Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transact... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!
Reakcja na opinię
Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Holandia
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Er was bij de aanvraag iets misgegaan met het juiste adres voor de opgevraagde gegevens. De gegevens m.b.t. het juiste adres zijn alsnog, kosteloos, toegestuurd.

Odpowiedź od Kadasterdata
Extreem klantonvriendelijke vrouwelijke medewerker klantenservice/ ondeugelijk product met onjuiste info/kadaster abbo

Odpowiedź od Kadasterdata
We hebben een reconstructie laten maken met piketpaaltjes in het veld van de erfgrens tussen de tuinen van ons en de buren. We kregen vervolgens een rapport een lijst de coordinaten vermeld waren van de positie van de geplaatste piket paaltjes. Het was lang niet duidelijk of/dat die coordinaten van het kadaster zelf afkomstig waren, waardoor en er meningsverschil met de buren ontstond, en er waren meer slordigheden. In zo'n situatie zou kadasterdata moeten aandringen dat de buren aanwezig moeten zijn bij de reconstructie.

Odpowiedź od Kadasterdata
Er was wat verwarring over de aanvraag die ik had gestuurd. Dit was wrs mijn fout maar eea werd snel en correct door de medewerker opgepakt en ik kreeg toch de juiste gegevens toegestuurd.
Super fijn om zo gehoord en geholpen te worden.

Odpowiedź od Kadasterdata
Via de website een berekening van de woningwaarde laten doen, deze wordt vrvolgens gemaild. Het volgende zinnetje zegt alles:
"De marktwaarde van deze woning is €."
Een nieuwbouw woning van 153 m2 met 6 kamers uit 2022 is toch echt meer waard dan "€."
25/8/2025: Ik ontvang van Trustpilot de melding dat aanvullende informatie wordt gevraagd door "Kadasterdata". Ik kan hier op de site geen vraag van Kadasterdata vinden en ik heb ook geen mail van hen gehad.

Odpowiedź od Kadasterdata
Eenvoudige en duidelijke uitleg om een document te downloaden. Vriendelijke medewerker.

Odpowiedź od Kadasterdata
Na betaling bleven er toch nog vragen bij mij open staan, het team heeft deze vragen uiteindelijk goed kunnen beantwoorden en hebben snel per email het misverstand opgelost. Erg klantvriendelijk!

Odpowiedź od Kadasterdata
Eigendomsinformatie opvragen kost € 17,95 terwijl dit bij het Kadaster € 3,70 kost.

Odpowiedź od Kadasterdata
gezien het antwoord na de hele vragenlijst ingevuld te hebben lijkt dit meer een website die gebruikt wordt om mijn informatie te gebruiken en me komende tijd te spammen. Nu had ik dat wel verwacht maar geef dan ook daadwerkelijk een marktwaarde af.

Odpowiedź od Kadasterdata
Heel fijn en snel geholpen door Manfred.
Zouden meer van dit soort mensen bij bedrijven moeten werken

Odpowiedź od Kadasterdata
In eerste instantie werd het verkeerde document opgestuurd. Na mijn reactie hierop werd er door een snelle reactie wel het juiste document opgestuurd.

Odpowiedź od Kadasterdata
Ik werd heel vriendelijk geholpen, terwijl ik zelf een fout had gemaakt. De informatie was iets te algemeen, maar over de medewerker niets dan lof

Odpowiedź od Kadasterdata
Pas op! niet echt het kadaster. Geeft niet de echte/alle kaarten weer. Wij hadden een kaart gekregen van de omgevings dienst en daar stond onze schuur op. Deze bevat de BAG laag. Ivm verbouwing wilden wij de erfgrens nauwkeurig bepalen en dachten bij het kadaster echte en volledige kaarten te krijgen. IK bleek echter voor 99 euro bij KadasterDATA de kaarten op te vragen die niet de BAG laag bevatten. Daar stond de schuur niet op. Nu hebben we een landmeting nodig en gingen wij in contact met Kadaster en bij de vraag of de kosten van de kaart van de meetinng afgetrokken konden worden bleek dat wij bij KadasterDATA de kaart hadden gekocht. Wij gaan ook contact opnemen met de Consumentenbond.

Odpowiedź od Kadasterdata
Mijn ervaring met de medewerker van de servicedesk van het kadaster was goed omdat mijn vraag goed werd begrepen en ik snel de oplossing kreeg die ik nodig had.

Odpowiedź od Kadasterdata
Goed advies gekregen. Keurige behandeld en naar tevredenheid opgelost.

Snelle reactie,behulpzaam en vriendelijk

Odpowiedź od Kadasterdata
De meting werd professioneel en razendsnel uitgevoerd. Nette en vlotte communicatie, ook achteraf toen ik om nazending van de factuur vroeg.

Odpowiedź od Kadasterdata
Bijna direct reactie op mijn vraag. Da's toch gewoon TOP!

Odpowiedź od Kadasterdata
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.