Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Bought some garbage speaker mounts that bent at half the weight. Their claim I mounted them incorrectly but even so it's not prohibited in the manual or any warning. This is just dangerous and they ju... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering, bij mij ontbrak een deel van de schroefjes die nodig waren om de beugel op te hangen. Had ik even een mailtje over gestuurd en toen toch direct zelf maar naar de bouwmarkt om de schro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Enorm overtroffen door de geweldige service/communicatie en snelle reageren van Raiko. Ik was een klein audio kabeltje vergeten mee te bestellen met mijn bestelling, vlug een mailtje achterop. Volgen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Laatst heb ik bij kabeldirect een aantal videokabels van 5 meter besteld. Bij levering bleken helaas niet de juiste kabels geleverd. Na contact met de helpdesk bleek dat er 2 types vermengd te z... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Kabels en andere accessoires kopen doe je bij Kabeldirect. Een groot aanbod HDMI kabels, Optische Toslink en andere audiokabels, TV muurbeugels, Sonos en andere luidsprekerbeugels en nog veel meer. Graag tot ziens bij Kabeldirect.nl!

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Jak firma korzysta z Trustpilot

Zeker een aanrader.

Bestelling was door onbepaalde problemen niet aan gekomen.Maar Kabeldirect heeft dit probleem
op een prachtige manier opgelost ,een dikke pluim daarvoor en hartelijk bedankt . Zeker een aanrader .

3 grudnia 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Dankjewel Roland, goed om te horen!

Oceniono na 5 z 5

Ik wil graag mijn positieve ervaring…

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen met Kabeldirect. Ik had twee solar kabels besteld, maar deze werden de eerste twee keer niet bezorgd. Na contact op te nemen met hun klantenservice, hebben ze de kabels direct voor de derde keer opgestuurd, dit keer met een track & trace, en deze keer heb ik ze wel ontvangen. Ik ben heel blij met de snelle en klantvriendelijke service. Dank je wel, Kabeldirect!

27 listopada 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Dankjewel voor je mooie recensie en fijn om te horen dat we het goed opgelost hebben!

Scart - HDMI converter

De bestelde Scart - HDMI converter werd erg snel geleverd maar werkte helaas niet. Na een e-mail daarover werd ik meteen telefonisch benaderd en met gerichte vragen werd beoordeeld dat er een nieuwe (voor de zekerheid) extra geteste converter zou worden opgestuurd die een dag later al ontvangen werd. Deze converter werkt perfect. Alles heel snel door klantenservice afgehandeld.

25 listopada 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Dankjewel voor je mooie recensie Tiny!

Top webshop!

Top webshop!
Ondanks wat complicaties tijdens de levering (wat de schuld van de post is) is dit goed verhandeld en werd altijd op de hoogte gehouden over de situatie top service! En mooie prijzen. Ik bestel hier zeker nog terug!

6 listopada 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Bedankt Kylian, fijn om te horen. Graag tot ziens!

Na 8 maand was mij wekker radio defect

Na 8 maand was mij wekker radio defect. Helaas was hij niet meer leverbaar. Ik kreeg direct mij geld terug. Zeer goede service. Gewoon een dikke 10!

24 października 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Oplossen en door, kan gebeuren. Fijn om te horen dat alles in elk geval in orde is. Tot de volgende bestelling!

Oceniono na 5 z 5

Fijn contact met de klantenservice

Fijn contact met de klantenservice! Product wat ik besteld had was niet direct leverbaar. Werd hierover gelijk geïnformeerd en meegekeken naar andere opties. Prettig contact gehad en tot een goede oplossing gekomen!

22 października 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Bedankt Marloes, graag tot ziens!

Oceniono na 5 z 5

Snelle en uitstekende klantenservice.

Onlangs een eletrische deken gekocht en na 10 dagen ging het niet meer aan. Balen natuurlijk omdat het koud was en de deken ging niet aan. Klantenservice gemaild met alle gegevens en ze zijn mij tegemoet gekomen met een nieuwe deken. Snelle en uitstekende klantenservice.

17 października 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Goed om te horen dat we je goed geholpen hebben. Een hele fijne dag gewenst en graag tot de volgende keer!

Snel en direct geholpen

Er was een kabeltje heel snel stuk, maar ik werd snel geholpen door een vervangend artikel. Hartelijk dank.

8 października 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Veel dank voor je beoordeling en tot de volgende keer!

Klantenservice is heel erg vriendelijk

Klantenservice is heel erg vriendelijk
als je belt en wat Vraagt ook heel beleefd
hier kunnen heel wat webwinkels van leren TOPPP!!!

8 października 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Beste John, wat fijn om je gesproken te hebben, en ontzettend bedankt voor je warme woorden! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is heel motiverend om te horen dat dat gewaardeerd wordt.

Oceniono na 5 z 5

Weer een goede ervaring met…

Weer een goede ervaring met Kabeldirect. Supersnelle levering, goed verzorgd en goede communicatie over mijn bestelling.

18 września 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Enorm bedankt voor je positieve beoordeling Toby en tot de volgende keer!

Oceniono na 4 z 5

Communicatie duidelijk en direct

Communicatie duidelijk en direct, uitstekend product en levering.

18 września 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Veel dank voor je beoordeling Rene, ik wens je een fijne dag! Tot de volgende keer :-)

Oceniono na 3 z 5

Elke kabel te vinden alleen aansporen tot gokken is minder.

Mooie webshop met bijna elke kabel die je kan wensen aanwezig is. Alleen wel jammer dat je ook ongevraagd lotterij gok dingen mee krijgt bij pakket aansporen tot gokken vind ik niet netjes als ik er niet om gevraagd heb en je daarmee geld verdiend

16 września 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Bedankt voor je feedback en je compliment over onze webshop, fijn om te horen dat je ons assortiment waardeert!

Wat betreft het meegestuurde kaartje: we voegen dit kaartje standaard toe als onderdeel van een samenwerking, maar we nemen je opmerking serieus en zullen intern bespreken hoe we hier zorgvuldiger mee om kunnen gaan.

Dank nogmaals voor je eerlijke review, we waarderen dat enorm.

Omruil coulance

Ik had me bij de bestelling vergist in het type HDMI. Omdat ik daarna wel het juiste type heb besteld was Kabeldirect zo coulant om het door mij geretourneerde type terug te betalen. Ik waardeer deze omruil coulance enorm.

22 sierpnia 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Hartelijk bedankt voor je beoordeling Piet en tot de volgende keer!

Oceniono na 5 z 5

Besteld voor bezorging per post

Besteld voor bezorging per post, toen ik erachter kwam dat we in de buurt wonen gebeld met het bedrijf, kom het product binnen 10 min af halen en verzendkosten zouden terug betaald worden. Netjes afgehandeld, vriendelijk personeel en goed product ontvangen!

16 września 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Hartelijk bedankt voor je positieve beoordeling, Gijs! Ik ga het compliment intern doorzetten! :-)

Oceniono na 4 z 5

Aanrader

Prijs/kwaliteit zit goed.
Maar vooral: de communicatie verliep heel vlot, pakket had vertraging en werd uiteindelijk niet geleverd door een fout bij de postdienst. Pakket werd onmiddellijk opnieuw opgestuurd. Hierover werd steeds snel en to the point over gecommuniceerd.
Een aanrader.

11 września 2025

Odpowiedź od Kabeldirect

Dankjewel voor de recensie Jonas, fijn om te horen dat het probleem opgelost is en je alsnog tevreden bent!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej