Oceniono na 5 z 5

Super dejligt sted. Kommer der ofte. Mange hyggelige siddepladser, både indenfor og udenfor. Service er i top. Det samme er maden. Kan anbefales !!

Oceniono na 5 z 5

Vi var fire der havde købt 3 retters deals til Cafe kapers, de var så flinke at flytte fristen for brug af dem, da jeg havde nogle komplikationer efter en operation. Vi ankom til aften og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtigt hyggeligt sted med mulighed for at sidde både ude i solen og indenfor. Super god service og mad. Kan bestemt anbefales

Oceniono na 1 z 5

Koldt og alt andet end hyggeligt lokale. To tjenere der godt ku bruge et kursus i opmærksomhed på gæsterne - de få der var. Og så lige 53.- for et glas danskvand, karaffel/stor flaske fås ikke. Må ogs... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Restauracja

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Hos Kafe Kapers har du mulighed for at spise en lækker brunch buffet eller sammensætte en menu alt efter størrelsen på din sult. Nyd evt. en varm latte, iskold fadøl eller et glas vin i solen? Kapers tilbyder et stort udeservering område, hvor du kan sidde og nyde solens stråler eller lune dig under varmelamperne de køligere dage. Vores flotte glaspavillon byder på både spisested eller blødere gemakker, hvor du kan nyde en drink eller cocktail i sofaerne. Vi glæder os til at se Jer Kapers

3,9

Odpowiada na 42% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Cafeteriaservice til restaurationspriser

Cafeteriaservice til restaurationspriser.
Elendig mad. Ligegyldighed overfor kunderne. Kejserens nye klæder.

Dyrt, men til gengæld rigtig dårligt. En 'brunchbuffet', hvor alt det varme er koldt – og ingen gør noget ved det, når man gør opmærksom på det. Ingen lader til at have et ansvar. Kedeligt pålæg. Men med duge på bordene, så det kan se dyrt ud. Og studerende i tjeneruniform og gummisko.

Så snart jeg ankom, bad jeg dem fylde op i den decideret ulækre boks med indtørret leverpostej der havde groet en ny skorpe af at ligge alt for længe i den tørre metalboks.
En fyr bag baren, der dårligt havde fået dun på hagen lovede: "Det er de opmærksomme på derude. Der bliver løbende fyldt op.' Så tilføjede han skælmsk: 'Jeg ved desværre ikke noget om, hvornår.'

Senere sagde jeg det samme til 'tjeneren' i gummisko. 'Det bliver fyldt op,' forsikrede hun. 'Det lyder godt,' sagde jeg. Det lød desværre bedre, end det var. I mindst halvanden time blev intet af det ulækre, indtørrede pålæg skiftet ud. Måske kom der en ny skål med rejer. Jeg var ikke længere sulten, da jeg gik. Men af de forkerte grunde.

Priserne er restaurationspriser, men man får ikke engang bragt en regning. Man skal selv 'gå i baren' og stå i kø for at betale. Maden og drikkevarerne bliver ikke koordineret, drikkelsen kommer for sent. Og kunderne fyldes med en sang fra de varme lande. Og end ikke et smil. Stram mine.

Vælg et andet sted.
Kafe kapers på Gunnar Nu Hansens Plads er Kejserens nye klæder.

15 września 2018

Meget kedelig brunch

Meget kedelig brunch, hvor alt det varme var koldt. Utroligt at man kan slippe afsted med at servere den slags på Østerbro, jeg tænker at man har højere krav. Når man så samtidig skal bede om ekstra brød 5 gange, fordi de konsekvent kommer med 4 skiver brød, og vi var 7 personer, kombineret med en uhøflig betjening, jamen så er det svært at være imponeret.

4 lutego 2018

Super hyggelig cafe

Super hyggelig cafe, med lækker beliggenhed - utroligt hyggeligt, at kunne sidde ved den overdækkede del, super lækker mad og skønt personale! Man bliver altid mødt med et smil og god betjening!

18 stycznia 2018

Meget skuffende oplevelse

I fredags var vi et selskab på syv personer, der skulle starte en god fodboldaften i Parken med at spise på Kafe Kapers. Jeg havde bestilt bord 1 måned forinden. Jeg blev ringet op af caféen et par timer forinden vores ankomst. De ville blot høre om vi kom som aftalt, hvilket jeg bekræftede. Da vi ankom var der dækket op til os med minimal plads: 3 små caféborde var sat sammen og den ene opdækning var placeret for enden af "langbordet" og presset ind ved facadevinduet uden mulighed for at komme ind på stolen. Dobbeltdøren ud mod deres telt stod åben og personalet oplyste, at den skulle stå åben og at vi var blevet gjort opmærksom på dette ved deres opringning tidligere på dagen. Det havde de dog ikke og hvad hjælper det desuden at få at vide et par timer forinden, at vi skulle sidde i træk?! Vi fik dog udleveret et par tæpper, som kunne hjælpe os lidt på denne hundekolde aften. Menukortet stemte ikke overens med deres hjemmeside, hvilket vi gjorde dem opmærksom på. Svaret var, at de ved arrangementer i Parken kører med et andet menukort. Menukortet indeholdt et meget begrænset udvalg af mad og denne begrænsning fremgår ikke af deres hjemmeside! Alt dette var blot nogle af de pudsige oplevelser caféen bød os denne aften. Og så skal det også lige bemærkes, at maden heller ikke var noget at prale af...

14 listopada 2016
Oceniono na 1 z 5

Hvad er der at sige, andet end elendigt.

For 2. gang er det lykkedes for dem at smide en reservation væk. Sidst lykkedes det alligevel, men ikke i dag.

Gennemført dårlig service.

Har ellers i mange år været et super godt sted. Ingen anvefaling herfra.

2 listopada 2016
Oceniono na 1 z 5

Elendig mad og sløv betjening

Aldrig har jeg fået så dårlig mad. Stedet virkede ellers hyggelig, men maden var dårlig og betjeningen ualmindelig sløv.
I deres menu til 100,- hvor der skulle være 200 g grillet oksekød med ost, bacon, jalapenos, tomat, agurk og chilimayo. Serveres med små, ovnbagte kartofler, basilikumpesto og ketchup, var der en kedelig bolle, nogenlunde bøf, 1 skive bacon, 3 mini skiver jalapenjos og en anelse agurk og tomat. Store kartofler der var vendt i lidt pesto. Belysningen var meget dæmpet, så menukortet svær at læse og osten lignenede faktisk sennep i det lys. Underlig oplevelse.
Servering hang ved baren med ryggen til, så vi måtte nærmest råbe for at få et glas vin mere.
En rigtig øv-oplevelse.

24 października 2016
Oceniono na 1 z 5

Lækker beliggendhed men ELENDIG mad!

Min kæreste og jeg sku spise for første gang på Kafe Kapers. Jeg bestilte en tapas ret, som smagte af luft.. Man ku ligeså godt stikke tungen ud af vinduet, så kedeligt var det. Og min kæreste bestilte en pariserbøf som skulle være rå / medium - det endte for det første med at han måtte sende den retur til køkkenet, fordi han fik en vel done bøf istedet.. 20 minutter gik og hans nye pariser bøf kom - endnu engang vel done...? Udover dét gik der næsten 30 minutter før jeg fik mit brød til min tapas ret og da brødet kom, var det helt smuldret, skåret dårligt over og jeg fik kun fire små styks... Vi sagde at vi på ingen måde ville betale for især pariser bøffen og gik desværre meget skuffede derfra. Det eneste som var postitivt ved den oplevelse var at de havde live jazz musik, som var fantastisk til. Men en ting er sikkert....

DE KAN IKKE LAVE MAD! + at deres tjenere er ikke uddannet folk, som har servicen i orden. Aldrig om jeg kommer dér igen!

11 lipca 2015

Virkelig dårlig cafe!

Min kæreste og jeg har lige været på cafeen som tilbyder super god siddeplads udendørs, hvilket jo tiltrækker mennesker. MEN udseendet snyder.. Vi sætter os og først efter ca 10 min får vi et menu kort, smidt flabet ned på bordet af en pige som ikke engang kan sige hej eller give nogen form for venlighed. Vi bestiller hos den sure medarbejder og min kæreste (en mand) bestiller en "MAXI" clubsandwich som viser sig at være en lille bitte bolle med to små kyllingestykker, to skiver agurk og et nærmest ikke eksisterende salat blad.. gad godt vide hvordan en normal club sandwich ser ud, eftersom denne maxi version nærmere var til et barn, har aldrig fået så små potioner før til de priser, virkelig en øv oplevelse! Ved betaling viser min kæreste studiekort, men nej studierabat gælder da ikke på helligdage !? what!? er helt målløs over denne cafe, vi gik direkte ud og købte take away :/

29 maja 2014
Oceniono na 1 z 5

Dårlig mad og uhøfligt personale

Café mad har jeg generelt ikke de store forventninger til, men denne burger er nok det ringeste mad, jeg nogensinde har fået på en dansk café, og faktisk også den ringeste burger, jeg nogensinde har spist. Dertil blev den serveret af unge piger, der hverken kunne smile, være høflige eller lignende. Et lille eksempel er, at Jeg havde sammen med burgeren bedt om ketchup, hvilket de selvfølgelig glemte - det er hvad det er - men da jeg så bad om ketchup, rullede hun med øjnene, hvilket jeg synes er fuldstændig uacceptabelt. Dette skete flere gange i løbet de de to timer vi var der. De var dertil meget svære at komme i kontakt med, hvilket ikke fordrer mersalg. Jeg kommer på baggrund af denne oplevelse ikke til at sætte mine ben på denne café nogensinde igen, og vil også fraråde andre det.

27 marca 2014
Oceniono na 2 z 5

Fantastisk beliggenhed, dårlig café

Det er jo en fantastisk beliggenhed, men ringe service, og det der lige får mig til at skrive nu: ubehøvlet service. Og alt for dyrt i forhold til kvaliteten. Men vi kommer der nok igen, for beliggenheden er svær at slå.

26 kwietnia 2013
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej