Waitec Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn ontzettend blij met Waitec en de service die zij hebben geleverd. Van begin tot eind een hele goede ervaring. De communicatie was snel, duidelijk en eerlijk en we ontvingen vlot een helde... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Het doek van ons zonnescherm na heel veel jaren losgelaten en moest vervangen worden. Het nieuwe doek netjes aangebracht en alle onderdelen vakkundig gemonteerd. Duidelijke offerte en afspraken corr... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

4. Konsultant – budownictwo
  5. Przebudowy kuchni
  6. Sklep z artykułami do dekoracji okien

Napisane przez firmę

Uw Partner in Innovatieve Exterieur- en Interieurtransformaties WAiTEC, gevestigd in Limmen, is uw specialist en leverancier van hoogwaardige solar screens, zonweringen, rolluiken, markiezen en horren. Nu ook dé expert in interieur vinyl wrapping: een innovatieve techniek waarmee we oppervlakken zoals muren, kasten, meubels, keukens en deuren moeiteloos transformeren met duurzame, op maat gemaakte vinylfolies. Of het nu gaat om een houtlook voor een warme sfeer, een metallic afwerking voor een moderne touch, of beschermende lagen tegen slijtage en krassen. Vinyl wrapping biedt eindeloze mogelijkheden voor personalisatie, renovatie en bescherming, zonder ingrijpende verbouwingen. Ons team is naast zonweringen tevens gespecialiseerd in o.a. Horren, interieur vinyl wrapping en glasfolie. Van luxe keukens met strakke vinyl-bekleding tot maatwerk interieurs en slimme dynamische oplossingen: wij creëren functionele en stijlvolle ruimtes voor woningen en bedrijven. Met passie voor vakmanschap bedienen we klanten in Limmen en omliggende steden zoals Alkmaar, Heiloo, Castricum, Uitgeest, Assendelft, Krommenie, Beverwijk, Heemskerk, Egmond, Bergen, Heerhugowaard en verder. Onze kracht ligt in precisie en innovatie. Of het nu gaat om duurzame traprenovatie, trap wrappen met bijf. lederen wrap, unieke wandbekleding met vinyl wrap, creatieve meubeltransformaties , keuken kastjes wrappen, interieur wrappen, ramen tinten / spiegel folie of betrouwbare technische installaties, wij leveren kwaliteit die aan de hoogste eisen voldoet. Met één vast aanspreekpunt begeleiden we uw project van start tot finish, met zorg voor elk detail en uitstekende nazorg. Bij WAiTEC staan vertrouwen, kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Of u nu een droomwoning inricht met opvallende vinyl-accenten of een bedrijfspand renoveert met praktische, duurzame oplossingen – denk aan professionele wrapping voor kantoren, winkels, receptiebalies en commerciële ruimtes in uw huisstijl, wij zorgen voor maatwerk dat perfect past bij uw wensen. Kies voor WAiTEC en ervaar vakmanschap met een persoonlijke aanpak, dicht bij huis.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 53

Napisz recenzję

Vervangen doek zonnescherm

Duidelijke offerte en afspraken correct nagekomen.

24 września 2026

Buitenscherm

Ik heb een buitenscherm door dit bedrijf laten plaatsen. Een fantastisch bedrijf: een heel goed advies gehad, een correcte offerte en heel netjes en vakkundig geplaatst. Het oude scherm netjes afgevoerd. Prima service! Heel prettige en goede vakman. Een absolute aanrader!

18 września 2026

Waitec is Top

De heren waren goed op tijd. Werkte netjes en vakkundig. Alles is ook netjes opgeruimd. Alles goed ingesteld en uitgelegd.
Zeer goed werk geleverd.

16 września 2026

Vriendelijke monteurs

Vriendelijke monteurs. Waren netjes op tijd. In korte tijd twee screens geplaatst. Goede uitleg gekregen. Alles weer netjes achtergelaten.

8 września 2026

Prima ervaring

Prima ervaring. Kwamen op tijd, overlegden bij probleempjes en waren vriendelijk en goed aan te spreken. 4 rolluiken prima snel en deskundig opgehangen!

26 sierpnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Betrouwbare vakmensen vinden is…

Betrouwbare vakmensen vinden is tegenwoordig best lastig, maar Shamwel van Waitec zijn echt een uitzondering. Vanaf het eerste contact waren ze vriendelijk, betrouwbaar en professioneel. Ze kwamen netjes op tijd en gingen direct enthousiast en vakkundig aan de slag, zonder onnodig tijd te verspillen.

Het werk is heel netjes uitgevoerd en na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd. Dat geeft veel vertrouwen en laat zien dat ze hun werk serieus nemen. Ik ben ontzettend tevreden met het resultaat en beveel Shamwel van Waitec dan ook van harte aan!

21 sierpnia 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze werkwijze, de montage en het eindresultaat.

Wij vinden het belangrijk om afspraken na te komen, zorgvuldig te werken en alles netjes achter te laten. Daarom is het extra leuk om te horen dat dit zo positief is ervaren.

Ook willen we u nog bedanken voor het heerlijke eten van Restaurant Desa beneden. Een ontzettend leuke verrassing en we hebben er heerlijk van genoten!

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Waitec en voor de mooie aanbeveling. We wensen u heel veel plezier met het resultaat!

Toppers!

Ruim op tijd aanwezig, erg vriendelijke mannen; netjes en correct.
Duidelijke uitleg over hoe alles werkt. Deskundige en nette montage.
Kortom: toppers.

19 sierpnia 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze mooie review en de fijne woorden! Leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over onze monteurs, de uitleg en de nette montage.

We wensen jullie veel plezier van het eindresultaat en bedanken jullie voor het vertrouwen in Waitec!

Oceniono na 5 z 5

⭐⭐⭐⭐⭐ Ontzettend tevreden over Waitec!

Wij zijn ontzettend blij met Waitec en de service die zij hebben geleverd. Van begin tot eind een hele goede ervaring. De communicatie was snel, duidelijk en eerlijk en we ontvingen vlot een heldere offerte.

Daarna konden we snel een afspraak maken en binnen korte tijd werkte ons zonnescherm weer perfect. Ze komen hun afspraken na, werken netjes, zijn ontzettend vriendelijk en nemen na afloop ook nog de tijd om handige tips en advies te geven.

Kortom: betrouwbaar, professioneel en klantvriendelijk. Wij kunnen Waitec absoluut aanbevelen!

10 sierpnia 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze service en de uitgevoerde werkzaamheden.

Wij vinden duidelijke communicatie, netjes werken en goed advies erg belangrijk, dus het is extra leuk om te horen dat dit ook zo is ervaren.

Heel veel plezier met het zonnescherm en nogmaals bedankt voor het vertrouwen in Waitec!

Team Waitec

Dit bedrijf is ZEER klantvriendelijk

Dit bedrijf is ZEER klantvriendelijk, snel en deskundig. Ik zou het zeker aanbevelen!

23 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze mooie review en aanbeveling! Wat fijn om te horen dat u onze service als klantvriendelijk, snel en deskundig heeft ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Waitec en graag tot een volgende keer!

Heel tevreden

Heel tevreden, keurige en snelle montage. Vriendelijke monteurs met goede uitleg over de bediening van de rolluiken. Alles werd netjes achtergelaten. Top!

23 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de snelle en nette montage, onze monteurs en de uitleg over de bediening van de rolluiken.

Wij wensen u veel plezier en comfort van de rolluiken. Bedankt voor het vertrouwen in Waitec!

Oceniono na 5 z 5

Zeer tevreden met het resultaat

Zeer tevreden met het resultaat, zeker aan te raden voor montage. Ook na het melden van een probleempje gelijk geholpen en zeer snelle service!

15 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze mooie review en aanbeveling! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het resultaat en onze montage.

Ook na oplevering vinden wij het belangrijk om snel klaar te staan wanneer er iets aan de hand is. Goed om te horen dat we het probleempje snel voor u konden oplossen.

Bedankt voor het vertrouwen in Waitec en veel plezier met het eindresultaat!

Waitec zonwering

Keurig conform afspraak snel, veilig en vakkundig 4 screens op 4 hoog gemonteerd en het voordeur glas voorzien van zonwerende folie.

10 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Hartelijk dank voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de montage van de vier screens en het aanbrengen van de zonwerende folie geheel naar wens is verlopen.

Veilig, netjes en volgens afspraak werken vinden wij erg belangrijk, zeker bij montage op hoogte. Bedankt voor het vertrouwen in Waitec en veel plezier met het resultaat!

Komt op tijd

Komt op tijd. Maakt zijn werk af.
Vriendelijk. Snel beschikbaar.

18 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Dank voor uw reactie! Mooi om terug te lezen dat onze snelle beschikbaarheid, punctualiteit en werkwijze zijn gewaardeerd. Precies zoals we het graag doen: afspraak is afspraak en het werk netjes afronden. Veel plezier met het resultaat!

Super goede service

Super goede service!
Fijne communicatie en top werk geleverd!
Dank jullie hiervoor!

9 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Wat leuk om te lezen, dank voor deze mooie woorden! Goede communicatie en degelijk werk horen voor ons bij elkaar, dus fijn dat u dat zo heeft ervaren.

Bedankt voor het vertrouwen in Waitec en graag gedaan!

Prima werk geleverd

Prima werk geleverd, prima en vriendelijke jongens. Duidelijke uitleg en niet te beroerd om iets extra te doen 👍

10 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Bedankt voor deze fijne review! Mooi dat niet alleen het werk zelf, maar ook de uitleg en de extra inzet zijn opgevallen. We helpen graag nét even verder waar dat nodig is.

Veel plezier met het resultaat en bedankt voor het vertrouwen in Waitec!

Werken super snel

Werken super snel, netjes en nauwkeurig. Daarnaast vriendelijke mensen.

9 lipca 2026

Odpowiedź od Waitec

Dank voor de mooie beoordeling! Snel werken is prettig, maar voor ons telt vooral dat het ook netjes en nauwkeurig gebeurt. Leuk om te lezen dat juist die combinatie én onze vriendelijke aanpak zijn opgevallen.

Bedankt voor het vertrouwen in Waitec!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej