Jeg bestilte barnedåbsinvitationer mandag aften og kunne afhente dem onsdag i pakkeshop. Dejlig hurtig levering og SÅ flotte invitationer. 😍 Der kommer helt sikkert en ordre mere på ting til barnedåb... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har handlet hos prik og streg MANGE gange.. Og hver gang bliver jeg overrasket over den vildt hurtige leveringstid, det er virkelig fedt, når man som jeg bare gerne vil igang med sine projekter. Og... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Virkelig hurtig levering. Og et dejligt produkt ved første øjekast.
Jeg bestilte barnedåbsinvitationer mandag aften og kunne afhente dem onsdag i pakkeshop. Dejlig hurtig levering og SÅ flotte invitationer. 😍 Der kommer helt sikkert en ordre mere på ting til barnedåben!

Odpowiedź od PRIK & STREG
Inspirerende hjemmeside. Nemt at overskue. Nemt at bestille. Hurtig levering. Fint og flot produkt. Handler gerne her igen.

Odpowiedź od PRIK & STREG
Jeg har købt både barnets bog og flere gange sider til at sætte ind i bogen. Altid søde flotte tegninger og god kvalitet.

Odpowiedź od PRIK & STREG
Og selve produkterne er bare så søde, flotte og lækker kvalitet.
Vi ELSKER prik og streg her hjemme..

Odpowiedź od PRIK & STREG
Bestilte dåbsinvitationer + andre ting relateret til dåben. Det er simpelthen så smukke designs de har hos Prikogstreg.dk - jeg er vild med det, så valgte også dåbsinvitationer herfra og træ til fingeraftryk som gæstebog. I pakken var der en sød lille besked og gode fif og instruktioner til brug af plakaten med fingeraftrykstræet. Så fint! Alt var pakket godt ind og kvaliteten er i top!
Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem!

Odpowiedź od PRIK & STREG
Jeg havde bestilt invitationer til barnedåb hos Prik og Streg, men havde ved en fejl, og uden selv at opdage det, valgt en forkert størrelse kuverter. Jeg modtager derfor en SMS fra Prik og Streg hvor de spørger om det ikke er en fejl og siger, at de vil sørge for at sende den rigtige størrelse kuverter, hvis jeg blot overfører prisdifferencen på 20 kr. på mobilepay. Det er virkelig god service! Bestemt ikke sidste gang jeg handler der ☺️👏🏻

Odpowiedź od PRIK & STREG
Hurtig levering og fantastiske barnets bog.

Odpowiedź od PRIK & STREG
Vi er så tilfreds med vores køb
Og vender tilbage
Rigtig god service og kvalitet er i top.
Hurtig levering 🥰

Odpowiedź od PRIK & STREG
Det var nemt at finde rundt, nemt at bedtille og varerne kom efter ganske kort tid. Og I lige den kvalitet vi havde håbet 😃

Odpowiedź od PRIK & STREG
Har lige modtaget de bryllup invitationer som jeg havde bestilte, super tilfreds og hurtigt leveringstid

Odpowiedź od PRIK & STREG
Super tilfreds! Produktet blev helt som vi bestilte og de kom hurtigt også.

Odpowiedź od PRIK & STREG
Kan kun tale positivt om prik og streg. Virkelig flot udvalg og superb kundeservice. Giver mine varmeste anbefalinger.

Flot, hurtigt, professionelt
Det blev det flotteste print og søde beskeder vedlagt pakken, det var en rigtig dejlig oplevelse at handle her!!

Odpowiedź od PRIK & STREG
Enestående service, og gennemført kvalitet hele vejen.
Prik & Streg fortjener virkelig stor ros.
Jeg har handlet hos dem flere gange, og oplevelsen har hver gang været helt i top. Senest ringede jeg til kundeservice den 14. januar for at få hjælp til at finde, en quiz med egen overskrift, og jeg blev mødt af den mest imødekommende, tålmodige og hjælpsomme medarbejder. Servicen var langt over forventning – man følte sig virkelig set og prioriteret som kunde.🌸
Det er tydeligt, at Prik & Streg går op i kvalitet og detaljer. Alt fra deres flotte, og gennemførte ordremails til selve produktet oser af omtanke, og høj standard. Produkterne er lækre, veludførte og lever fuldt op til – og overgår – forventningerne.
Det er sjældent, man oplever så god kundeservice, kombineret med så høj kvalitet. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger og vil uden tvivl handle hos dem igen og igen.🌸😊

Odpowiedź od PRIK & STREG
Hvis jeg kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Hurtig levering, fantastisk kundeservice m.m.
klart et stedet jeg handler igen ✨🌼

Odpowiedź od PRIK & STREG
Virkelig god og hurtig service. Overskuelig hjemmeside. Flotte produkter. En varm anbefaling til Prik og Streg herfra

Odpowiedź od PRIK & STREG
Hvis jeg kunne give jer 1000 stjerner, så havde jeg gjort det! God kundeservice, hurtig levering og et fantastisk produkt. Tak for jer (inkl GLS som leverede min pakke mega hurtigt👌🏼)

Odpowiedź od PRIK & STREG
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.