Super dejligt sted. Kommer der ofte. Mange hyggelige siddepladser, både indenfor og udenfor. Service er i top. Det samme er maden. Kan anbefales !!
Rigtigt hyggeligt sted med mulighed for at sidde både ude i solen og indenfor. Super god service og mad. Kan bestemt anbefales
Vi var fire der havde købt 3 retters deals til Cafe kapers, de var så flinke at flytte fristen for brug af dem, da jeg havde nogle komplikationer efter en operation. Vi ankom til aften og... Zobacz więcej
Koldt og alt andet end hyggeligt lokale. To tjenere der godt ku bruge et kursus i opmærksomhed på gæsterne - de få der var. Og så lige 53.- for et glas danskvand, karaffel/stor flaske fås ikke. Må ogs... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Hos Kafe Kapers har du mulighed for at spise en lækker brunch buffet eller sammensætte en menu alt efter størrelsen på din sult. Nyd evt. en varm latte, iskold fadøl eller et glas vin i solen? Kapers tilbyder et stort udeservering område, hvor du kan sidde og nyde solens stråler eller lune dig under varmelamperne de køligere dage. Vores flotte glaspavillon byder på både spisested eller blødere gemakker, hvor du kan nyde en drink eller cocktail i sofaerne. Vi glæder os til at se Jer Kapers
Gunnar Nu Hansens Plads 2, 2100, København Ø, Dania
- 35 25 11 20
- info@kafekapers.dk
- kafekapers.dk
Odpowiada na 42% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Kold sovs og tør kylling
Min søn og jeg spiste på Kapers lørdag d 8. juli. Min søn fik bøf og bestilte den rød. Bøffen var meget meget lille og svagt rosa og bearnaisesovsen halvlunken næsten kold. Jeg fik cæsar salat med to stykker kylling. Det ene stykke mørt og saftigt, det andet helt tørt. Dressingen var så tynd at den søppede rundt i bunden. Maden kan ikke anbefales.

Odpowiedź od Kafe Kapers
ikke en speciel god oplevelse.
venter 3/4 time på levering af 4 stk. smørrebrød. Smørrebrødet var ikke den store oplevelse, to skiver maskinskåret roastbeef og rigtig meget grøn salat under, så salaten var, hvad man kunne smage, prismæssigt langt over hvad man kan forvente, herudover avokadosmørrebrød med en avokado på, men igen med lige så meget grøn salat under, så også her den samme smagsoplevelse. pris for to stk. 160 kr. så er det også betalt. Gør det bestemt ikke igen

Odpowiedź od Kafe Kapers
Forfærdelig mad af dårlig kvalitet og…
Forfærdelig mad af dårlig kvalitet og tilmed en dårlig betjening.
Overpriset og et sted man aldrig har lyst til at prøve igen.
Ærgerligt med en ellers god beliggenhed.

25 min for 2 glas vin
25 min for 2 glas vin, langsom og arrogant tjener.

Verdensklasse
Pernille, Emil og Christian er verdensklasse. Vi kommer igen en anden god gang
Great experience!
Christian og Julie
Christian og Julie, Tak.
Ord kan ikke beskrive denne Fantastiske oplevelse, konge mad.
Køkkenet har kæmpe ære
Pernille, Emil og Christian
Pernille, Emil og Christian, verdensklasse betjening.
konge mad, og dejlige drikkelse.
helt sikkert et sted vi kommer tilbage til.
kan absolut ikke forstå, de dårlige anmeldelser.
tusinde tak.
Elendigt klamt smørrebrød
Jeg har idag d24/2-23 besøgt
Cafe kapers på Østerbro
Bestilte 2 stk smørrebrød med hønsesalat aldrig har jeg smagt noget der var så klamt hønsesalaten var IKKE hjemmelavet men derimod noget billigt købt samt det ene stykke bacon der lå på maden var gangske uspiseligt jeg klagede over maden og i kompensation fik jeg og min veninde en lille fadøl dette er bare ikke godt nok jeg skulle aldrig have betalt 180kr for disse 2 stykker
Klamme ulækre og ikke mindst uspiselige stykker mad
Vi bestilte 2 x smørrebrød (“Høns og æg…
Vi bestilte 2 x smørrebrød (“Høns og æg og roastbeef og æg).
Vi ventede 45 min. på maden…
Kedeligt rugbrød som kunne være købt i Netto. Kedelig æggemad med kæmpe citronskiver så de dækkede for ægget, og 1 enkel cherrytomat på toppen.
Hønsesalaten virkede som om den var fra JK salater, og med 1 cherrytomat og 1 stk. bacon. Roastbeef maden var købepålæg med tørt garniture, og smagte af ingenting.
Selve caféen husker vi som et sted hvor der engang var hyggeligt og pænt, nu ligner det et nedslidt sted med manglende oprydning både ude og inde og vindueskarme støvet og beskidte. Der mangler “voksent” personale som kan sætte de yngre i gang med at holde stedet pænt og rent.
Vi kommer der aldrig igen.

Odpowiedź od Kafe Kapers
Du må tørste den sidste time :(
Er det normalt at man lukker for bestilling en time før lukketid?
Selv én sodavand i glas får man at vide man ikke kan bestille da kassen er lukket/opgjort..
Fair nok at medarbejderen går rundt og spørger om man skal have noget varmt at drikke fordi skal rengøre kaffemaskinen og diverse.. Men at man INTET kan bestille en HEL TIME før lukketid.. Det er godt nok en dum måde at drive forretning på. Just saying ✌️

Odpowiedź od Kafe Kapers
Vanvittig dårlig og uforskammet service…
Vanvittig dårlig og uforskammet service af Christian og så viser det sig at han er bestyrer - rystende - har ellers kommet der i 10år+ , det er slut nu…

Super charmerende tjener og fin mad
Super charmerende tjener og fin mad
5 stjerner til Jonas
Klammeste bacon EVER! …
Hvis man har lyst til VIRKELIG slatten bacon i en ubestemmelig farve, så besøg endelig Kafe Kapers 🤢
Elendig brunch, lille portion med mini croissant, mini oste, mini af alt..vi var to, og fik en kurv med fem skiver mini brødskiver…bare hold jer væk er mit bedste råd 🤷🏼♀️

Ingen tæpper før kl 16
Kl er 13:30 en søndag eftermiddag.
Vejret er vådt og køligt. Vi har placeret os ude under deres parasoller.
Jeg spørger om et tæppe, men får af vide at det kan man første få efter kl 16. WHAT……..
Jeg er dybt chokeret. Tak og farvel.

Fin restaurantoplevelse
Vi var to pers. der nød et aftenmåltid d. 14. maj. Venlig betjening, lækker mad og ok pris. Alt i alt en fin restaurantoplevelse.
Vi var tre til brunch
Vi var tre til brunch. En ku ikk tåle laktose hvilket ikk var et problem, fik vi at vide. ventede 1/2 time og da maden endelig kom var ost og yoghurt og æg fjernet og intet tilføjet udover lidt frugt. Yderligere fik vi lidt humus (med alt for meget hvidløg. Der var ingen rugbrød. Det måtte vi betale ekstra for og vente ekstra 20 min. på. En dans vand koster 49,-.. Alt i alt dyrt men mest dårligt.

Odpowiedź od Kafe Kapers
Super dårlig stil at personalet erfarer…
Super dårlig stil at personalet erfarer tricktyveri på caféen, men ikke oplyser kunder, der sidder uden for omkring det. Flere telefoner og andre personlige ejendele er blevet stjålet, hvor personalet utallige gange er informeret. Dette fortsætter stadig den dag i dag uden som minimum at gøre kunder opmærksomme, så de ligger telefonerne i lommen, da langt de fleste har en tendens til at have dem liggende på bordet, hvorfor det er så let for tyvene at hukke dem uden videre.
Simpelthen for dårlig service
Simpelthen for dårligt, at man ikke kan bytte røræg ud med to spejlæg, når der er fløde eller mælk i røræggen og man er laktose intollerant - især når man gør en meget lidt smilende tjener opmærksom på årsagen.

Odpowiedź od Kafe Kapers
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.