Kbhfestudlejning Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Oceniono na 5 z 5

God service, maskine i top, nemt at afhente og aflevere igen - ikke sidste gang jeg lejer udstyr hos jer 👍

Oceniono na 4 z 5

Vi havde lejet et 3 x 6 meter telt som supplement til vores eget festtelt. Fremragende kvalitet og nemt at samle. Man kunne ikke levere 2 kølebrønde til drikkevarer, men vi fik i stedet et kæmpe køle... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Brug ikke kbhfestudlejning. Jeg har aldrig oplevet så meget mangel på respekt for andres tid. De skulle levere mellem 11-16, men kom først kl.20. Her havde de glemt alle formduge. Vi aftalte 8:3... Zobacz więcej

1. Sklep z artykułami imprezowymi

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Udlejning af telte, borde, stole, fadøl, service, slushice, hoppeborge mm. i København & Sjælland

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

209 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 9

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Jeg var noget skeptisk inden leje af…

Jeg var noget skeptisk inden leje af slushice maskine grundet kedelige anmeldelser, men hentede en fin, ren og hurtig maskine til en rimelig pris. Alt gik efter planen, og fik tilmed lejet 8 fine barstole, som vi opdagede ved afhentning af slushice maskinen. Personalet var travlt, men hjælpsomt.
Jeg lejer bestemt gerne hos KBH fedtudlejning igen.

24 czerwca 2022
Oceniono na 1 z 5

Vil ikke anbefale at bruge det firma.

Virkelig dårlig oplevelse. Vores ting var ikke klar da vi kom. Slushice maskinen var tydeligvis ikke gjort ren efter sidste udlejning, da vi gør opmærksom på at den er fedtet og støvet får vi bare at vide at det er længe siden den var udlejet. Og i øvrigt kendte han ikke til retningslinjerne hvis man ikke havde gjort den ren ved aflevering. Og så vendte han det hvide ud af øjnene og spurgte om vi så ikke ville have den med alligevel. Det resultere så i at vi selv måtte bruge to timer på at gøre den ren.
Vi havde også lejet et fadøls anlæg inkl. øl. Anlægget var fuld at gammel øl, og den ønskede ølfustage var blevet for gammel så det havde det ikke. Men de ville tilbage fører pengene, det ville vi så gerne have på skrift. Det kunne vi ikke få.
Dårligere service og udstyr skal man kigge længe efter.

16 maja 2022
Oceniono na 2 z 5

Dårlig service ved afhentning .25 kg…

Dårlig service ved afhentning .25 kg knust is i tønde fungerede fint.
Bestillingen gik nemt.
Men der var ingen is, da vi kom for at hente. Og ingen personer til stede, som man kunne tale med.
Vi ringede og ringede, men ingen svar.
Efter 1/2 time blev vi ringet op, at vi jo nok manglede noget is.
Og at de var på vej til afhentningsstedet ( Søborg) med det, og ville være der om 10 min.
Vi var selvfølgelig kørt, i forsøget på at redde vores drinks fra at være varme.
Vi indvilligede i at komme tilbage. Da vi havde ventet i 1/2 time ( igen) kørte vi med uforrettet sag.
Igen blev vi ringet op, at nu var de der, og hvor var vi?
Det endte med at de bragte det til vores festlokaler, hvilket var dejligt. Vi havde dog nået at gøre mange andre foranstaltninger, da vi efterhånden var i tvivl om , hvad vi kunne forvente.
Isen var fin og det fungerede rigtig godt med , så den kunne sagtens have fået 5 stjerner.
Synd at man ikke har bedre service ved afhentning.

13 maja 2022
Logo Kbhfestudlejning

Odpowiedź od Kbhfestudlejning

Hej, det er korrekt at din is manglede da du kom for at afhente, da vores ansatte lige var kørt afsted. Vi kom dog ud med isen til dig uden beregning, det synes jeg er meget fin service :) håber i fik en god fest trods alt.

Oceniono na 1 z 5

Halvdelen af isen var smeltet

Så ringe. Skulle have købt andet steds. Måtte af sted og hente mere is til en dyr dyr merpris i en butik midt under festen fordi der var så meget smeltet.
Anden leverandør jeg benyttede sidst holdt isen i over 48 timer. Her klarede den ikke engang 16(!!)
Simpelthen så ringe.

26 kwietnia 2022

Varmekanon, der ikke virkede

Jeg havde lejet gulv og en varmekanon - og holdt en fest, der de sidste seks timer var uden varme - i november. Skidtet virkede ikke og alt hvad Kbh Fedtudlejning havde at sige bagefter var ‘om jeg nu havde husket at sætte den i stikket’. Skidt skidt service.

19 listopada 2021
Logo Kbhfestudlejning

Odpowiedź od Kbhfestudlejning

Hej

Da du kom for at afleverede, startede vi den med det samme foran dig uden problemer, og lod den stå i 2 timer, mens du var ude for at hente det sidste, for at se om der var noget galt. Hvilket vi ikke kunne finde.

Du har heller ikke givet os en chance for at hjælpe dig med at få den igang på aftenen.
Så jeg synes ikke du gør det helt let for os.

mvh Kbhfestudlejning

God service ved aflysning

Jeg skulle have holdt en stor fødselsdag for et par uger siden, men blev desværre lagt ned med corona og måtte aflyse det hele.
Super ærgerligt, men heldigvis var Kbhfestudlejning nogle stjerner. De returnerede det hele (2 x 50 kg is, 15 stole, og to højborde), for at jeg så i fremtiden bare kan genkøbe hvis der bliver behov.
Det var helt uventet og super god service at få det hele returneret, og det har helt sikkert gjort at jeg vil bruge Kbhfestudlejning igen når min endeligt skal holdes en gang i det nye år.

15 listopada 2021
Oceniono na 4 z 5

Rigtig god oplevelse alt i alt

Rigtig god oplevelse alt i alt, nemt med afhentning og tilbagelevering, som kan gøres på alle tider af døgnet.
Eneste minus var det knuste is vi havde bestilt. Selvom den stod i en termotønde, så var overhalvdelen smeltet ved afhentning. Når man så kom hjem og puttede det i egen fryser, så blev det naturligvis til en stor klump ved nedfrysning, og det var dermed ubrugeligt til drinks. Ret øv!!

31 października 2021
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej