De bedste anbefalinger herfra! Jeg har fået omsyet min mors og mormors brudekjoler til en smuk dåbskjole til min datter. Resultatet er blevet præcis, som jeg havde drømt om – faktisk endnu bedre.... Zobacz więcej
Jeg har altid haft en drøm om at få omsyet min konfirmationskjole fra 2009 til en dåbskjole, og nu blev det aktuelt. Jeg søgte meget på nettet efter folk, som omsyr kjoler, og faldt så over Alina... Zobacz więcej
We bought a skating dress from Just Alina and I could not recommend them highly enough. The quality was outstanding and from the moment we started talking it was clear she is an expert. She sourced i... Zobacz więcej
Fantastisk god og effektiv rådgivning og service, men flere samtaler undervejs. Bestilte matrossæt +hat til mit barnebarns dåb, pakken kom med det smukkeste og lækreste sæt, vi blev alle ovenud glade... Zobacz więcej
- Sklep z sukienkami
- również w kategorii:
- Krawiec damski
- Sklep z artykułami dla niemowląt
- Sklep z odzieżą dziecięcą
Hos Just Alina har vi en flot kollektion af dåbs- og brudepigekjoler samt et bredt sortiment af tilbehør som kun kan købes hos os. Vi syr også dåbs-, brude-, brudepige-, konfirmation- og festkjoler efter bestilling. Vi kan også sy brudekjoler eller konfirmatinskjoler om til eks. en dåbskjole. Vores designer og syerske kan hjælpe dig med skabe og tilpasse kjolen du netop går og drømmer om. Kontakt Just Alina for at høre nærmere og få et tilbud på kjolen.
Byvangen 115, 8700, Horsens, Dania
- 61204170
- shop@justalina.dk
- justalina.dk
Skuffelse!
Bestilte dåbskjole, sko samt 2 hårbånd hos jer.
Kjolen var efter forventningen heldigvis, men resten var ikke det jeg havde bestilt, skoene var MEGET for store de kunne slet ikke holdes på, hårbåndene var slet ikke magen til dem jeg havde bestilt og efter så lang ventetid, kunne jeg ikke nå at finde andet så vi måtte undvære..
Og da jeg Kontakte de her med at det ikke var som det skulle være - fik jeg intet svar.
Det er ikke et sted jeg ville bestille igen!

Odpowiedź od Just Alina
Jeg følte mig meget tryg ved bestillingen.
Rigtig god oplevelse med at bestille dåbsdragt til min søn online hos Justalina.dk.
Hjemmesiden er nem og overskuelig og service inkl. svar på spørgsmål angående dragt og pris hurtig, rar og personlig.
Jeg følte mig meget tryg ved bestillingen.