Przedstawiciele Kaczmarski kontaktują się ze mną telefonicznie regularnie, średnio co 2–3 miesiące, przedstawiając oferty handlowe. Wielokrotnie informowałem o braku zainteresowania oraz wyraźnie pros... Zobacz więcej
Szybko i sprawnie odzyskali dla mnie pieniądze od kilku kontrahentów z którymi sama nie mogłam sobie dać rady. Obsługa bardzo profesjonalna i miła.
Uporczywe nękanie dłużników oraz naruszanie ustawy o RODO jest na pożytku dziennym uważajcie jakie numery poddajecie w bankach bo później dziwnym trafem znajdują się w ich posiadaniu znam przypadek pr... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Firma nęka telefonami i mailami.Jasno…
Firma nęka telefonami i mailami.Jasno powiedziałam ,jednej ,drugiej osobie ,że będę płacić raty 10 tego każdego mc,a oni mimo to i tak wydzwaniają codziennie.Sprawe zgłaszam do UOKiK,gdyż nękanie jest nielegalne.
Windykacja prowadzona przez nich polega…
Windykacja prowadzona przez nich polega na straszeniu MOŻLIWOŚCIĄ jakochś tam konsekwencji. Windykują bezzasadne kwoty, jeśli ktoś chce udupić konkurencję warto zlecić im windykację np. na podstawie nieprzekazanej drugiej stronie faktury, tak porażająco i żenująco łatwo wprowadzić ich w błąd. Program Rzetelna Firma to fikcja, sprowadza się do płacenia 147 zł miesięcznie. Na podstawie naszych ponad 2 - letnich relacji z tą firmą - zdecydowanie odradzam.
UWAGA!!
UWAGA!!! Spolki powiazane z Kaczmarskim ktore wyciagaja od klientow kase: Kaczmarski Inkasso, KRD, NFG czyli tak szumnie nazwany Narodowy Fundusz Gwaracyjny ktory oferuje efaktoring ( I TUTAJ SZCZEGOLNA UWAGA DLA KLIENTOW BANKU SANTANDER!!!!) Nie dajcie sie nabrac na sztuczki tej firmy. Podam to na wlasnym przykladzie. Po miesiacach wydzwaniania dalem sie namowic na usluge efaktoringu (mam konto firmowe w Santanderze). Oczywiscie milutka pani z NFG wyrecytowala regulamin w ekspresowym tempie i umowa zstala zawarta przez telefon. Nie wchodzac w zbytnie szczegoly po ponad roku postanowilem zrezygnowac z usug NFG. Poprosilem o wyslanie balansu zadluzenia w celu jego uregulowania i zamkniecia konto... i tutaj zaczely sie glowne problemy! Wypowiedzenie owszem ale "zgodnie z regulaminem" listem polecony wyslanym na adres NFG. Powiadomilem grzecznie ze nie musze tego robic poniewaz umowa zostala zawarta przez telefon wiec zgodnie z prawem moge ja terminowac w identyczny sposob (jako konsument mam do tego prawo) NIE!!! ONI MAJA W REGULAMINIE ZE TYLKO LISTOWNIE DROGA POCZTOWA!!! Oczywiscie w tym czasie naliczane koszty "gotowosci do swiadczenia usulgi" i defacto zadluznie klienta kotry wyslal im mailem pismo ze rezygnuje z uslug... i teraz najlepsze! Brak zgody na zaplate za wystwaiona fakture przez NFG powoduje kierowanie sprawy do windykacji... oczywsice windykacja Kaczmarski Inkasso... nie chcesz zapalcic naszemu klientowi NFG to my jako Kaczarski Inkasso wpiszemy dlug do KRD... chcesz sprawdzic KRD zapalc!!! OCZYWISCIE
kazda usluga czy to NFG, fakturatka, Kaczarski Inkasso czy KRD zasila konto tego zlodzieja KACZMARSKIEGO!!! KOSZMAR to malo powiedziane! Ta firma nie jest zapewne nie byla i nie bedzie profesjonalna!!! Gowniarstwo które tam siedzi! No panie Macieju prosze zapalcic bo sie nie odczepimy!!! Albo stac Pana na prawnika, a nie chce pan zaplacic 12,92PLN?? WSTY PANU NIE JEST... itd itp... Generlanie sprawa oddana do adwokata i sugeruje kazdemu zrobić to samo! Mam nadzieje z po tym jak trafi na wokande w sadzie i zajmie sie nimi KNF zaplaca kare za stosowane praktyki. ZORGANIZOWANA FINASOWA GRUPA PRZESTEPCZA
15 dni rata w banku po terminie i 300…
15 dni rata w banku po terminie i 300 zl kary czy odsetek nie wiem jak to nazwać do tego nękanie telefonami od 6 tej rana 8 tel pod rząd trzy tyg wczesniej czy nie pamiętam już kiedy ,czy tak działa ten system ? Po rozmowie z pracownikiem który jest głuchy na to co mówie i nie odnotowuje tego co mówie terminu wpłaty i innych informacji ponieważ po odłożeniu sluchawki dzwoni następny … i pyta to samo ja mowie to samo 🙈dziś nie dzwonili ale dostałam smsa z kwotą o 300 zl wyzszą niż należna ,ja rozumiem że chcą ściągnąć pieniądze ale ludzie ! Dlug 900 zl czyli jedna nie cala rata i 300 zl odsetek ?!?!?! Jak ludzie mają wyjsc z zadłużenia ?!?! Nie pomagacie pogrążacie ludzi ,
Nie polecam zostałem naciagniety na…
Nie polecam zostałem naciagniety na reklamę miesięcznie za 300 zł nic z niej niema tylko faktury i nekaja ce telefony z firmy Kaczmarski
Obsługa klienta na niskim poziomie
Obsługa klienta na niskim poziomie, od pół roku prosimy o duplikaty wszystkich faktur aby zamknąć sprawdzić i zamknąć rok; w kółko odsyłanie do jednej osoby albo działu księgowości. Orzez pierwsze miesiące nawet żadnej odpowiedzi nie dostaliśmy.
Nie poleca jako firma współpracy z nimi…
Nie poleca jako firma współpracy z nimi . Rozwiązanie umowy graniczy z cudem . Tylko kasa -kasa i kasa
Powiem tak
Powiem tak! Dzwonią do mnie wielokrotnie nieraz nawet kilka razy dziennie bo wydaje im się że zwrócę im jakieś pieniądze. Tylko że ja od razu przeważnie się rozłączam. Zapowiedziałem im w mailu że każdy telefon z ich strony będzie powodował to że każda osoba dzwoniąca do mnie będzie miała na ubliżane a pieniędzy i tak im nie zwrócę bo nic im nie jestem winien jedynie obsrane gacie mogę im wysłać. Chyba że wyślą mi kopię umowy którą niby jakąś z nimi podpisałem bo nie obchodzi mnie to że przejęli od kogoś moje zadłużenie to jest ich problem a nie mój mogli go nie przejmować bo pieniędzy jeżeli jakieś stracili to nie odzyskają. Wielokrotnie osoby dzwoniące do mnie od nich miały na ubliżane. Na to wychodzi że pracują tam sami masochiści skoro lubią jak im się ubliża bo to im dosłownie zapowiedziałem w mailu że tak będzie za każdym razem a poza tym bezprawnie domagają się ode mnie podania daty urodzenia a nie mam takiego obowiązku skoro to oni do mnie dzwonią a nie na odwrót
uporczywe nekanie
Mimo nie wyrażenia zgody na współprace systematycznie nękają telefonami. Zgodnie z art. 190a par. 1 k.k., który stanowi, że kto przez uporczywe nękanie innej osoby lub osoby jej najbliższej wzbudza u niej uzasadnione okolicznościami poczucie zagrożenia lub istotnie narusza jej prywatność, podlega karze pozbawienia wolności do lat trzech.
Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat
Współpracuję z Kaczmarskim od 10 lat. Same pozytywy. Uczciwym kontrahentom nie przeszkadza to , że współpracuję z Kaczmarskim. Zdarzają się nieuczciwi, którzy dzięki tej Firmie szybko orientują się , że za uczciwą pracę należy się zapłata. Są bardzo kompetentni i skuteczni. Są lepsi od sądów. W sądzie po dwóch latach wygrałem sprawę. Międzyczasie firma ogłosiła upadłość. Narazie nie odzyskałem nawet kosztów prawnych i komorniczych. Teraz na 100% wiem, że tylko Firma Kaczmarski.
Wszystko jest nie tak
SZYBKIE I SKUTECZNE ODZYSKIWANIE…
SZYBKIE I SKUTECZNE ODZYSKIWANIE NALEŻNOŚCI
Cyrk
Zapłaciłam rate 7 dni po terminie, Pani w banku powiedziała mi, że nie naliczają mi sie za do żadne odsetki, wszystkie raty na dzień dzisiejszy mam zapłacone, a cudowan firma Kaczmarki dzwoni do mnie od 3 dni z 15 różnych numeru, a jak już sie odbierze to sie rozłączają, cyrk na kółkach
Jeszcze tydzień temu byłem dłużnikiem
Jeszcze tydzień temu byłem dłużnikiem, ale doświadczając działań na własnej skórze, teraz jestem (na szczęście) już tylko klientem.
Pieniądze odzyskane
Pieniądze odzyskane. Sprawna i rzeczowa komunikacja. Moja opiekunka zaangażowana i bardzo miła. Mam porównanie do innych firm i tą zdecydowanie polecam.
Od dwóch lat ta firma wydzwania mi na…
Od dwóch lat ta firma wydzwania mi na mój numer i szuka Roberta, od kilku ładnych miesięcy proszę o wykreślenie tego numeru, na pytanie skąd mój numer, zasłaniają się Rodo. Gdzie mogę zgłosić usunięcie mojego numeru z tej bazy, bo te telefony już działają na nerwy
To najgorsza firma windykacyjna na jaką przedsiębiorca może trafić !
Ta firma to jest kompletna tragedia.
Nie ściągneli ani 1 złotówki. W zasadzie większość spraw trzeba robić samemu przez system.
Dostaniesz milion maili od randomowych osób (najpewniej studentów), co chwilę będzie ktoś do Ciebie dzwonił, ale oczywiście nie z sprawą zadłużenia, ale z jakimiś pierdołami typu czemu odchodzisz, jak oceniasz firmę.
Od samego początku zostałam oszukana. Przedstawiono mi inną ofertę przez telefon, podczas realizacji - przeproszono za błąd - ale faktury wystawiano pilnie do samego końca. Naciąganie na kolejne oferty - norma.
Nigdy w życiu !
Naprawdę to najgorsza firma windykcacyjna z jaką miałam do czynienia.
Firma która nie rozumie słowa "NIE"…
Firma która nie rozumie słowa "NIE" Kilukrotnie prosiliśmy "nie" kontaktowanie się nie oferowanie żadnych produktów. "Nie"rozumieją ze "nie" jesteśmy zainteresowani żadnym z ich produktów. Prośba o wykreślenie z bazy danych nie działa
Dostałem list
Dostałem list, że mogę sprawdzić swoją firmę w krajowym rejestrze długów. Podałem swoje dane i po ok 30 minutach dostałem telefon od nich i Pani mnie poinformowała, że moja firma ma kategorie D czyli "nie jestem godny zaufania" i mam gdzieś zadłużenie. W celu weryfikacji gdzie ono jest niestety trzeba wykonać opłatę wysłać wniosek a najlepiej podpisać z nimi umowę i co miesiąc im płacić. Będąc przy okazji w banku zapytałem się o kredyt i też czy jakoś mnie weryfikują w banku czy mam jakieś długi, Pani odpowiedziała, że weryfikują i nie mam żadnych zadłużeń ani na NIPie firmy ani na peselu. Dodatkowo nikt się ze mną nie kontaktowa (komornik, bank itp) że gdzieś jestem zadłużony więc skąd oni wzięli tą kategorie D? Nie wiem i ogólnie mam to gdzieś, dla mnie firma siegająca dna i kompletnie niewiarygodna!