Jeg købte en regnjakke i 2025, men en af velcro lukningerne var var gået i stykker. Uden kvittering og spørgsmål, reparerede Just Ask jakken, som jeg kunne hente få dage efter. God service, her handle... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Det bliver ikke bedre !! Verdens bedste personale .. og Ditte er i særklasse fantastisk . Ærlig rådgivning, der skal ikke bare langes noget over disken her. du får ikke lov at købe noget, de mener ik... Zobacz więcej
Absolut bedste butik i Esbjerg, for mig er shopping absolut kun et nødvendigt onde, men når man kommer ind i Just Ask som stamkunde føler man sig velkommen fra første sekund. De kender ens stør... Zobacz więcej
Jeg køber ofte gaver til min svoger i JustASK og kundeservicen er uovertruffen. Der har aldrig været brug for at bytte fordi Ditte nemt og dygtigt sporer sig ind på min svogers stil og størrelse ud f... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Just Ask er en af de førende herretøjsbutikker i Esbjerg og omegn. Vi har smart tøj i størrelserne SMALL og op til 8XL. Ligesom vi favner bredt i størrelserne, bestræber vi os på at være åbne og ærlige i vores betjening - og det er vi HVER DAG! Hos os finder du et bredt udvalg af jeans, skjorter, habitter, hatte, t-shirts, sweatshirts, undertøj, nattøj og badetøj mm. Vi elsker at arbejde med tøj, og vi sætter en dyd i at finde den helt rette løsning til hver enkel kunde. Derfor arbejder vi hele tiden på at tilpasse os vores kunders ønsker og behov. Butikken er kendt for sit brede udvalg, samt mange forskellige mærker. Da vi er en selvstændig butik, bestemmer vi selv hvilke mærker vi vil føre, og derfor kan du ofte finde tøj i Just Ask, som du ikke kan finde andre steder. Alt er håndplukket efter grundige overvejelser. Vi sætter stor pris på de mærker vi allerede fører, men vi er altid på udkig efter nye spændende mærker, som kan gøre en forskel hos os. Just Ask slog første gange dørene op i november 2005, med Ditte Lundgaard som indehaver og det er stadig Ditte, der er indehaver af butikken. I butikken møder du de 2 ansatte; Andreas Bernt Thomsen og Ditte Lundgaard
Dane kontaktowe
Dania
- justask.as
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Bedste service og butik i byen
Den bedste og kærligste service
Den bedste og kærligste service , der er altid smil og grin og højt til loftet. Du får ikke bedre service end hos Ditte og Andreas. Tusind milliarder stjerner herfra
En fantastisk betjening
En fantastisk betjening, som vi altid har fået.
Fantastic service
Fantastic service, fair prices and always a good laugh when you visit Didde and the others at Just Ask in Esbjerg.
Fantastisk service og lækkert tøj
Fantastisk service og lækkert tøj, især til store mænd 💪 Og Ditte er altid garant for god stemning og ordentlig behandling
Ditte og hendes butik er fantastiske!
Ditte og hendes butik er fantastiske!
Kundeservicen er i top!
Man skal ikke stole på de anmeldelser som er skrevet på engelsk, da de forveksler hendes butik med en butik i USA.
Just Ask i Esbjerg er den bedste butik for herretøj!
Verdens bedste butik
Ingen andre steder finder du så kompetent og ærlig betjening som ved Ditte og Andreas. Du er sikker på at træde velklædt ud af døren.
Fantastisk god service.
Kvalitetstøj i alle størrelser og byens bedste service.
Altid god og venlig betjening
Altid god og venlig betjening, og gode varer
Fantastik udvalg og super service
One hell of a store for mens clothing
One hell of a store for mens clothing. Amazing team to help you find what you need. They have a great sence of humor. What a treat to meet you all. 😀👌🇩🇰🙌
Altid god og kompetent behandling
Altid god og kompetent behandling. Desværre handler mange af anmeldelserne her om en anden virksomhed.
Esbjergs bedste butik
Esbjergs bedste butik .
Bedste service og altid glade smil man får når man kommer derind 😃.
Tak for det .
Esbjergs dejligste betjening
Esbjergs dejligste betjening, gode priser og rigeligt med lækker tøj/sko.
Ditte og Andreas er uovertruffne tøj moguler og man går altid derfra med et smil. Det er umuligt at gå derfra og ikke føle sig helt høj!
Altid god betjening med godt humør
Altid god betjening med godt humør. 👍👍👍👍👍
Verdens sødeste Ditte og Andreas
Verdens sødeste Ditte og Andreas, ser kunderne og går det ekstra mile for kundeservice med smil, humor og deres dejlige livsglæde! VIRKELIG ET BESØG VÆRD!!!
Altid godt humør og god service
Altid godt humør og god service. Sådan et sted, hvor man tager sig tid til hver enkelt kunde og gør sig umage for at matche kunden med det helt rigtige tøj. Og hvis der skal tilrettes, lægges op og justeres - så fixer de også det. Kæmpe anbefaling🥳
Den dejligste nærværende betjening og…
Den dejligste nærværende betjening og generelt god stemning i butikken. De står altid klar med kyndig vejledning, når behovet er der.
Service i top, Knowhow og smil
Har kommet i butikken siden de åbnede i Esbjerg DK.
Fra først møde med Ditte og de andre ansatte i butikken, er jeg blevet med et smil, knowhow og et servicegen jeg aldrig har mødt før eller siden.
Great friendly shop
This is really good shop, with great service, its great to have a shop where everyone can feel welcome
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.