Przedstawiciele Kaczmarski kontaktują się ze mną telefonicznie regularnie, średnio co 2–3 miesiące, przedstawiając oferty handlowe. Wielokrotnie informowałem o braku zainteresowania oraz wyraźnie pros... Zobacz więcej
Szybko i sprawnie odzyskali dla mnie pieniądze od kilku kontrahentów z którymi sama nie mogłam sobie dać rady. Obsługa bardzo profesjonalna i miła.
Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat. Same pozytywy. Uczciwym kontrahentom nie przeszkadza to , że współpracuję z Kaczmarskim. Zdarzają się nieuczciwi, którzy dzięki tej Firmie szybko orientują się ,... Zobacz więcej
Uporczywe nękanie dłużników oraz naruszanie ustawy o RODO jest na pożytku dziennym uważajcie jakie numery poddajecie w bankach bo później dziwnym trafem znajdują się w ich posiadaniu znam przypadek pr... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Firma rozpaczliwie profesjonalna
Wysyłają esemesa o przekazaniu zadłużenia do ich firmy . Gdy dzwonisz z pytaniem o co chodzi to są bardzo zdziwieni że człowiek nie ma żadnego zadłużenia i nigdy styczności z daną firmą niemiał. Super profesjonaliści tłumaczą że im się numer pomylił. Tylko gratulować jakości działania. Nawet zakłady pracy chronionej które zatrudniają pracowników niekoniecznie w pełni sprawnych umysłowo są bardziej profesjonalne od tej firmy.
Nie polecam!!!
Niestety nie mam dobrego doświadczenia, mimo zapewnień i obiecywania przez nich świetlanej współpracy, kłopot zaczął się w momencie odstąpienia od umowy. Okazuję się, że odstąpienie nie jest równoznaczne z brakiem opłat. Konsekwencją niestety koszty i to przez 3 miesiące. Idę do prawnika, bo poczułam się, że nie mam żadnych praw jeśli zawieram umowę na odległość. Smutne, ale prawdziwe. Nie polecam tej firmy!!!
Masakra
Masakra. Dzwonią piszą po kilka razy w tygodniu osoby pracujące tam to przeważnie młode pyskate zero empatii podaje się termin nie unika telefonów a one jak bezduszne beż rozumu maszyny cwierkaja żeby tylko odzyskać dług żeby mieć korzyść Masakra prawdopodobnie przeniosę się do innego banku przez to bo jak od pierwszego dnia zadłużenia tarabania dzień w dzień strasznie chyba te osoby wogole nie mają żadnych szkoleń albo za dużo I zachowują się jak maszyny .Masakra!!!!!!!!!
Katastrofa, odradzam
Usługa która kompletnie nic nie dała. Jak chciałem się wycofać z umowy po miesiącu to oczywiście okazało się że mogę dopiero za rok. W momencie wypowiedzenia umowy, jak firma wiedziała że umowa nie będzie przedłużona firma Kaczmarski za opóźnienie w płatności ostatnich faktur naliczyło dodatkowo 40 EURO za każdą opóźnioną fakturę na 184 zł i od razu wysłało do sądu nakaz zapłaty. Oczywiście przy zawieraniu umowy nikt o tym słowem nie wspomniał. Wyrzucone w błoto 2700 zł
Dbaja tylko o własną kasę wypowiedzenie…
Dbaja tylko o własną kasę wypowiedzenie wysłane na email traktują jako nie byle. Kombinują jak mogą by klienta posiąść a potem doją kasę nie robiąc przy tym nic. Nagrywajcie rozmowy przydadzą się w sądzie.
Totalne dno..
Dokładnie sprawdzajcie przy…
Dokładnie sprawdzajcie przy rozwiązywaniu umowy. Są ukryte kruczki, których niespełnienie jest uznawane jako nieskuteczne wypowiedzenie umowy, nie informując o tym. Ten żenujący chwyt daje im możliwość zarobienia pieniędzy przez kolejne 3 miesiące.
Żenada.kilka telefonów do dłużnika i…
Żenada.kilka telefonów do dłużnika i umorzenie sprawy.abonament 490 PLN co miesiąc.korzystam z kancelarii prawniczej za 200pln jednorazowo i wysoka skuteczność.w kwietniu 2024 kończy mi się umowa i już zaczynam pisać wypowiedzenie
Sami są oszustami zwykły błąd przy…
Sami są oszustami zwykły błąd przy wypowiedzeniu umowy przemilczeli temat aby przeciągnąć kolejne trzy miesiące dla kilku złoty żenada że takie coś funkcjonuje szkoda że mają tyłu frajerów jak ja że dałem się nabrać omijać z daleka
Oszuści
Oszuści, próbują ściągnąć nieistniejący dług, omijać z daleka
Oto ich hasła przewodnie
Oto ich hasła przewodnie :
,,– wysoka kultura negocjatorów,
– przejrzysta strona Internetowa,
– uprzejmość doradców na infolinii,
– raty spłaty dostosowane do możliwości finansowych dłużnika,
– możliwość negocjacji warunków.”
To wszystko powyżej to jedno wielkie kłamstwo , żadne z powyższych haseł firmy Kaczmarski Inkasso nie jest zgodne z prawdą . Obsługa nie miała ,pierwszy raz spotykam się już nie jednokrotnie z nie miłym podejściem konsultanta , po raz kolejny nie ma mowy o dogadaniu wspólnych warunków drogą negocjacji mało tego jest interesowanie się życiem prywatnym co tak jak dla mnie może być tez dla innych ludzi brakiem szacunku i bardzo ale to bardzo nie profesjonalnym podejście do klienta . Zamiast ustalenia szczegółów jest narzucenie ich własnego widzi mi się . Według mnie konsultant wykonujący połączenie powiniien pomagać klientowi mającemu problemu a nie dokładać tej osobie więcej stresu . Osoby słabe psychicznie mogą takiego żenującego podejścia do ludzi nie wytrzymać , to samo tyczy się osób u których występuje prawdopodobieństwo zawału.
Jakby tego było mało to jeszcze pojawia się ich jakże cudowny system ze człowiek który odbiera mówi przykładowo ze w danych godzinach nie może rozmawiać prosi o kontakt o określonych godzinach bo. Wtedy będzie dostępy a. Tu co niby nas zaprwniają ze dobrze w takim razie zadzwonią później po czym dosłownie chwile później dzwoni już kolejna osóbka z tej kłamiliwej , podłej i mało efektywnej firmy . Najepiej zablokować ich nr ale nie da się gdyż każdy oszust mam w zanadrzu plan B w tym przydadku multum innych telefonów .
Pod każdym względem nie polecam tej firmy nie znają się na tym fachu i jest to poprostu zgrupowanie oszustów , manimulatmów i typowych buraków z którymi nigdy nie trafia się pomyślnie i profesjonalnie przeprowadzonej rozmowy . Według mnie na przestrzeni lat i patrząc ile osób mogło wnieść im już sprawy do sądu za napastowanie i brak porozumienia ta firma jest najgorszą firmą windykacyjną w Polsce i powinać byc zamknięta w trybie natychmiastowym ,
KRD i Kaczmarski dług
Dla swojego dobra nie bierzcie usługi, niska skuteczność połączona z nękaniem klienta.
NIE POLECAM I ODRADZAM
NIE POLECAM!!!!JAK NAJDALEJ OD NICH
Firma Kaczmarski skutecza jest tylko w egzekwowaniu ale tylko faktur dla swojej firmy. Zapominają o wystawieniu faktur, po czym po pół wysyłają korektę faktury której nigdy nie dotarła i żądają natychmiastowej wpłaty, strasząc wpisem do KRD. Nie potafią odpowiadać na pytania !!!! Ze zleconymi sprawami nie robią nic, moich dłużników traktowali łagodniej niż mnie. NIE POLEAM TO SĄ OSZUŚCI.
Nie odpisuja na @ Traktuja rozmowe…AROGANCJA
Nie odpisuja na @ Traktuja rozmowe przez telefon z Toba jak z “dzieckiem” Nikt nic nie slucha, szablonowa odpowiedz i spadaj, nastepny. Najlepiej samemu NAGRYWAC rozmowe z nimi, bo przy kolejnych rozmowach wypieraja sie wszystkiego co powiedzial “kolega” z biurka obok. Tragedia, brak profesjonalizmu. Grzeczne pytanie, z twojej strony spotyka sie z AROGANCKA odpowiedzia pracownika firmy. Szybko pracownikom puszczaja nerwy, lubia sie awanturowac przez telefon, przy twoim stoickim spokoju podczas rozmowy, sprowadzaja do prowokacyjnej rozmowy w aroganckim tonie tak bys “sie odpalil” w momecie kiedy zachowujesz spokoj prowokuja jeszcze raz, i sie rozlaczaja jesli sie nie dasz sprowokowac, scinaja rozmowe do minimum i “czesc pa” Cyrk nie firma.
Bez efektów i tylko dodatkowe koszty
Widzę, ze w temacie egzekwowania firma Kaczmarski jest dobra tylko i wyłącznie z FV prowizyjnymi.
Gdybym wiedział o sposobie działania na pewno nie zleciłbym tej sprawy.
Potraficie wysyłać kilka razy tę samą FV prowizyjną a efekty są mizerne albo żadne.
Takie generowanie niepotrzebnych kosztów jest absolutnie bezsensowne.
Nie mogę Wam wystawić jakiejkolwiek pozytywnej opinii...
Warto podjąć współpracę
Kilka razy odzyskali dla mnie nieopłacone długi. Działają skutecznie i szybko.
Szybko odzyskują należności.