Ten eerste: Ik heb de gevraagde gegevens in goede orde ontvangen. Dus dat is al heel fijn. Toen bleek dat ik per abuis de verkeerde gegevens had opgevraagd, heb ik vriendelijk verzocht of die transact... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was een zeer prettige samenwerking en de communicatie was heel erg duidelijk. Ook Rob die de metingen heeft gedaan was zeer aangenaam en duidelijk. Top bedrijf sterk aan te bevelen!
Reakcja na opinię
Achteraf blijkt dat de uitgemeten grenzen niet rechtsgeldig zijn bij overdracht bij een notaris. Het is mij niet duidelijk geweest of dat je erop gewezen wordt dat “voorlopig” ook nooit definitief i... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Zeer snelle service! Per abuis 2x hetzelfde uittreksel ontvangen. Even een belletje met de klantenservice. Binnen een paar minuten had ik een nieuw uittreksel met de juiste toevoeging. Probleem verhol... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het doel van Kadasterdata is om alle beschikbare woning informatie op een overzichtelijke manier voor iedereen toegankelijk te maken. Kadasterdata helpt zowel particulieren als professionals met het vinden van de juiste woning-informatie. Snelheid en een goede service staan hierbij hoog in het vaandel.
Ohmweg, 1A, 2952BD, ALBLASSERDAM, Holandia
Odpowiada na 94% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Ze vragen 19,50. Je denkt dat het de kadaster is. Dezelfde informatie krijg je bij de echte kadaster voor 3,50

Odpowiedź od Kadasterdata
Ongevraagd krijg ik e-mails van Kadasterdata om mijn WOZ waarde te controleren. Kadasterdata handelt niet voor of namens het Kadaster, maar verwerkt de gegevens in eigen producten en daar betaal je een veel hogere prijs voor. Via het echte Kadaster en Vereniging Eigenhuis ben je veel goedkoper uit.

Odpowiedź od Kadasterdata
Snelle adequate afhandeling van mijn vraag.
Vriendelijke en behulpzame medewerker.

Odpowiedź od Kadasterdata
Ik kreeg snel antwoord en het was ook antwoord op de vraag (in tegenstelling tot de chatbot op whatsapp)

Odpowiedź od Kadasterdata
Helaas heb ik niet goed opgelet en bij deze club besteld ik plaats van bij het echte Kadaster. Normaal gesproken trap ik niet zo snel in dit soort dingen, maar ze stonden bovenaan de zoekresultaten in Google.
Hierdoor een veelvoud betaald van wat praktisch dezelfde informatie bij het kadaster kost. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus trap er niet in!

Odpowiedź od Kadasterdata
Kadasterdata opgevraagd voor € 29,95 voor bepaalde postcode. Geleverde informatie is heel summier en je mist de informatie over de objecten net buiten het postcodegebied (al liggen deze soms in dezelfde straat of buurt). De gratis website wozwaardeloket.nl is een beter alternatief.

Odpowiedź od Kadasterdata
Snelle een prettige afwikkeling van mijn verzoek.

Snel resultaat, beschikbaar.
Echter, wel beperkt op enkel postcode gebied. Overkant van de straat (veelal andere postcode) valt soms buiten het overzicht, wat dan weer bijzonder is.
De vraag resteert wel, of algemeen beschikbare data, ook altijd geld moeten kosten. Een WOZLoket is vrij beschikbaar voor iedereen, waar alle WOZ waarden staan genoteerd. . Wil je de werkelijke koopgegevens ontvangen, moet je gelijk de protemonnee trekken.

Odpowiedź od Kadasterdata
te verwarrend dat dit niet het kadaster is.

Odpowiedź od Kadasterdata
Uitreksel eigendomsakte besteld, krijg ik enkel het eenvoudigste document opgestuurd, met niet alle documenten (terwijl op dr site staat er dat je alle documenten ontvangt)
Hier €17 euro voor betaald. Bij kadaster.nl (officiele kadaster) kost hetzelfde document maar €3 euro.
Ze maken misbruik van situatie (onwetenheid koper).
Koop hier niet!!!! Ga naar kadaster.nl

Odpowiedź od Kadasterdata
Zeer snel en zeer efficient. Probleem opgelost! Een voorbeeld voor digitale online customer service

Odpowiedź od Kadasterdata
Mail spam met aanbiedingen. Trap er niet in, dit is pure oplichting.
Via de officiele website van het kadaster krijg je wel de juiste data voor een eerlijke prijs.

Odpowiedź od Kadasterdata
Opvragen kadastrale kaart met maatvoering. Na bestelling van de kaart ontving ik een kadastrale kaart waar slechts één van de beide percelen op werd vermeld. Door tussenkomst van 'Support Kadasterdata' (Michelle) werd dit subiet opgelost en werd binnen luttele minuten de kaart met beide percelen toegezonden. Voortreffelijke actie van Michelle. Een punt ter verbetering kan zijn om de volledige kadastrale kaart in één keer beschikbaar te stellen, dan wel dat de digitale vraag wordt gesteld of beide percelen in de totaalkaart moeten worden opgenomen. Ik ben uiterst tevreden over de wijze waarop de 'afterservice' werd verzorgd. MvG, Roland Blom

Odpowiedź od Kadasterdata
Geweldige service door de supportafdeling van het na mijn foutmelding.
Ik kon niet downloaden door een fout bij het kadaster. Het is bijna onmiddellijk opgelost nadat ik de melding had gedaan
Ik kreeg een mail met het aangekochte document ingesloten. Top-service! Zo kan het dus ook. Fouten kunnen gebeuren maar het gaat erom hoe ze worden opgelost. Ik ben blij

WAARSCHUWING!!
Wij hadden een splitsing aan gevraagd bij kadasterdata i.p.v bij kadaster,kosten €1500 en niet rechtsgeldig dan moesten we naar de notaris om het rechtsgeldig te maken kosten€ 700 euro.
Toen kadaster gebeld NIET kadasterdata daar was de splitsing geregeld voor €500 wij zijn nu €2000 kwijt voor een splitsing we voelen ons opgelicht!!!
Dus mensen ga naar kadaster en niet naar kadasterdata want ze waarschuwen hier niet voor.
Gelukkig heeft kadasterdata contact met mij opgenomen en een oplossing bedacht door een deel van het geld terug te storten.
Zeer vriendelijk en meedenkende medewerker die ook nog menselijk is.

Odpowiedź od Kadasterdata
Keurig geholpen door Mirijana, heel fijn

Odpowiedź od Kadasterdata
Doordat ik e.e.a. op de site niet goed had begrepen, kreeg ik na betaling niet de juiste info toegestuurd.
Maar dit werd door de support medewerkster van Kadasterdata, nadat ik aan haar had uitgelegd welke info ik eigenlijk had willen hebben, alsnog aan mij toegestuurd. Super, chapeau!

Odpowiedź od Kadasterdata
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.