Dit is mijn vaste winkel voor bordspellen. Altijd een snelle en correcte service. De spellen zijn altijd goed ingepakt en komen schadeloos en snel thuis aan. De prijs is ook altijd zeer correct. W... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Erg tevreden over Spellenvariant. Had een spel besteld die beschadigd was aangekomen. Ze hebben meteen een oplossing geboden en had de volgende dag al een ander exemplaar gekregen ter vervanging.... Zobacz więcej
Steengoede webshop met groot aanbod. De prijzen liggen zeer goed, met lage of zelfs geen verzendkosten. De spullen worden zeer snel geleverd. Vooral de zeer vriendelijke en uiterst behulpzame eige... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Scherpe prijzen en altijd Gratis verzending, online kopen van, Bordspellen, Gezelschapsspellen, Trading Card Games en Klassieke Spellen
Dane kontaktowe
Holandia
- spellenvariant.nl
Inni użytkownicy przeglądali również
Service impeccable
Perfecte service. Ik ben een klant uit België en ontving het pakket al binnen 2 dagen, zonder extra verzendkosten. Ik ontdekte echter een fabricagefout: er ontbraken enkele tegels. Ze reageerden direct met een uitstekende oplossing, die mijn verwachtingen overtrof. Ze haalden de ontbrekende onderdelen uit een nieuwe doos en stuurden deze direct naar me op. Ze regelden ook de afhandeling van de klacht bij de fabrikant over de fabricagefout. Een absolute aanrader. Ik beveel ze van harte aan iedereen aan die op zoek is naar spellen tegen zeer schappelijke prijzen in vergelijking met concurrenten.
Dit is mijn vaste winkel voor bordspellen
Wij hadden net een situatie waar wij voor een verjaardag Arcs hadden gekocht. Helaas ontbraken er enkele figuren (hier kan de winkel niet aan doen, wel de producent). Wij hebben gemaild naar spellenvariant, hier kregen wij binnen de dag antwoord en we hebben al snel onze vervangstukken opgestuurd gekregen in de post. Voor mij is dit het perfecte voorbeeld van klantenservice die echt verder gaat dan andere. Ik zal in de toekomst zeker nog veel bestellen hier!
Correcte ervaring
Er was iets misgelopen met mijn pakket bij de leverdienst, maar ik heb mijn geld terug gekregen na eerlijke en correcte communicatie. Heel vriendelijke man aan de telefoon ook.
Uitstekende bordspellenwebshop
Spellenvariant levert prachtige (elders niet gemakkelijk te vinden) bordspellen tegen zeer scherpe prijzen. Het aanbod van aantrekkelijke titels is werkelijk indrukwekkend te noemen. Daarnaast zijn de service, zorgvuldigheid en communicatie van uitstekende kwaliteit. Van harte aanbevolen!
Klantvriendelijk en snelle service
Ik had via de mail een vraag gesteld betreft een product. Binnen een uur had ik een reactie, erg klantvriendelijk en een goede prijs. Ik had een case besteld, deze was super goed ingepakt met een dubbele doos en extra verpakkingsmateriaal.
Erg fijn contact met het bedrijf
Erg fijn contact met het bedrijf, zeker een aanbeveling! Spullen zijn ook zeer degelijk verpakt. Ik heb er de Adventure Chest van Arnak besteld, voor een erg schappelijke prijs.
Topservice
Ik kocht een gezelschapspel aan waarbij er iets misliep bij de levering (niet de fout van Spellenvariant). Ik contacteerde Spellenvariant en kreeg zeer snel persoonlijk contact van de verkoper die direct actie ondernam. Tijdens het gehele proces kreeg ik ook updates over de situatie.
Ik wil graag Peter-Paul en het team van Spellenvariant bedanken voor de topservice. Altijd zeer vriendelijk bij het contact en telkens een snelle reactie. Gezelschapspel was mooi en goed verpakt.
11/10
Zoekt mee voor een oplossing!
Voor de verjaardag van mijn vrouw was ik op zoek naar een kopie van "Blood on the Clocktower" die ik bij Spellenvariant had gevonden.
Eens deze aankwam was de doos nog volledig in plasticwrap maar was er door onvoorzichtig omgaan van de douane een aanzienlijke beschadiging vanbinnen.
Na hiervoor contact op te nemen met de spellenvariant werd ik zeer snel geholpen en hebben we samen tot een oplossing kunnen komen.
Dit was een zeer snel en behulpzaam respons dat zeer aangenaam was!
Mocht ik in de toekomst nogmaals op zoek zijn naar een boardgame die ik in België niet direct vind dan bestel ik graag met plezier hier terug!
Top service!
"Nick"
Uitstekende service!
Top communicatie en klantenservice
Via deze website bestelden we de uitgebreide box van Everdell met alle uitbreidingen en gadgets. Nadat bleek dat er van een kleur een verkeerd figuurtje in de doos zat, is deze alsnog opgestuurd naar ons wat ik al heel netjes vind! Daarnaast werd ik ook constant op de hoogte gehouden van de zoektocht naar het juiste figuurtje. Top communicatie en service dus!
Webshop met een passie
Altijd tijdig geleverd en mooi ingepakte producten voor sealed collecties. Heb sinds vorig jaar 2024 hier 5 bestellingen gedaan en ze waren altijd mooi geprijsd en erg behulpzaam als ik vragen heb over producten. 10/10 heb dit ook vaker aan vrienden voorgesteld voor en zij hebben hier ook een prettige ervaring.
Prima winkel
Al mijn spellen afgelopen jaren netjes binnen gekregen.
Bij 1 spel was de inlay stuk uiteraard geen schuld van spellenvariant. Dit werdt allemaal netjes afgehandeld door spellenvariant.
Zeer teleurstellende ervaring – Beschuldigingen in plaats van service
Ik heb hier drie One Piece OP-05 booster boxen besteld voor €523,50. Bij ontvangst had ik twijfels over de authenticiteit van de producten en heb ik online advies gevraagd aan verzamelaars en kenners. Meerdere bronnen bevestigden mijn vermoedens dat de ontvangen boxen mogelijk niet echt zijn.
Toen ik dit bij de webshop aankaartte, kreeg ik direct een vijandige reactie en werd ik vals beschuldigd van het omwisselen van de producten. Ondanks dat ik een video heb van het openen van het pakket, weigerde de eigenaar deze te bekijken. In plaats van een redelijke oplossing te zoeken, bleef hij bij zijn standpunt en stuurde enkel één foto van een authentieke box als 'bewijs', wat totaal niet aantoont dat ik echte producten heb ontvangen.
Daarnaast heeft de eigenaar publiekelijk op mijn forumpost gereageerd en bleef hij daar ook onterechte beschuldigingen uiten in plaats van naar een oplossing te zoeken.
Een betrouwbare verkoper zou professioneel omgaan met klantvragen en een eerlijke oplossing bieden. Helaas was dat hier totaal niet het geval. Zeer teleurstellend en absoluut geen aanrader.

Odpowiedź od Spellenvariant
Impeccable service to German customers
Although I live in Germany and sometimes make special requests, I have always received perfect products and have never been disappointed. Spellenvariant impresses with a potent mixture of dedication, service, clear processes, quality, and high interest in its customers.
Geweldige service
Geweldige service, snelle antwoorden van het team en zeer goed beschermd!
Perfect
Beste prijs, ruime collectie, heel keurig verpakt.
Enige minpuntje is dat er gewerkt word met PostNL en PostNL is niet al te best in mijn regio.
Maar dat is vooral een werkpunt voor PostNL niet voor Spellenvariant
Geweldige winkel met super service
Geweldige winkel, qua assortiment en qua service! Ik had zelf een fout getypt in mijn mailadres deze is door spellenvariant zelf gecorrigeerd, waardoor ik toch bereikbaar was. Ik was daardoor zelf te laat met het ophalen van het pakket bij het PostNL punt, waardoor het pakket teruggestuurd werd. Zonder extra kosten in rekening te brengen hebben ze het pakket nu nogmaals met spoed naar me toegestuurd, zodat ik op tijd was met het kado voor de verjaardag van mijn zoon! Ik werd er ook nog over gebeld. Echt top geregeld, enorm bedankt voor deze extra service.
snel en netjes verpakt geleverd
Het pakketje werd snel en netjes verpakt geleverd.
De volgende dag geleverd en top kwaliteit service
De volgende dag geleverd. Zat een productiefoutje in een pakje sleeves. Heb daarvoor gemaild. Dezelfde dag nog een reactie gekregen dat ze een nieuwe zouden opsturen. Het foutieve pakje hoefde niet retour. De aftercare voor de nabezorging was ook top. Uitstekende service van dit bedrijf.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.