Ikke dansk butik
Lang levering - varerne bliver sendt fra Kina.
Ingen oplysninger om butikken.
Man tilmeldes automatisk deres kundeklub og man kan ikke melde sig ud.
Ikke dansk butik
Lang levering - varerne bliver sendt fra Kina.
Ingen oplysninger om butikken.
Man tilmeldes automatisk deres kundeklub og man kan ikke melde sig ud.
Kan virkelig ikke anbefale at købe tøj fra denne side, det er elendig kvalitet. Købte en hoodie og to t-shirts som røg direkte i skraldespanden.
Bestilte nogle varer for tre uger siden. Har intet modtaget og får ikke svar på henvendelser om hvad status på min ordre er. Lidt ærgerligt da det var en fødselsdagsgave. Baseret på dette kan jeg ikke anbefale at handle med dem. Skulle jeg mod forventning modtage de bestilte varer vil jeg opdatere denne anmeldelse.
So, I want to send back the products which were from Ali express and not Kanka Japan! I think I have sent cca 20 email in 3 days where I requested an address for sending back the cheap low quality overpriced shirts. They finally answered one email the only thing they forgot was the miserable address!! How difficult is it? Because they state you have 14 days return right ... Yes, if you know where to return (yes, the delivery is on you btw). God forbid these swindlers to got any others tricked.
Jeg har ikke bestilt endnu og gør det nok heller ikke, efter at have læst de andre anmeldelser!
Men jeg giver dog 1 stjerne for det grin jeg fik, da jeg fandt ud af ud af, at de har "vintage" kimonoer i alle de størrelser man kan ønske sig! Altså med samme mønster og samme model! Så er det nok ikke vintage, vel?
Dette var faktisk grunden til at jeg tjekkede dem ud på TrustPilot!
Hvad var der forresten med "japanske narkomaner"? Måske mente de "Japan-narkomaner" Få nu styr på det danske sprog, hvis vi ska' hoppe på den...
Rigtig dårlig oversat hjemmeside, de skriver at man har fri fragt og lægger alligevel fragt til fakturaen. Det bliver ikke her!
Flotte ting på hjemmesiden, men de tager pengene og blokere en som kunde. Der er anmeldelse på vej.
Jeg havde bestilt 3 varer. Den første kom med Dao, sendt fra Sverige. Uden notifikation.
De sidste måtte jeg vente på og rykke for et par gange, fik høfligt svar og tracking nr hvor jeg kunne følge varerne - og modtog de sidste ca 6 uger efter bestilling.
Der var enkelte skønhedsfejl på den dyreste vare, men ellers som afbilledet på deres hjemmeside. Er glad for den.
Deres rispapirslampe var ikke værd at vente på ..
Meget spændende varer de har på deres hjemmeside. Det kan man ikke sige om deres service og levering. Måtte vente en måned, før jeg fik min vare, og det var efter jeg 2 gange havde skrevet til dem. Det vil have været en fordel, hvis de skrev, hvor lang tid man kan forvente med leveringstid. Så undgik man ikke hele tiden skulle sikre sig, at ens vare var på vej, og det ikke var svindel.
Dette er en Kinesisk side, hvor du handler med Kina via deres import hubs i NL.
Bestilte 3 vare. Fik et tracking nummer, og alt virkede godt.
Første omgang fik jeg den billigste vare, men så så at de alle havde opgraderet som om min handel var endeligt afsluttet. Manglede dog de 2 dyreste varer.
Skrive til dem at jeg ønskede at modtage mit køb fuldt. Fik en dårlig undskyldning om at de havde måtte dele forsendelsen op. Som gammel shipping mand med kendskab til branchen, så havde de aldrig delt den op, de havde kun lavet en sending, og det er nok i håb om at jeg ikke havde brokket mig mere.
Nå men fik en lovning på at jeg selvfølgelig skulle modtage mine andre to varer.
Men så kom den dyreste del af forsendelsen efter hvad der svare til en shipping tid fra Kina. For ikke at nævne at de blot smider en ny label på så snart det har kommet forbi toldgrænsen i EU, så det ser ud til at det kommer fra et sted i Europa. Deres klassiske entry points er Holland og til dels Ungarn. Nå men da jeg så havde modtaget den anden af tre varer, så hørte man bare ikke mere fra dem.
Står stadig den dag i dag og mangler den sidste vare, den som er mellem pris i gruppen.
Ser man på hvordan shady sites i Kina handler så er det en ny strategi. Prøv altid først med den billigste og se om de brokker sig. Prøv dernæst med den dyrest del og se om det så kan lukke ned for at man kan slippe for at sende det sidste og derved have snydt og franaret en kunde et midre beløb som nok er så lille at de ikke vil gøre et større postyr omkring det.
Så lad vær med at Handle med dem. Vær på vagt. Tjek om de har CVR og andet der kan lede til en Dansk adresse og indehaver.
Denne site tikker alle bokse for at det er en Kinesisk webshop, og efter at have set deres fremgangsmåde samt deres shipping metoder og sporing, så skal man handle med dem med forbehold for at miste penge.
Kvalitet af varen. Tja, den er også Kinesisk. Desvære. To lamper, som lugter af kemi der er så skrapt at selv det at hænge dem undefor har måtte opgives. Ellers er det i den mellem niveau of Kinesisk kvalitet. Bare ærgeligt at mid tier Kina er low Tier world når det kommer til kvalitet.
De får 2 stjerner fordi i modsætning til de rigtig grove Kina sider, så har de da i det mindste leveret 2/3 dele af sendingen.
Dette er ikke et seriøst firma.
Jeg har ikke modtaget min bestilling ( selvom forsendelsen står som "modtaget. Afventer afhentning" - men ikke hvor/ hvilket firma).
Jeg får ikke svar på mail henvendelser og kan forstå at denne side er rent bedrag.
Jeg vil advare andre mod at bestille fra Kanka- japan.
Pas på, deres hjemmeside har danske grammatiske fejl. Krak.dk kan heller ikke finde virksomhedsadresse. Pas på med at lave en bestilling
Jeg har prøvet at kontakte Kanka Japan for at høre hvornår min pakke ankommer som jeg købte for en ugen siden. Telefonnummeret på hjemmesiden under 'kontakt os' er ikke rigtigt og slår man adressen op, ligner det bestemt ikke en butik. Jeg er spændt på om jeg modtager noget fra dem...
Fed webshop! Er glad for der endelig er et webshop for japansk kultur, men vær opmærksom på at det kan tage en måned efter varerne kommer.
Trackingnummeret viste fejl, så jeg måtte skrive til dem for at hører hvor langt pakken var. Fin service og er tilfreds da pakken endelig kom, men deres hurtighed vil jeg ønske var bedre
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.