Oceniono na 5 z 5

JP's køreskole er den bedste køreskole jeg kunne have forestillet mig. Både teori timerne og køretimerne er fyldt med god stemning, også selv om man måske selv er nervøs. Jeg har fået mange gode t... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale JP’s køreskole. Jens Peder er dygtig og professionel, der sætter elevens behov først. Han er hyggelig og sjov, både at have teori og køretimer med. Han har gjort rejsen til køre... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god oplevelse med at tage kørekort hos JP. Virkelig styr på sit fag både teori og i bilen. Holder rigtig godt styr på dine papirer, du skal blot møde op og holde kommunikationen. Sætter elev fø... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vis du ville have en køreskole der går 200% op i sine elever så syens jeg i/du skal vælge JP køreskole Kan kun anbefales den fra min side har fået hjælp hele tiden og jeg har kune skrive og rin... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Bliv en del af vores køreskolefamilie! Kom og kør med os, på vejen mod nye oplevelser. Hos JP's Køreskole er vores kørekurser skabt til dig, der drømmer om at opleve verden fra en helt ny vinkel. Tag med os på en rejse mod nye oplevelser. Bliv en del af vores fællesskab og opbyg forbindelser med andre. Oplev en undervisning hvor vi griner med hinanden og ikke af hinanden, for her er alle spørgsmål velkommende.

4,7

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 4 z 5

bedste måde at få sit kørekort

JP køreskole er den bedste måde at få sit kørekort den måde man bliver mødt og den måde at teorien bliver holdt på er fed man får lov til at snakke om sine tanker om det emmene man arbejder med.

23 września 2025

Flot anmeldelse.
Tak for den.
Det betyder meget for mig at alle trives og har det godt og sjovt undervejs.
Hils mor og far og sig tak for lån af dig💪

Jp

Oceniono na 5 z 5

Den hurtigste måde at få sit kørekort…

Den hurtigste måde at få sit kørekort på er med JP. Bedste kørelærer, der både har styr på alle detaljer og samtidig det store overblik. Han er sjov, sød, og rar—og har en helt unik evne til at møde hver enkelt elev – også de ældre, mere usikre og forsigtige som mig – præcis der, hvor det er nødvendigt. JP tilpasser sin undervisning til eleven, fordi eleven altid er i centrum, og det mærkede jeg hele vejen igennem. Han er fleksibel med køretider og man kan tydeligt mærke, at han har mange års erfaring. Jeg følte 100 %, at jeg var i trygge hænder efter at blive henvist til ham. Ingen vil gå så langt for at møde dig, hvor du er, som JP gør.

15 września 2025

Hej Mai.

Tak for din flotte anbefaling.
Alle elever fortjener efter min mening det bedste. Du gjorde forskellen for dig selv og sejrede.
Tak. Og tillykke.

Oceniono na 1 z 5

Utilstrækkelig undervisning og…

Utilstrækkelig undervisning og uprofessionel

Min datter har desværre haft en ærgerlig oplevelse hos J P Køreskole, som jeg føler mig nødsaget til at dele.

Køretimerne bar præg af alt for meget irrelevant snak, som ofte tog fokus væk fra selve undervisningen. I stedet for at arbejde målrettet med hendes svage sider, blev der brugt tid på snak, der ikke havde noget med kørslen at gøre. Det betød desværre, at hun ikke fik fuldt udbytte af køretimerne.

Derudover oplevede min datter til tider en hård og nedladende tone fra J P , både over for hende og andre elever.

Det resulterede i en dårlig/utryg stemning, hvor hun ikke følte sig mødt med respekt eller forståelse.

Særligt bekymrende var det, at der blev talt negativt om andre elever bag deres ryg. Det er bekymrende og uacceptabelt.

Jeg håber, at køreskolen tager denne feedback alvorligt, så alle får et fokuseret, respektfuldt og støttende undervisningsforløb.

Løsningen blev, at min datter skiftede til en anden køreskole.

11 września 2025

Ganske tilfreds hos JP

Rigtig god oplevelse hos JP's køreskole.
Aftale af køretimer var ganske ligetil med fleksibilitet hvor nødvendigt. På køreturene er der stor tålmodighed, overskud og entusiasme for at svare og forklare på alle spørgsmål man kunne have. Heller ingen stress eller pres ved fejl, de blev taget ganske let, og så må man jo komme videre frem med læringen.
Rigtig fornuftig oplevelse!

25 sierpnia 2025

Hej Sirius

1000 tak for din flotte anmeldelse, den er jeg dælme glad for.
Dejligt du har haft en god oplevelse.

Oceniono na 5 z 5

Peters køreskole er en 10'er for både…

Peters køreskole er en 10'er for både danskere og udlændinge. på dansk og engelsk. Kørelæreren har stor tålmodighed med at forklare både teori og praksis. Peter er også en rigtig god ven. Hvis du har brug for ekstra hjælp, er han den rette person.

26 lipca 2025

Odpowiedź od JPs Køreskole

Thank you so much for all the nice words.

Oceniono na 5 z 5

Hvis jeg kunne give 10 stjerne havde jeg gjort det …

Jeg har været meget glad for og tage kørekort hos JP’s køreskole. JP er en mega god kørelærer som er god til og lytte og til lære fra sig 😁.
Jeg føler han har været god til og sætte sig ind i mine behov og har hjulpet mig på den måde jeg lære bedst på.
Og så har han også en god humor der er med til og lave behagelig og komfortabel stemning inde i bilen, jeg har aldrig følt jeg har fået skæld ud, eller ligende tværtimod er han god til at forklar og hvis det ikke lige giver mening er han god til at forklar på en anden måde der giver mere mening for mig.

Hvis jeg kunne give 10 stjerner havde jeg gjort det, jeg vil på det kraftigste anbefale og tage kørekort hos ham.

17 lipca 2025

Hej Mathilde.

Mange tak for din flotte anmeldelse.
Jeg bliver så stolt når læser hvad du skriver.
Det eneste jeg gør er jo ……. At være mig 🤷‍♂️

Tak. JP

Oceniono na 5 z 5

JP er en fantastisk kørelærer

JP er en fantastisk kørelærer, der banede vejen for at jeg kørte i mål, og bestod begge prøver i første omgang.

Han er hyggelig at snakke med mens man kører, god til at forklare og lære fra sig, med god brug af humor og logik, og man kan snakke om alt mellem himmel og jord.

Han er god til at være forstående, hvis man er nervøs over at skulle køre, og tilbyder løsninger der kan hjælpe en videre igang.

Alt i alt kan jeg klart anbefale ham, hvis man går og ikke ved hvor man skal starte😁

22 maja 2025

Kære Asta.
Du vil blive savnet.
Sikke en flot anmeldelse.
1000 tak for den.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kom godt i mål med 🚗

Jeg kan varmt anbefale JP ikke bare som kørelærer, men som menneske❤️Her får du det hele, seriøsitet pakket ind i lune og humor, engagement i faget og sine elever samt styr på papirer og tider.

I en alder af 47 år med dårlige erfaringer fra tidligere køreskole, der havde givet mig panikangst, når jeg satte mig bag rattet lykkedes det at bestå teoriprøve og køreprøve første gang - det har været en proces, der tog 8 mdr., men det har der været plads til - det er ikke alle, der passer ind i en kørekortspakke. JP har været god til at motivere og udfordre mig samt udvist forståelse for mine udfordringer.

23 czerwca 2025

Hej Marianne

1000 tak for din flotte anmeldelse - det gør mig glad at glæde andre.
Husk at vinke til mig når vi mødes i bilerne 😁

Tak for boblerne🍷

Perfekte

Meget hjælpsom og flink service
Også meget fleksibel hvis du vil have tider

12 czerwca 2025

Hej Sebastian.
Du har været supercool at undervise. Rigtig god nysgerrighed. Så mange tak for din hilsen.

Oceniono na 5 z 5

Kæmpe fornøjelse og meget professionel

Jens Peter er meget grundig i sin læring og du bliver sgu altid mødt med et smil og en kæk bemærkning.😁

Jeg vil anbefale alle jeg kender og folk jeg ikke kender til at tage jeres kort hos ham.

10 czerwca 2025

Hej Frederik.
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Den betyder meget for mig.
Tak 🙏

Super god kørelærer !

JP har været en utrolig rar kørelører.
Med massere af tålmodighed, humor og forståelse. Altid en fornøjelse at være ude og køre med ham, og han giver en masse gode råd til at komme i mål.

Han formår at få en til at føle sig tryg og siger tingene på en rar måde. Super god kørelærer !

3 czerwca 2025

Hej Freja.
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Den er jeg meget glad for.

Oceniono na 5 z 5

Jens Peder eller JP har nok været den…

Jens Peder eller JP har nok været den bedste kørelærer jeg kunne ønske mig.
Han er super sjov og underholdende. Selv teoritimerne formåede han at gøre spændende nok.

Jeg har altid hygget mig super meget til alle køretimer med ham især. Man lærer super meget af ham, da han siger tingene på en måde som er rar for en. Han har masser af tålmodighed og massere af jokes.

Anbefales 100%!!

29 maja 2025

Hej Maria
Det var sørme en flot hilsen til mig. Mange tak 🙏
Jeg har nydt dit selskab - nu må jeg nøjes med at vinke når vi suser forbi hinanden 🚗🚗🚗

Oceniono na 5 z 5

Jens er en Kørelære i topklasse der…

Jens er en Kørelære i topklasse der tager sig tiden til sine elever og rummer et stort overskud til alle personligheder så alle får den rette undervisning og støtte! Kan klart anbefale at tage kørekort hos ham.

15 maja 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for din hilsen.
Den hilsen betyder meget for mig.
Tak.

Oceniono na 5 z 5

A teacher that understands students

Jens Peder is the man you want. He was my teacher, he gave it 150%,and he never gave up on me. I am proud of having him as a teacher. JP is soft spoken, down to earth and has the ability of adapting to all people's learning styles. Learning to drive with him was very fun and natural. A good teacher is rare, but a great one is even more exceptional, and I couldn't have had any better teacher😇

23 stycznia 2025

Hey Corneliu

What a great review.
I am so proud you gave such nice review.
It’s so important for me.
We meet out there.

Oceniono na 5 z 5

Jens Peder er en fantastisk køre lærer…

Jens Peder er en fantastisk køre lærer meget lyttende og forstående rigtig god til at undervise så man føler sig sikker i sin kørsel så man består første gang. Klart en anbefaling herfra!

13 maja 2025

Hej Kita.

Det har været en fornøjelse at køre med dig.
Se dig udvikle dig.
Og gå - med succesen 💪

Fantastisk kørelære…

Fantastisk køre lære uden hans hjælp havde jeg ik kommet igennem han fortjener værd og en stjerne fortsæt det gode arbejde

24 kwietnia 2025

Hej Nicky

Jeg er SÅ stolt af dig.
Du kæmpede så bravt.
Og vandt 🏆

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk kørelærer han kan få elever…

Fantastisk kørelærer han kan få elever igennem som ikke har det nemt ved prøver. Manden ( jp ) er simpelthen Genial til at læse en elev s behov for at det lykkes at komme igennem teori og køreprøve. Vil helt sikkert anbefale andre at tage ved ham.

24 kwietnia 2025

Hej mor 😁

Tusind tak for de meget flotte ord.
Det glæder mig - at jeg kunne hjælpe - og gøre nytte.

Best instructor ever

I will start by saying that im actually sad that i got my driving license because that means that i will no longer drive with Jens Peter. Driving with him was fun and amazing. His way of teaching is spectacular. After finished hours of driving he sended me some tips on how to be a better driver, showing that he really cares about his students. Also i would like to note that most Danish driving schools have practical driving latest at 4 PM, while JP is very flexible on schelduing a drive as im working strictly till 5 PM so it was not possible for me to meet sooner for practical driving. All in all i would definitely recommend Jens Peter for the people who really wanna learn how to drive a car. If you drive with him, it is impossible to fail on a Driving test.

24 czerwca 2024

Hey Mario

I am so glad on your behalf.
You did the fighting - and you won.
I am proud and I will allways try to do my best.

JP's køreskole

Jeg har haft køretimer med Jens Peder, og jeg har haft en fantastisk oplevelse. Han har været både lyttende og forstående gennem hele processen, og hans tilgang til undervisningen er virkelig engageret. Jens Peder har en utrolig god evne til at tilpasse køretimerne, så de passer til de områder, man selv føler, man har mest brug for at øve på og blive bedre til. Dette gør, at man virkelig føler, at hver time er både relevant og skræddersyet til ens behov.
Køretimerne har ikke kun været fagligt solide, men også altid hyggelige og sjove. Jens Peder skaber en god balance mellem seriøsitet og afslappethed, hvilket gør det nemt at lære, samtidig med at man føler sig godt tilpas og i godt humør. Jeg har haft en rigtig god udvikling undervejs, og det har bestemt været en fornøjelse at være til køretimerne.

Jeg vil give JPs Køreskole mine varmeste anbefalinger. Hvis du søger en kørelærer, der både er professionel og imødekommende, er Jens Peder et fantastisk valg.

31 marca 2025

Hej Ninna.

Du har været pragtfuld at undervise.
Jeg sad jo bare ved siden af.
At din oplevelse har fyldt så meget glæder mig meget.
Tak 🙏

JP

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej