne guide dig på en nem og behagelig måde. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart.

De bedste hilsner Kelax Aps

Oceniono na 1 z 5

Dårlig kundeservice

Bestilte et par Rossi støvler. Jeg har brugt det mærke i 30 år. Der var en fejl ved hælen. Meget ubehagelig at gå med. Først skulle jeg bruge næsten 30 minutter i telefonen på at fortælle hvad problemet var. Det var en meget påståelig sælger. Til sidst får jeg sendt støvlerne af sted. Postnord laver en fejllevering. Efter 2 måneder får jeg pakken tilbage. Men de vil ikke returnere pengene. Nu skal jeg have en kredit eller ombytning.
Det er den påståelighed og manglende venlighed der rammer mest. Virkelig en dårlig oplevelse......

15 września 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

Tak for din henvendelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse – det er naturligvis ikke vores intention.

For at præcisere forløbet:
Du kontaktede os, fordi du oplevede ubehag ved samlingen i hælen på dine Rossi-støvler. Vi oplyste, at støvlerne skulle sendes retur, så vi kunne indsende en reklamation til vores grossist, Kramp Danmark. Desværre modtog vi aldrig støvlerne, og der gik over to måneder, før vi hørte fra dig igen.

På dette tidspunkt oplyste du, at du allerede havde købt et andet par støvler andet steds. Vi forklarede derfor, at vi ikke kunne tilbagebetale beløbet efter så lang tid, når varen ikke var modtaget, og reklamationen ikke var påbegyndt. Vi tilbød dog stadig at modtage støvlerne og forelægge sagen for grossisten, så vi kunne forsøge at finde en løsning – men det ønskede du ikke.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig videre eller byttet til nogle uden fejl, men uden at modtage varen kan vi desværre ikke oprette en reklamation eller tilbyde en konkret løsning.

Vi beklager, at forløbet ikke blev som forventet.

Hilsen Peter

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og god rådgivning

Hurtig levering, god service og kompetent rådgivning. Altid tilgængelige.

29 października 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

Mange tak for din flotte feedback! 🙏
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både levering, service og rådgivning. Vi sætter stor pris på dine ord og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang.

Venlig og kompetent vejledning

Venlig og kompetent vejledning. God pris samt hurtigt og effektiv levering. Kan varmt anbefales.

4 listopada 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

"Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både vejledning og levering. Det betyder meget for os med sådan en varm anbefaling."

Oceniono na 2 z 5

Produktet havde ingen virkning

Produktet havde ingen virkning

30 maja 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre og finde en løsning – enten med vejledning i korrekt anvendelse eller en alternativ løsning, der kan fungere bedre for dig. Vi er også nødtil at kende til hvilket produkt eller løsning som ikke virker for dig, uden den viden kan vi ikke hjælpe dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@kelax.dk eller telefon 98546085, så vi kan se nærmere på sagen.

Super

Super. Hurting

29 października 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

Tak for din feedback! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores hurtige service.

Oceniono na 5 z 5

Quick delivery product yet to be tested…

Quick delivery product yet to be tested but have good faith !

30 września 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

"Thank you for your feedback! We're glad your order arrived quickly. We hope the product meets your expectations, and we’re here if you need any assistance once you’ve tried it."

Oceniono na 5 z 5

Gode stærke plastikdunke og hurtig fin…

Gode stærke plastikdunke og hurtig fin levering, direkte i garagen.

Odpowiedź od KELAX ApS

Tusind tak for din fine anmeldelse! Dejligt at høre, at dunke og levering levede op til forventningerne. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at kunne hjælpe dig igen fremover.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig levering (under 24 timer)…

Super hurtig levering (under 24 timer) og billige priser

24 września 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

Mange tak for din feedback! Dejligt at høre, at du er tilfreds med både hurtig levering og vores priser. Vi sætter stor pris på din anmeldelse.

Oceniono na 5 z 5

Var i tvivl om en reservation på min…

Var i tvivl om en reservation på min bank. Kundeservice ringer op til mig og giver en udførlig forståelig forklaring.
Se DET er Kundeservice i Verdensklasse. Anbefaler shoppen på det varmeste. Mvh. Fritz.

7 października 2025

Hej Fritz,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟 Det glæder os meget at høre, at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt og tydeligt. Vi sætter enormt pris på, at du anbefaler os, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

De bedste hilsner Peter
Kelax Aps

Hurtig og præcis levering

Hurtig og præcis levering - ser ud til at være et super godt produkt ( 25l plastdunke )

29 września 2025

Odpowiedź od KELAX ApS

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig, og at dunken lever op til forventningerne. Vi håber, du får stor glæde af produktet!

Oceniono na 5 z 5

Jeg bestilte x antal vanddunke hos dem i fredags d.3/10, blev positivt overrasket, da de er blevet leveret her til morgen.

6 października 2025

Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering – det er lige præcis det, vi bestræber os på 😊

Tak for din anmeldelse!

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering. Der sidder også en flink mand bag netshoppen og ikke en robot.

Odpowiedź od KELAX ApS

Tusind tak for din feedback! Det glæder os, at du både oplevede hurtig levering og god service. Vi sætter stor pris på, at det bliver lagt mærke til her er rigtige mennesker bag vores chat - det gør det hele lidt sjovere at drive webshop 😊

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej