Het apparaat werd geleverd met een verkeerde oplaadkabel . Na heen en weer mailen hebben we tenslotte een filmpje moeten maken om te bewijzen wat er fout zat. Nú wachten we op jullie reactie! Na... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Snelle levering! Een schattig koalalampje/'knuffel'. Voor kleinzoon van 2 vorig jaar het uiltje aangeschaft en die is er gek op. Het is van zacht materiaal, kleur, tijd en helderheid instelbaar, en z... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Wat een TOP bedrijf!!! Ze zijn supersnel en netjes met het beantwoorden van eventuele vragen. Ik had mijn bestelling snel in huis. Mooie, eerlijke producten. De wekkers zijn mooi en leuk voor... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Mijn zoontje had een wekker die er na 1,5 mee stopte, gemaild met het bedrijf en later via WhatsApp gecommuniceerd. Paar dingen geprobeerd en niks werkte dus toen heeft dit bedrijf een nieuwe opgest... Zobacz więcej
Kadoing is een speelgoedmerk met oog voor duurzaamheid. Wij ontwerpen en ontwikkelen interactieve wekkers, nachtlampjes en muziekinstrumenten voor kinderen, waarmee zij spelenderwijs kennismaken met licht, geluid en tijd. Ons assortiment is met liefde samengesteld en bestaat uit hoogwaardige, duurzamere producten. We kiezen bewust voor duurzame materialen zoals siliconen en hout. Daarnaast minimaliseren we het gebruik van plastic en kunststof, zodat ons speelgoed niet alleen leuk, maar ook verantwoorder is. Bij Kadoing geloven we dat zorgeloos spelen bijdraagt aan een betere wereld. Daarom zetten we ons in voor duurzaam speelplezier en ondersteunen we ouders en verzorgers met innovatieve, kindvriendelijke producten. Kadoing, duurzaam speelplezier.
Randweg 53, 1948NS, Beverwijk, Holandia
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Snelle service geweldig materiaal
De wekker werd vlot geleverd en ziet er leuk uit.
Heel snelle levering, levering perfect volgens verwachtingen..(!)..
Great article, grandson was very happy whet he unpacked his birthday present 🙂
IK heb de afstandsbediening ook apart kunnen komen. Wat moeilijk was op andere sites te vinden.

Odpowiedź od Kadoing
Wekker was na 2 jaar kapot (buiten de garantietermijn), maar we werden tegemoetgekomen met korting op aanschaf van een nieuwe. Zo hoeft onze dochter niet zonder haar geliefde wekker.
Snelle service. Zelfs iets te snel want ik had de mail nog helemaal niet gezien dat de levering al zou gaan plaatsvinden de volgende dag. Vandaar dat ik niet thuis was. Het pakje stond toen tegen de deur dat moet de bezorger denk ik beter niet doen, iedereen kan/kon het meenemen....
De nachtlampjes zijn erg leuk en heb er 1 als kado aan mijn neefje gegeven.
Hij speelt er veel mee dus erg tevreden.
Mooie producten van duurzame kwaliteit! Goede en snelle levering!
Mooie kindvriendelijke producten heeft Kadoing. Ons dochtertje neemt het eenhoorn nachtlampje overal mee naar toe!
Ik volg Kadoing al een tijdje op Social Media, zij maken echt leuk duurzaam interactief speelgoed wat je nergens anders ziet! Ga zo door :)

Odpowiedź od Kadoing
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.