Da mine planer for hjælp med rengøring inden jeg flyttede fra min gamle lejlighed gik i vasken, trådte Jeanette og JSJ rengøring til. Vi fik hurtigt gennemgået hvad der skulle ordnes, aftalt en pris... Zobacz więcej
Jsjrengoring
Svindel og trusler hele vejen igennem. Hold jer langt væk. Har oplevelser gennem venner der har fortalt mig deres historie. Sådanne mennesker burde ikke have lov til at drive virksomhed.... Zobacz więcej
Jsj rengøring har trådt til da vi akut havde brug for hjælp, de leverer et flot resultat og er punktlige. De damer der kommer her er så søde, hurtige og vi er yderst tilfredse. Jeg fik faktura og kun... Zobacz więcej
Snyd og bedrag hele vejen igennem. HOLD JER LANGT VÆK!!! Jeanette er personligt konkurs, så indgå forretninger med hende er NO-GO. Svindlerstil og ekstremt aggressiv adfærd. Værste virksomhed læng... Zobacz więcej
Solsortvænget 2, 5610, Assens , Dania
- 42427340
- Info@jsjrengoring.dk
- jsjrengoring.dk
Pragtfulde runde kvinder der kommer ud…
Pragtfulde runde kvinder der kommer ud at gøre rent, de har godt nok sat sit præg 🙏
Tak for en uforglemmelig rengøring de damer 👌
Jeg kan varmt anbefale Jsj rengøring
Jeg kan varmt anbefale Jsj rengøring. Jeanette er utrolig flink og omhyggelig. Jeg benytter hende igen senere 👍😊
Jaenette skal man holde sig langt væk…
Jaenette skal man holde sig langt væk fra , hun snyder og bedrager og ikke betaler sine medarbejder.
Har medarbejder ansat sort som hun ikke betaler.
Sender gerne beviser for ovenstående til alle dem som er interesseret.

Odpowiedź od Jsjrengoring