God service, maskine i top, nemt at afhente og aflevere igen - ikke sidste gang jeg lejer udstyr hos jer 👍
Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Zobacz więcej
Brug ikke kbhfestudlejning. Jeg har aldrig oplevet så meget mangel på respekt for andres tid. De skulle levere mellem 11-16, men kom først kl.20. Her havde de glemt alle formduge. Vi aftalte 8:3... Zobacz więcej
Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland
Generatorvej 43, 2860, Søborg, Dania
- info@kbhfestudlejning.dk
- kbhfestudlejning.dk
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Ikke helt i orden..
Ikke helt i orden...
Jeg bestilte 5 dage i forvejen 10 højborde og 10 event-duge til et stort arrangement. Dagen derpå modtager vi bordene og dugene, og ser, at vi har modtaget de forkerte duge. Jeg ringer til KbhFestudlejning som oplyser, at de ikke havde flere event-duge, da de ikke var kommet retur fra renseriet. De form-duge som vi havde fået med, var møg beskidte - Havde pletter og så sjuskede ud.
Jeg ringer endnu engang og fortæller om vores arrangement, og at det er for dårligt. Det er nu muligt at få leveret de rigtige duge, da han havde været forbi renseriet alligevel.....
Super ærgerligt at man skal brokke sig, før tingene bliver løst.
Ellers er det fin service med levering, men ikke et sted vi vil benytte igen..

Odpowiedź od Kbhfestudlejning
Elendigt firma!!
Elendigt firma!!! De overholder ikke deres aftaler, selvom de er indgået på skrift. F.eks. fik vi leveret et festtelt til vores bryllup klokken 17.00 om eftermiddagen, selvom aftalen var klokken 9.00 om morgenen. Da teltet skulle hentes, hentede de det to dage for sent, og det teltfirma, de samarbejder med, pløjede hele græsplænen op. Derudover leverede de 200 beskidte glas med læbestiftskanter på, så vi selv måtte vaske samtlige glas. De leverede lyskæder, der var defekte og fuldstændig knudret sammen. De glemte vores aftale om, at vi vederlagsfrit kunne hente isterninger om eftermiddagen. Da vi kom for at hente isen, var der ingen is sat frem. Vigtigst af alt fremstod de virkelig uprofessionelle og uforskammede i deres kontakt. Flere gange snerrede de af os, når vi kontaktede dem og rykkede dem for mails, de ikke havde besvaret. Da vi efterfølgende kontaktede dem med klager, responderede de ikke på vores henvendelser. Elendig service.

Odpowiedź od Kbhfestudlejning
Super udlejningsfirma
Super udlejningsfirma, god service og søde mennesker.
Levede op til forventningen
God og hurtig service
God og hurtig service. Nemt at booke og afhente.
Fin udlejning m.m
Fin udlejning m.m.
Dog en anelse irriterende at komme til en aftalt tid hvor de så ikke er der og beder en om at komme dagen efter.
Super service og meget fleksibel…
Super service og meget fleksibel håndtering af såvel vores ønsker vedr. afhentning, ekstra bestillinger og tilbagelevering.
Jeg anbefaler gerne :-)
Alt som aftalt og rimelige priser.
Lejede 8 jorde og alt foregik…
Lejede 8 jorde og alt foregik smertefrit. Vi afhentede selv bordene. Bordene var i super god kvalitet.
God håndtering
God håndtering, pris og kommunikation.
Nemme at få fat på, nem bestilling, rimelig priser og et godt produkt. Rigtig nemt at manøvrere i fra bestilling til levering/afhentning og efterfølgende betaling.
Det fungerer næsten så nemt at man er tvivl om der nu også er styr på det, men det er der!
Alt godt
Alt godt , ville dog gerne have vidst at vi skulle hente bænke i en container og at der ingen personalet var på pladsen , kunne snildt have stået i ordre bekræftelsen eller i en mail
Det er nem, bekvemt og billigt!
Det er nemt, bekvemt og billigt! Fleksible med afhentning og så med booking i sidste øjeblik. Den manglende stjerne skyldes, at man først kan betale når man modtager en mail med faktura ( den kommer relation hurtigt efter bookingen ) dog vil det være mere belejligt at kunne klare det hele under en ombæring.
Fornuftige priser, god og fleksibel service
Nemt og hurtigt
Det spillede bare max.
Det virker!
Billigt, enkelt og ligetil - dog manglede vores isskovl. Men eller super!