Wat er uiteindelijk in het bewuste document stond , bleek een welkome aanvulling wat ik zelf al had bedacht. Maar op die geheimzinnige manier mensen 30 euro ong uit de zakken te futselen, dat is mind... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laagdrempelig, duidelijk en heldere documenten. Toegespitst op het doel waarvoor ik ze wil gebruiken. Ik had even een vraag na de directe aankoop en kreeg via de communicatie mogelijkheid direct een g... Zobacz więcej
Geweldig, wat een uitkomst,dit document kun je bij de huisarts inleveren ,die dan gescand wordt en door elke instantie gerespecteerd moet worden,zodat de vragen over de wensen van de patiënt er niet... Zobacz więcej
Zonder veel te zoeken op jullie overzichtelijke site terecht gekomen. Er zijn bestwel wat formulieren op de site maar in mijn geval de (schenkings overdrachtpapieren voor de notaris) Zo gauw ik w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij JuridischeDocumenten.nl vind je een uitgebreide collectie van meer dan 550 juridische documenten. Deze documenten zijn opgesteld in begrijpelijke juridische taal, direct beschikbaar en aanpasbaar, en te allen tijde up-to-date. Ons doel is om het recht beter toegankelijk te maken door juridische brieven, modellen en overeenkomsten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Zeer nette en zeer snelle afhandeling…
Zeer nette en zeer snelle afhandeling van mijn vraag en het sturen van het benodigde document. Heel netjes.
Goed opgelost
Ik wijzig bij deze mijn negatieve recentie naar een positieve. De eigenaar van juridischedocumenten.nl heeft telefonisch contact opgenomen met me en alles naar tevredenheid opgelost. Ik kan hier enkel grote waardering voor geven. Hartelijk dank.
Alles liep heel gemakkelijk een…
Alles liep heel gemakkelijk een aanrader
als je documenten nodig hebt.
Probleemoplossend gehandeld
In eerste instantie dacht ik dat ik niet aan een abonnement vast zat, maar het was wel zo. Ik hoefde nl. maar 1 document te downloaden. Achteraf prima opgelost door jullie. Dank je, Bart.
Ik heb een document gemaakt waar ik…
Ik heb een document gemaakt waar ik zeer tevreden over was en 25 euro voor betaalde.Nu was er ineens 59.95 afgeschreven en weet nuet waarvoor.Dit kan gewoon niet
Snelle, duidelijke afhandeling
Duidelijke site, vlot bestelproces en snelle afhandeling. Zelfde dag nog kunnen beschikken over het document
Ls, in 1 woord GEWELDIG
Ls,
Ik had een schuldbekentenis document besteld. Kwam keurig met de mail als bijlage 👍 bij me. Werd op een super nette manier geholpen.
***Updated!***Subscription pop-up: sneaky and expensive:
I am very happy with the document (NL renter's contract) that I downloaded. BUT WATCH OUT for the pop-up that registers you for the monthly subscription. It's very easy to register without thinking, and before you know it, you get a €59,99 incasso after 7 days if you don't cancel in time. That makes me feel that the website is not honest. The product is good, but the pop-up is misleading.
****Update*** After speaking to the owner of the company, I was advised that they made the pop-up window and the subscription service more transparent. Great service and response.
Correct
Het hele proces verliep volgens plan en correct. Een prima en makkelijke manier voor een document.
In eerste instantie was het wat…
In eerste instantie was het wat moeilijk om het formulier in te vullen. Maar gelukkig gaven jullie goede adviezen via de mail en is het gelukt
Mooi eenvoudig duidelijk document en…
Mooi eenvoudig duidelijk document en makkelijk te downloaden en te bewerken na betaling.
Was er blij mee. Konden we verder.
Vergissing kan hersteld
Ik ben ten eerst erg blij met het document. Ik drukte per ongeluk op een verkeerde knop en zat aan het abonnement van alle te verkrijgen documenten vast. Schrik! Gelukkig werd ik persoonlijk en vriendelijk begeleid daar weer vanaf te komen.
onverwachts gemakkelijk
Slecht product met fanatische aftersales marketing
Contract is niet up to date; geen verwijzing naar artikelen die verplicht zijn sinds ingang Wet Goed Verhuurschap en Wet Betaalbare Huur.
Klantenservice slecht bereikbaar, reageert niet op e-mail.
Wel veel reclame e-mails.
Trustpilot review minder dan 4 sterren achterlaten kan niet direct via de trustpilot uitnodiging. Bij 1,2,3 sterren plaats je geen beoordeling maar opent een e-mail venster. Via omweg kan je gelukkig wel op trustpilot een review achterlaten.
Inmiddels is mijn geld geretourneerd na contact na het plaatsen van review. Daarnaast is nog persoonlijk contact gezocht om mijn klacht te bespreken samen met het verzoek mijn review aan te passen.
Ik heb (na verplicht aanleveren van informatie aan trustpilot die reeds bekend was bij het bedrijf) mijn review aangepast. Ik moet zeggen; ik ben onder de indruk van de marketing en after-sales communicatie van dit bedrijf.
Helder en duidelijk document
Helder en duidelijk document, in opbouw en uitvoering.
Prima document ( contract )
Prima document ( contract ) en snel en duidelijk aangeleverd.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.