Jeg har ikke været typen som har tænkt sønderligt meget over testamente, arving osv, Så på den måde har Karva åbnet øjnene op for livsvigtige ting, som er vigtigt at have styr på familiemæssigt.... Zobacz więcej
Jeg ringede ind til karva, da jeg skulle lave et testamente og to fremtidsfuldmagter. Fik talt med en flink medarbejder, der bookede mig ind til en jurist. Juristen Nille var super sød, og klarede a... Zobacz więcej
Karva som bobestyrer. Det kan jeg på ingen måde anbefale! Det har på alle måder været en skuffende oplevelse. Efter min fars bortgang for 9 md siden er sagen endnu ikke kommet i mål, til trods for... Zobacz więcej
I forbindelse med min mors bortgang, tog jeg kontakt til Karva, efter at have set dem medvirke i Kontant. I en tid fyldt med sorg, var det rart at kunne få “peace of mind as a service” og bruge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Karva er en legal tech virksomhed som gør det nemt og transparent at opgør et dødsbo eller opret et testamente. Missionen er at levere “Peace of Mind as a Service”, således at alle danskerne kan føle sig trygge ved fremtidens uforudsigelige hændelser. Vi har en ambition om, at gøre processen om, at sikre sig selv og sin familie lettere, overskueligt og lige til. Vi mener ikke, at sikringen af din fremtid skal være en hovedpine. Vores helt store ønske er, at gøre denne følsomme situation, til en god og behagelig oplevelse.
Ørestads Blvd. 73 , 2300 , København S, Dania
- 32 11 11 00
- hej@karva.dk
- karva.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Dejlig og tryg proces
Vi har fået lavet et testamente og ægtepagt hos Dine Arvinger. Jeg kan af hele mit hjerte anbefale dem til andre.
De er top professionelle og en tryg proces hele vejen igennem.
Mange tak for jeres hjælp, vi kommer helt sikkert tilbage igen.
Med venlig hilsen:
Susanne Rosenkrantz
Kan klart anbefales! Top oplevelse!
Jeg har købt en familie pakke som består af et testamente, ægtepagt, børnetestamente og fremtidsfuldmagter. Jeg har fået en top god service og behagelige oplevelse. Det var en tryg proces med direkte kontakt med verdens dygtigste advokat.
Det hele blev udarbejdet og tinglyst med det samme. Jeg Kan klart anbefale Dine Arvinger til alle.
Jeg har allerede henvist 2 af min bekendte til Dine Arvinger.
Bedste hilsner:
Lis Bergstrøm
Det har været en sand fornøjelse at…
Det har været en sand fornøjelse at arbejde med dette kontor omkring mine arvemæssige forhold. De er både hurtige, hjælpsomme og har givet mig tryghed i hele processen.
HUSK at få lavet testamente og fremtidsfuldmagt.
Fantastisk god rådgivning og endelig testamente og fremtidsfuldmagt. God service og altid til rådighed når man ringer angående spørgsmål. Professionelle kan stærkt anbefale at DU/I, at får lavet testamente.
fik akut brug for en ægtepagtfuld.
fik akut brug for en ægtepagtfuld.
5 dage fra kontakt til tinglysning.
var kun i kontakt med en person, der fulde sagen til dørs.
fuld tilfredshed her fra
Efterfølgelse til titel (Skuffet)
Efter lidt vente tid er jeg kommet i kontakt med dinearvinger telefonisk. Og venter nu på tinglysningen går igennem på min ægtepagt.
Jeg fik et afslag i prisen da de godt kunne se at processen var trukket ud, og de beklagede meget og sørgede for at give svar på de sidste spørgsmål jeg måtte have. De virkede oprigtige da de beklagede og jeg sidder med en god fornemmelse nu. Når alt er gået igennem som lovet vil anmeldelse rettes til 4 stjerner
God og grundig rådgivning
God og grundig rådgivning, inden jeg fik lavet Ægtepagt. Søde rådgivere, der lytter til ens behov og ønsker.
Kan kun anbefales herfra.
Venlig og tillidsfuld Advokat hjælp.
I forbindelse med udførsel af testamente, ægtepagt og fremtidsfuldmagt, har Advokat bistanden været meget tilfredsstillende. Med venlige og Klare forklaringer.
God velskreven dokumentation, forståelig beskrivelse af rækkefølgen på Hvad vi selv skal udføre under procecen, hurtig ekspedition og tillidsfuld kontakt.
Fantastisk services
God service, behagelig samtale med advokat. Meget dygtig advokat, billig i forhold til andre advokater.
Der blevet givet en god vejledning både…
Der blevet givet en god vejledning både i skrift og på telefon, kan ikke gøres beder.
Betjeningen var fin
Betjeningen var fin, men jeg håber at de ikke vil oplyse mig navn da det skal være en overraskelse for mine arvinger. Venlig hilsen Kai
Har simpelthen fået al den hjælp
Har simpelthen fået al den hjælp, jeg har haft brug for.
Virkelig kompetente medarbejdere der ved hvad de har med at gøre.
Kan virkelig anbefale firmaet på det varmeste.
kan varmt anbefalde god sevice
Når man ringer og man får den service…
Når man ringer og man får den service som man ønsker, hvad kan man forvente mere.
Johnny

Odpowiedź od Karva
Det var nemt !
Det var nemt ! Venlig betjening og for 100 kr. kan man få papirerne tilsendt hvis man ikke har en printer.

Odpowiedź od Karva
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.