Wat er uiteindelijk in het bewuste document stond , bleek een welkome aanvulling wat ik zelf al had bedacht. Maar op die geheimzinnige manier mensen 30 euro ong uit de zakken te futselen, dat is mind... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Laagdrempelig, duidelijk en heldere documenten. Toegespitst op het doel waarvoor ik ze wil gebruiken. Ik had even een vraag na de directe aankoop en kreeg via de communicatie mogelijkheid direct een g... Zobacz więcej
Geweldig, wat een uitkomst,dit document kun je bij de huisarts inleveren ,die dan gescand wordt en door elke instantie gerespecteerd moet worden,zodat de vragen over de wensen van de patiënt er niet... Zobacz więcej
Zonder veel te zoeken op jullie overzichtelijke site terecht gekomen. Er zijn bestwel wat formulieren op de site maar in mijn geval de (schenkings overdrachtpapieren voor de notaris) Zo gauw ik w... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Bij JuridischeDocumenten.nl vind je een uitgebreide collectie van meer dan 550 juridische documenten. Deze documenten zijn opgesteld in begrijpelijke juridische taal, direct beschikbaar en aanpasbaar, en te allen tijde up-to-date. Ons doel is om het recht beter toegankelijk te maken door juridische brieven, modellen en overeenkomsten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Ik heb na een betaling alleen een copy…
Ik heb na een betaling alleen een copy van levenstestament ontvangen om in te vullen en daarmee naar een notaris te gaan.
Een handig tool
Dit formulier is een goede en handige tool om je levenstestament op te stellen.
Ik kan niets invullen.Staan overal in…
IIk kan niets invullen.Staan overal in blauw aanwijzingen.naam,adres enz
Maar er staat alleen lezen. Dus ik kan er niets mee.
Inmiddels is het probleem opgelost en kon ik het formulier goed gebruiken. Dank voor ondersteuning
toch eerlijk behandeld
De eigenaar van Juridische documenten heeft mij gebeld en nu zit ik gelukkig niet aan een duur abonnement vast. Heel blij dat het probleem nu op een eerlijke manier is opgelost
Ik heb door de stress een fout gemaakt…
Ik heb door de stress een fout gemaakt met bestellen iets te veel besteld , na mail verkeer heeft juridische documenten alles voor mij geregeld en alle extra bestelde dingen weer weg gehaald super bedankt
Snel en goed geregeld
Ik heb de algemene voorwaarden voor mijn bedrijf gemakkelijk en voor een eerlijke prijs kunnen vinden. Snel in de mailbox, duidelijke informatie.
simpele documenten
simpele documenten, niks bijzonders, AI doet t beter
je zit tevens meteen in een abonnement waar je moeilijk weer vanaf komt. Nooit doen.
Te simpel
Het is een zeer eenvoudig en simpel document dat in de praktijk niet gaat werken. Zonde van het geld
Alles stond erin wat ik nodig had
Alles stond erin wat ik nodig had, het was super simpel in te vullen en direct in de mailbox, super handig als je snel wil schakelen.
Snel geregeld!
Snelle toesturing van het document…
Snelle toesturing van het document precis op het moment dat ik het nodig had!
Mooi document
Mooi document, eenvoudig en makkelijk in gebruik. ik was binnen paar minuten klaar met opmaken van de huurovereenkomst.
per abuis was er sprake van een…
per abuis was er sprake van een abonnementsverplichting, in plaats van een eenmalige bestelling; dit heeft het bedrijf prima gecorrigeerd;
AV voor een webshop
Snelle reactie nav mijn mail met mijn vraag over AV voor mijn webshop.
Prima juridisch onderbouwde AV voor een webshop en in, voor beide partijen, begrijpelijke taal.
Prijs-kwaliteit is, zeker voor een startend bedrijf, uitstekend.
Bedankt voor jullie snelle en kwalitatief hoogwaardige medewerking.
Voor het eerst een document gemaakt…
Voor het eerst een document gemaakt huur contract.
Was super makkelijk en snel gemaakt.
Volgende keer kom ik hier graag terug
Groet leo kersten
Correct en snel
Duidelijke uitleg. Snelle afhandeling.
Duidelijke uitleg. Snelle respons op aanvraag. Ná betaling snel e-mail met formulier (MS Word) ontvangen. Bondig formulier van 3 pagina's. Alles via hun website is kostenbesparend.
Via een notaris is dit minimaal 10x zo duur.
Bij het downloaden van een juridisch…
Bij het downloaden van een juridisch document zat ik direct vast aan een maandelijkse abonnement van €59,00 dit is op hun site heel erg onduidelijk vermeldt.
Hedenmiddag 22-05-26 werd ik naar aanleiding van deze review door hun gebeld met de mededeling dat ze hun site hebben aangepast en het abonnement verwijderd hebben. Alsnog een extra ster hier mee verdiend
Thx.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.