Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transact... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!

Oceniono na 1 z 5

Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Usługi informacyjne
  2. Usługi zarządzania firmą

Napisane przez firmę

Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 4 z 5

Er was bij de aanvraag iets misgegaan…

Er was bij de aanvraag iets misgegaan met het juiste adres voor de opgevraagde gegevens. De gegevens m.b.t. het juiste adres zijn alsnog, kosteloos, toegestuurd.

3 września 2025

Beste Michel,

Bedankt voor uw review!

Het is fijn om te lezen dat u de gewenste gegevens alsnog heeft ontvangen!

Zeer onvriendelijke/arrogante vrouwelijke klanteservicemedewerkster

Extreem klantonvriendelijke vrouwelijke medewerker klantenservice/ ondeugelijk product met onjuiste info/kadaster abbo

2 września 2025

Beste Bart,

Wat ontzettend jammer van uw beoordeling!

Edit:
Het is ook jammer dat u uw review zojuist heeft aangepast naar aanleiding van onze reactie op dit platform. Wij hebben nog steeds geen inhoudelijke reactie van u mogen ontvangen per mail of telefonisch.

Helaas is bij ons niet bekend over welk product of dienst uw beoordeling gaat. Wij hebben u om opheldering gevraagd, helaas heeft u niet op onze verzoeken gereageerd.

Uiteraard hebben wij niks aan een ontevreden klant en komen alsnog graag met u in contact!

U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Oceniono na 3 z 5

verwarring over coordinaten piketpaaltjes

We hebben een reconstructie laten maken met piketpaaltjes in het veld van de erfgrens tussen de tuinen van ons en de buren. We kregen vervolgens een rapport een lijst de coordinaten vermeld waren van de positie van de geplaatste piket paaltjes. Het was lang niet duidelijk of/dat die coordinaten van het kadaster zelf afkomstig waren, waardoor en er meningsverschil met de buren ontstond, en er waren meer slordigheden. In zo'n situatie zou kadasterdata moeten aandringen dat de buren aanwezig moeten zijn bij de reconstructie.

1 września 2025

Geachte heer Smit,

Inmiddels is er telefonisch contact met u geweest waarin wij het één en ander aan u hebben verduidelijkt. Bij deze onderstaand nogmaals.

Een grensreconstructie wordt in de meeste gevallen uitgevoerd omdat er onduidelijkheid is over de ligging van de erfgrens of om onduidelijkheid te voorkomen.
Wij adviseren daarom dan ook altijd om de buren bij de meting aanwezig te laten zijn en eventueel foto's te maken van de meting. Wij merken dat dit in de meeste gevallen alle onduidelijkheid wegneemt.

Nadat de meting in het veld voor u is uitgevoerd ontvangt u uit service nog een kort verslag waarin wij aangeven dat de landmeter op locatie is geweest om de grenzen zichtbaar te maken. Hier wordt ook een tekening van het perceel met daarop alle geregistreerde knik-en hoekpunten van het perceel weergegeven meegeleverd. Met de daarbij behorende lijst van coördinaten.

Hopelijk is de situatie voor u zo duidelijk. Indien er nog vragen zijn kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.

Oceniono na 5 z 5

fijn dat mijn fout zo werd opgepakt…

Er was wat verwarring over de aanvraag die ik had gestuurd. Dit was wrs mijn fout maar eea werd snel en correct door de medewerker opgepakt en ik kreeg toch de juiste gegevens toegestuurd.
Super fijn om zo gehoord en geholpen te worden.

25 sierpnia 2025

Geachte mevrouw Dekker,

Bedankt voor uw beoordeling!

Het is fijn te lezen dat u alsnog snel de juiste gegevens heeft ontvangen!

Waardebepaling is waardeloos

Via de website een berekening van de woningwaarde laten doen, deze wordt vrvolgens gemaild. Het volgende zinnetje zegt alles:
"De marktwaarde van deze woning is €."

Een nieuwbouw woning van 153 m2 met 6 kamers uit 2022 is toch echt meer waard dan "€."

25/8/2025: Ik ontvang van Trustpilot de melding dat aanvullende informatie wordt gevraagd door "Kadasterdata". Ik kan hier op de site geen vraag van Kadasterdata vinden en ik heb ook geen mail van hen gehad.

23 sierpnia 2025

Geachte heer Vermeulen,

Wat jammer van uw beoordeling!

Uiteraard hadden wij het op prijs gesteld als u eerst telefonisch of per mail contact met ons had gezocht. Wellicht hadden we dit probleem direct voor u kunnen oplossen.

Naar aanleiding van ons verzoek om meer gegevens zijn er meerdere e-mails aan u verzonden. Helaas hebben wij op geen van deze berichten een reactie van u mogen ontvangen. Wij lossen uw klacht heel graag voor u op, maar zonder reactie van uw kant is dat helaas niet mogelijk.

Uiteraard komen wij alsnog graag met u in contact. U kunt hiervoor reageren op onze e-mails of via onderstaande contactgegevens.

Oceniono na 5 z 5

Eenvoudige en duidelijke uitleg om een…

Eenvoudige en duidelijke uitleg om een document te downloaden. Vriendelijke medewerker.

22 sierpnia 2025

Beste Marco,

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank hiervoor!

Oceniono na 5 z 5

Na betaling bleven er toch nog vragen…

Na betaling bleven er toch nog vragen bij mij open staan, het team heeft deze vragen uiteindelijk goed kunnen beantwoorden en hebben snel per email het misverstand opgelost. Erg klantvriendelijk!

20 sierpnia 2025

Beste Michel,

Hartelijk dank voor uw mooie review!

Dat waarderen wij zeer!

Veel te duur

Eigendomsinformatie opvragen kost € 17,95 terwijl dit bij het Kadaster € 3,70 kost.

12 sierpnia 2025

Geachte heer,

Wat jammer van uw review, uiteraard hadden we graag eerst een e-mail of belletje ontvangen waarin we u wellicht wat tekst en uitleg konden geven en we misschien samen tot een oplossing hadden kunnen komen.

De meerwaarde in de prijs zit in deze de toevoeging van de woningwaarde aan het product en de snelle service. Bij dit specifieke uittreksel verrijken wij het uittreksel met de Kadasterdata woningwaarde. Ook communiceren wij de prijzen wel echt duidelijk vooraf.

marktwaarde 0 ?

gezien het antwoord na de hele vragenlijst ingevuld te hebben lijkt dit meer een website die gebruikt wordt om mijn informatie te gebruiken en me komende tijd te spammen. Nu had ik dat wel verwacht maar geef dan ook daadwerkelijk een marktwaarde af.

6 sierpnia 2025

Geachte heer/mevrouw,

Wat jammer van uw beoordeling!

Uiteraard kijken wij graag voor u na wat er eventueel mis is gegaan. Hiervoor hebben wij wel wat gegevens van u nodig. Helaas heeft u niet gereageerd op ons verzoek naar meer informatie, wij kunnen u dan helaas ook niet verder helpen.

Wij komen alsnog heel graag met u in contact. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

088-2204200

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn en snel geholpen door…

Heel fijn en snel geholpen door Manfred.
Zouden meer van dit soort mensen bij bedrijven moeten werken

6 sierpnia 2025

Geachte heer/mevrouw vd Werff,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en complimenten!
Daar doen we het voor!

Oceniono na 4 z 5

In eerste instantie werd het verkeerde…

In eerste instantie werd het verkeerde document opgestuurd. Na mijn reactie hierop werd er door een snelle reactie wel het juiste document opgestuurd.

31 lipca 2025

Beste Marlous,

Bedankt voor het schrijven van uw review.
Het is fijn om te lezen dat u goed geholpen bent!

snel en correct geholpen

23 lipca 2025

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk dan voor uw beoordeling!

Oceniono na 5 z 5

Ik werd heel vriendelijk geholpen

Ik werd heel vriendelijk geholpen, terwijl ik zelf een fout had gemaakt. De informatie was iets te algemeen, maar over de medewerker niets dan lof

13 czerwca 2025

Beste Wim,

Bedankt voor deze mooie beoordeling!

Wij zijn blij te lezen dat u goed geholpen bent!

Oceniono na 1 z 5

Niet het officiele kadaster! Bevat geen BAG laag die wel door de gemeente wordt gebruikt

Pas op! niet echt het kadaster. Geeft niet de echte/alle kaarten weer. Wij hadden een kaart gekregen van de omgevings dienst en daar stond onze schuur op. Deze bevat de BAG laag. Ivm verbouwing wilden wij de erfgrens nauwkeurig bepalen en dachten bij het kadaster echte en volledige kaarten te krijgen. IK bleek echter voor 99 euro bij KadasterDATA de kaarten op te vragen die niet de BAG laag bevatten. Daar stond de schuur niet op. Nu hebben we een landmeting nodig en gingen wij in contact met Kadaster en bij de vraag of de kosten van de kaart van de meetinng afgetrokken konden worden bleek dat wij bij KadasterDATA de kaart hadden gekocht. Wij gaan ook contact opnemen met de Consumentenbond.

30 maja 2025

Geachte heer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer van uw beoordeling!

Wij hebben u gevraagd om aanvullende informatie zoals een emailadres of een ordernummer om uw klacht te kunnen bekijken. Helaas heeft u geen gehoor gegeven aan ons verzoek.

Voor wat wij nu kunnen opmaken uit uw beoordeling, gaat deze over de kaart met maatvoering. Deze kaart geeft de erfgrenzen van het perceel weer in meters en centimeters, ook wordt hier de geregistreerde bebouwing (woonhuis) op getoond. Bijgebouwen zoals; schuren, loodsen en garages worden niet op deze kaart zichtbaar gemaakt. Deze worden namelijk gezien als bijgebouwen, van bijgebouwen is het niet verplicht deze te laten registreren in de registers. Dit gebeurt in de meeste gevallen dan ook niet. Uiteraard zijn er van niet geregistreerde gebouwen geen gegevens beschikbaar, en kunnen deze niet worden getoond op de kaart.

De kaart met maatvoering wordt gemaakt aan de hand van de geregistreerde coördinaten, deze worden omgezet naar een voor u leesbare maat (meters en centimeters).

Op onze product pagina wordt duidelijk weergegeven dat de kaart enkel geregistreerde bebouwing bevat. Ook wordt hier verwezen naar ons emailadres indien u nog vragen heeft over de kaart.

Uiteraard zouden wij alsnog graag met u in contact komen om uw klacht te bespreken. U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

tel: 088 2204200

Oceniono na 5 z 5

Mijn ervaring met de medewerker van de…

Mijn ervaring met de medewerker van de servicedesk van het kadaster was goed omdat mijn vraag goed werd begrepen en ik snel de oplossing kreeg die ik nodig had.

26 maja 2025

Beste Annemieke,

Wat een ontzettend mooie beoordeling! Dank hiervoor!

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen. Keurige behandeld en naar tevredenheid opgelost.

22 maja 2025

Beste Theo,

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling.

Het is fijn te lezen dat u onze service waardeert!

Snelle reactie,behulpzaam en vriendelijk

Snelle reactie,behulpzaam en vriendelijk

9 maja 2025

Beste Ton,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie beoordeling!

Professioneel en razendsnel

De meting werd professioneel en razendsnel uitgevoerd. Nette en vlotte communicatie, ook achteraf toen ik om nazending van de factuur vroeg.

8 maja 2025

Geachte heer Rommers,

Hartelijk dank voor deze mooie review!

Het is fijn om te lezen dat de grensreconstructie naar wens en tevredenheid is uitgevoerd en dat u tevreden bent met onze dienstverlening!

Oceniono na 5 z 5

Vraag snel beantwoord en opgelost.

Bijna direct reactie op mijn vraag. Da's toch gewoon TOP!

7 maja 2025

Geachte heer Klerkx,

Wat ontzettend fijn dat u direct antwoord op uw vraag heeft ontvangen! Uw beoordeling wordt zeer gewaardeerd!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej