Oceniono na 5 z 5

Vi har lejet udstyr hos firmaet i snart 5 år. Hjemmesiden er meget nem at bruge, og det er også let at komme i kontakt med kundeservice. Kan varmt anbefales.

Oceniono na 1 z 5

Brug ikke kbhfestudlejning. Jeg har aldrig oplevet så meget mangel på respekt for andres tid. De skulle levere mellem 11-16, men kom først kl.20. Her havde de glemt alle formduge. Vi aftalte 8:3... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine bar... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami imprezowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland

3,9

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Kvalitet og Kundeservice

14 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Ingen problemer og det lejede…

Ingen problemer og det lejede fungerede, som det skulle. Dog lidt forvirrende med to forskellige åbningstider på ordrebekræftelsen og en tredje åbningstid beskrevet på hjemmesiden.

29 sierpnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Når levering koster 1500 kroner og i…

Når levering koster 1500 kroner og i kommer én dag for tidligt og henter tingene 3 dage for sent - og til og med kun leverer til kantsten. Er det svært at være super tilfreds...

29 sierpnia 2025
Logo Kbhfestudlejning

Odpowiedź od Kbhfestudlejning

Hej, vi plejer altid at levere dagen før for at være flink. Beklager meget hvis det ikke passede hos jer.

Vi har været forbi for at afhente det, men kunne ikke få fat i dig.
Så derfor gik der et par ekstra dage med det.

Og vi hentede det da på 5. sal :)

Beklager rigtig meget

Oceniono na 2 z 5

Levering og afhentning urettidigt

Borde og stole var som forventet. Blev leveret dagen før aftalt og først hentet to dage efter aftale, så stod ude i flere dage, godt det ikke regnede. Ingen kontakt ved levering, så vi har ikke kunne bekræfte modtagelse.

19 sierpnia 2025
Oceniono na 2 z 5

Det lejet var ikke i orden.

Vi havde bestilt 2 gaskanoner til en fest i telt.
Desværre var det kun den ene der var blevet testet inden udlejning, så vi stod med kun en gasvarmer, og det var desværre ikke nok.
Da vi aflevere dem, og omtalte problemet, var der ingen interesse fra den person, som modtager de udlejet ting, i at få den sat til side, eller markere den. Der var bare en besked om, at I kan skrive mail til min chef.
Grunden til 2 stjerne, er at der var hurtig svar på mailen, og en refusion af beløbet, dog kun på den ene. Det havde nok klædt dem, at kompensere det fulde beløb, for ulemperne.
Vh
Brian

6 maja 2025
Oceniono na 4 z 5

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være. eneste grund til det er 4 fremfor 5 stjerner er jeg gerne ville have haft lidt mere kommunikation omkring leverings tidspunkt og afhentnings tidspunkt. Intervallet var en hel dag. Jeg blev dog ringet op 15-20 før de ankomme.

17 marca 2025

En dårlig oplevelse

Ingen kommunikation om levering og ingen koordinering af ordrer.

Måtte minde dem om at de havde glemt den ene af mine ordrer. Man kommer langt med at beklage en fejl, men ingen beklagelser fra deres side.

Ved levering blev varerne blot smidt i indkørslen. Vil absolut ikke anbefale nogen at bruge dem.

Har skrevet en pæn mail for på den måde måske at lære dem hvilke forventninger en kunde kune have til dem, uden de gider svare.

6 września 2024
Opinia niezależna
Logo Kbhfestudlejning

Odpowiedź od Kbhfestudlejning

Hej Peter

Vi kommer ud med udstyret om formiddagen, hvor en sød dame tager imod os, hun forklarer hvor vi skal sætte udstyret under en carport, det gør vi så.

Du havde så bestilt en ekstra ordre på noget is og en bar, som vores chauffør desværre havde glemt, det beklager vi selvfølgelig meget. vi kommer så ud med isen så hurtigt som muligt.

Så tager tingene ellers en drejning når vores mand kommer ud i anden omgang, du begynder at svine ham til, taler nedladende og opfører dig som en idiot overfor ham.
Han ringer os op og er faktisk super ked af den måde du behandler ham på, vi er meget uforstående over hvorfor det var nødvendigt. Det var en meget lille fejl der blev rettet op på hurtigt.

Synes det er en super ærgerlig situation, jeg ved ikke hvad jeg skal sige til det.. vi vil selvfølgelig gerne give dig 1 stjerne tilbage som kunde.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej