Kaya Living Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Vanaf het eerste contact super vriendelijk, vakkundig en goed geadviseerd en geholpen. Mike denkt fijn met je mee naar mooie en creatieve oplossingen om je droom slaapkamer te realiseren. Ruime ke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kaya = top! Ten eerste is Mike echt een topper. Vrolijke kerel die graag meedenkt. Heeft ons van begin tot eind goed geadviseerd en begeleid. Alles op basis van vertrouwen. We kregen achteraf... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kaya Living doet alles voor zijn klanten, eigenaar Mike maakt een mooi ontwerp, adviseert je over welke stof hierbij het beste past en is tot slot prettig geprijsd. Mike komt zijn afspraken na en... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi wyposażenia wnętrz
  2. Budownalen konstrukcje wewnętrzne
  3. Dodatki do mebli
  4. Producent mebli
  5. Sklep meblowy

Napisane przez firmę

Bij Kaya Living draait alles om jouw droominterieur. Wij ontwerpen en realiseren volledige, op maat gemaakte slaapkamers, van hoofdborden en verschillende type bedden tot nachtkastjes, wanden met geïntegreerde elektra en verlichting, tv-liften en stijlvolle afstyling. In onze showroom in Den Bosch nemen we uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken. Je voelt de kwaliteit van onze materialen, kiest jouw favoriete stoffen en ontvangt deskundig advies over het ideale ligcomfort. Alles wordt met zorg in Nederland geproduceerd door ons kleine, ervaren team van vakmensen. Bij Kaya Living ben je geen nummertje, je hebt één vast aanspreekpunt en we zorgen dat het hele proces persoonlijk, soepel en betrokken verloopt. Ons doel? Dat jij elke nacht geniet van een heerlijke nachtrust in een slaapkamer die tot in elk detail bij jou past. Kwaliteit, maatwerk en klanttevredenheid – dát is waar Kaya Living voor staat.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 46

Napisz recenzję

Super tevreden!

Wij hebben een geweldige ervaring gehad met Kaya Living. Vanaf het eerste moment in de showroom tot en met de oplevering is alles perfect verlopen.

Tijdens de intake werd er echt geluisterd naar onze wensen en kregen we professioneel advies. Alle afspraken die gemaakt zijn, zijn ook netjes nagekomen. De levering en montage verliepen soepel en vakkundig je merkt dat ze precies weten wat ze doen.
Werken ook heel netjes!

De service en manier van werken waren van begin tot eind top. Zij hebben drie kamers bij ons gerealiseerd en het resultaat is echt boven onze verwachtingen. Het voelt alsof we in luxe hotelkamers slapen, met bedden van echte hoogwaardige kwaliteit.

Wij zijn ontzettend blij met het eindresultaat en kunnen Kaya Living dan ook aan iedereen aanraden die op zoek is naar luxe, comfort en een zorgeloze totaalervaring.

25 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden over het bed en levering!

Wij zijn ontzettend tevreden over zowel de levering als het maatwerk van het bed. Kaya Living neemt echt de tijd voor de montage en werken bovendien zeer netjes en zorgvuldig.

Ook onze ervaring in de showroom was prettig. We werden uitgebreid geholpen bij het kiezen van de stof en het model niets was te gek en geen vraag was te veel. Alles wordt volledig afgestemd op je eigen wensen, waardoor het eindresultaat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook uniek en persoonlijk.

Wij zouden Kaya Living dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, service én een uniek, op maat gemaakt product. Het resultaat voelt alsof je een luxe hotelkamer binnenstapt!

25 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Wij ontzettend blij met ons nieuwe bed

Wij ontzettend blij met ons nieuwe bed! Als het binnen je budget past, moet je dit echt écht ECHT doen. Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen!

Vanaf het eerste moment in de atelier tot aan de levering was alles perfect geregeld. Alle opties zijn bespreekbaar, en de communicatie verliep soepel en professioneel. We kregen stofstaaltjes opgestuurd, en ook de levering zelf was een super. Ze werkte netjes, zorgvuldig en alles verliep vlekkeloos.

En het resultaat… het is oprecht nóg mooier geworden dan we hadden verwacht. De afwerking, de uitstraling, alles klopt gewoon. Thanks! ⭐⭐⭐⭐⭐

13 lutego 2026

Toppers!

De communicatie verliep vanaf dag 1 al heel fijn. Mike is erg duidelijk, vriendelijk, komt zijn afspraken na. Wij hadden een zelfontworpen bed en dit heeft hij gerealiseerd met de door ons gekozen stof. Ook de nazorg is heel erg fijn, hij reageerde vrij snel op mijn bericht en plande gelijk een datum in.

Ook erg attent! We kregen er nog een kussentje bij! Erg gewaardeerd!

14 stycznia 2026

Wat een toppers!!!!!

Wat een toppers! Vriendelijke mannen en zonder problemen correcties verricht. Ik ben heel blij met mijn hotel slaapkamer 😍 mocht ik ooit verhuizen schakel ik Kaya Living zonder twijfel weer in!

15 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en prachtige kwaliteit

Onlangs een bed en headboard besteld bij Kaya Living en ik ben ontzettend tevreden. De levering verliep soepel en volgens afspraak, en alles werd netjes en zorgvuldig afgeleverd. Het bed en het headboard zijn van prachtige kwaliteit en zien er precies zoals ontworpen in de studio.
Ook de service was top: duidelijke communicatie en een professionele levering. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteit en goede service!

15 stycznia 2026

Blij met het resultaat

Kaya Living heeft meegedacht over de kleuren van het hoofdbord. Mijn getekende ontwerp is geworden zoals ik voor ogen had. Blij met het resultaat!

23 października 2025

Top service

Top service. Laat niet snel een review achter maar hier ging alles gewoon vlekkeloos. Mooie bedden geplaatst👍

26 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Super service en tot in de puntjes verzorgd

Wat een toppers bij Kaya Living! De communicatie was duidelijk, open en ontzettend vriendelijk. Ze werken super secuur en alles wordt tot in de puntjes verzorgd. Ik ben erg tevreden en kan Kaya Living absoluut aanraden aan iedereen die een bed op maat zoekt!

7 października 2025
Oceniono na 5 z 5

We hebben wederom een prachtige…

We hebben wederom een prachtige bedombouw laten maken. De slaapkamer is gelijk af.
Mooie stof, nachtkastjes, schakelmateriaal, lampjes en super netjes (en snel) gewerkt. Fijn dat je zoveel eigen inbreng hebt in het ontwerpproces. Het wordt daardoor heel eigen en helemaal naar je zin gemaakt. Tof om het eindresultaat nu in huis hebben!

13 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Prachtig maatwerk en geweldige service!

We zijn ontzettend blij met onze compleet nieuwe slaapkamer van Kaya Living. Alles is volledig op maat gemaakt, inclusief dekenkist, ombouw en een prachtige achterwand met mooie spiegels. In de showroom konden we alle materialen en kleuren rustig uitzoeken en zelfs mee naar huis nemen om op ons gemak te bepalen wat het beste paste.
Ook de matrassen zijn perfect afgestemd op onze wensen. Het geheel straalt pure luxe uit.
De service was netjes, vriendelijk en alles is van begin tot eind super verzorgd.

Een echte aanrader!

19 września 2025

Vakwerk!

Prachtige slaapkamer door het vakwerk van Kaya Living.
Denken met je mee; geven goed advies en leveren een prachtig resultaat af.
Ook de service achteraf was super.

6 listopada 2025
Oceniono na 4 z 5

Mike heeft mooie stoffen panelen…

Mike heeft mooie stoffen panelen aangeleverd om het ontwerp wat we voor ogen hadden af te maken.

20 października 2025

Hi Naomi,

Dank voor je fijne review!

Yakima

Eén woord: Geweldig!!!

We zijn ontzettend blij met ons op maat gemaakte bed! Vanaf het eerste contact verliep de communicatie soepel en prettig. Er werd echt met ons meegedacht en er werd geluisterd naar onze ideeën, het resultaat was in een ontwerp dat helemaal bij ons past.

De eigenaar is vriendelijk en professioneel en dat merk je in alles: van het meedenken tot de afwerking. De levering en opbouw gingen vlot en zorgvuldig en het eindresultaat ziet er prachtig uit. Alles is netjes afgewerkt en straalt vakmanschap uit.

Kortom: een aanrader voor iedereen die op zoek is naar maatwerk met persoonlijke aandacht en kwaliteit!

24 września 2025

Hi Stan,

Wat een prachtige review — dank voor het vertrouwen en de mooie woorden!

Yakima

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden met ons nieuwe bed!

We hebben ons bed gekocht bij Kaya Living en zijn er super blij mee. Vanaf het begin was Mike heel vriendelijk en dacht hij goed met ons mee. Hij nam de tijd om dingen uit te leggen en onze vragen te beantwoorden. De communicatie was altijd duidelijk en prettig. Uiteindelijk hebben we een mooi bed en een fijne ervaring aan het hele proces overgehouden. Zeker een aanrader!

19 czerwca 2025

Hi Nicole,

Dank je wel voor je positieve review — dat waarderen we enorm!

Mike

GEWELDIG

Goed, direct en duidelijke communicatie.
Denkt mee in oplossingen en laat alles netjes en opgeruimd achter.

Ze gaan pas weg wanneer de klant tevreden is en wat zijn we tevreden!!

Heel blij om dit in de slaapkamer te hebben.

8 października 2025

Hi Vladie,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Mike

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej