Super fijn geholpen aan de telefoon met mijn kadobon, snel verzonden en goed verpakt. Het is fijn om een kleine ondernemer te steunen, vooral eentje die duidelijk plezier heeft in zijn werk.
Reakcja na opinię
Onvoorstelbaar goede en vriendelijke service. Mooie overzichtelijke website, maar vooral een groot aanbod aan spellen aan eerlijke en vaak scherpe prijzen. Verzending naar België was ook reeds v... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Excellent service. Bought two games one morning, and by the next day’s afternoon they have already arrived at my home in Germany. It would be great if the website was multilingual, or at least sup... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Niet aan beginnen. Deze partij trekken je hele portemonnee leeg. Niet omdat ze duur zijn, maar omdat ze zoveel leuke spellen hebben en zo'n belachelijk goede service. Altijd leuk hoe je je pakket... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ahoy daar! Ga je mee op avontuur naar een leuk spel? Bij Kapitein Spel vind je een zee aan speelplezier! Ons assortiment is het resultaat van passie voor spellen. Van kinderen tot families, van studenten tot vriendengroepen of voor de echte kenner: kom aan boord en vind jouw volgende avontuur!
Mildijk 38, 4214 DS, Vuren, Holandia
Makkelijk online bestellen en betalen.
Perfekt afgeleverd.

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Ik kende Kapitein Spel nog niet, maar was positief verrast. Ik had 's avonds besteld en diezelfde dag kreeg ik nog een mail dat het spel uit het magazijn was verzonden.

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Zeer snelle levering en een leuke surprise bij de levering!

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Snelle levering met thematische schatkistverpakking en een token tray van de kapitein. Top!

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Duidelijke website, helder koopproces, snel verzonden en een scherpe prijs. Goed verpakt. Niets op aan te merken. Complimenten.

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Kapitein Spel levert altijd topservice! Snelle verzending, goede verpakking, mooie prijzen voor de grote en 'hete' games en prettig contact met Eege die overduidelijk zeer passievol in de hobby staat. Dikke aanrader.

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
werd snel en behendig geholpen door de klanten service. Ook kwam mijn pakket goed en snel aan. Ze gebruiken goede dozen en voldoende inpak materiaal. de bijgeleverde dobbelsteen en het 3de geprintte bakje waren een leuke kers op de taart

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Klantvriendelijk, verzorgde bestelling, reactief en correcte prijs. Aanrader.

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Snelle levering, duidelijke communicatie en info, met zorg ingepakt

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Super leuk spel, snel geleverd. Het is een cadeau voor een neefje. De doos waarin het spel is ingepakt is zelfs mooi. Ik laat het als cadeau verpakking er omheen zitten

Odpowiedź od Kapitein Spel | Een zee aan speelplezier!
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.