Bardzo szybko , biorąc pod uwagę termin zamówienia -przed świętami i w czasie ograniczeń związanych z epidemią. Miłe zaskoczenie, po kilku zamówieniach w innych miejscach i czekaniu na przesyłki ok pó... Zobacz więcej

Uwielbiam zakupy w sklepie jpkosmetyki. Szybka wysyłka, doskonały kontakt, nieprzyzwoicie niskie ceny (z tym związana wada - wysoki próg dla bezpłatnej dostawy - trzeba by zamówić zawartość całego mag... Zobacz więcej

Jak zawsze pełen profesjonalizm. Mega ekspresowa wysyłka, towar jak najbardziej zgodny. Polecam z całą odpowiedzialnością sprzedającego.

Szybko, sprawnie i bez problemów. Perfuma, którą zamówiłam była tańsza niż w innych sklepach a jest super.

1. Sklep z kosmetykami

JP COSMETICS oryginalne, markowe kosmetyki w super cenach: Avon, Eveline Cosmetics, Duolife, Faberlic, Artdeco, Bourjois, Revlon, Loreal, Maybelline, Piz Buin, Micro Cell, Max Factor, Oenobiol, Bingospa i inne.

4,9

Doskonała

Polecam polecam

30 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Paulino, dziękujemy za pięć gwiazdek i polecenia naszego sklepu innym 😊 Zapraszamy ponownie!

Super szybka dostawa.

30 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Joanno, dziękujemy za Pani opinię. Szybka wysyłka i atrakcyjne ceny, to jest to co mamy nadzieję wyróżnia nas na tle konkurencji! Pani to doceniła za co dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Wszystko ok

Wszystko ok,produkt i dostawa super.Polecam

26 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Agnieszko, dziękujemy za maksymalną ocenę. Jest nam bardzo miło, że produkt i dostawa z naszego sklepu spełniła Pani oczekiwania, dziękujemy za polecanie nas innym klientom i zapraszamy ponownie!

Cena,realizacja zamówienia super.

26 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień Dobry, Pani Grażyno, dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz. Ocena super dla naszych cen i szybkości realizacji cieszy nas niemiernie, zapraszamy ponownie!

Wszystko było super😊

24 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Alicjo, dziękujemy za pięć gwiazdek. Jesteśmy szczęśliwi, że kolejna klientka jest tak bardzo zadowolona 😊 Zapraszamy ponownie!
Przemysław z www.jpkosmetyki.pl

Bardzo fajne produkty ,szybko…

Bardzo fajne produkty ,szybko realizowane zamówienia , dobre ceny

14 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Anno, dziękujemy za maksymalną ocenę. Cieszymy się, że podobają się Pani oferowane przez nas produkty i ich ceny oraz szybkość realizacji przez nas zamówień ... zapraszamy jak najczęściej do skorzystania z naszej oferty!

doskonałość i profesjonalizm

11 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Edyto, dziękujemy za super pozytywną opinię. Doskonałość i profesjonalizm, tak chcielibyśmy być zawsze oceniani😀 Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

PolecAm

PolecAm wszystko ok

3 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Katarzyno, dziękujemy za pięciogwiazdkową opinię. Cieszymy się, że poleca nas Pani innym i zapraszamy ponownie!

Polecam serdecznie !

3 września 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Katarzyno, dziękujemy za pięciogwiazdkowy komentarz i za polecanie naszego sklepu innym, serdecznie zapraszamy ponownie!
Przemysław z www.jpkosmetyki.pl

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa

Profesjonalna obsługa i szybka dostawa. Na podstawie pierwszego doświadczenia z tą firmą mogę ją śmiało polecić.

27 sierpnia 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Elżbieto, dziękujemy za Pani opinię, tak bardzo pozytywną dla nas. Profesjonalna obsługa i szybka dostawa, to bardzo miło czytać😀 Dziękujemy za polecanie naszego sklepu innym i zapraszamy ponownie!

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, atrakcyjne ceny, polecam

19 sierpnia 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Anno, dziękujemy za Pani opinię. Nic dodać i nic ująć, szybka wysyłka i atrakcyjne ceny, to jest to co chcielibyśmy, aby nas wyróżniało na tle konkurencji! Pani to doceniła za co dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Ekspresowa wysyłka

Ekspresowa wysyłka, bardzo polecam.

12 sierpnia 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Magdaleno, dziękujemy za pozytywny komentarz. Cieszymy się, że przesyłka dotarła bardzo szybko i poleca nas Pani innym 😀
Przemysław z www.jpkosmetyki.pl

szybko sprawnie zgodnie z opisem…

szybko sprawnie zgodnie z opisem polecam :)

4 sierpnia 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, Pani Andżeliko, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Cieszymy się, ze transakcja przebiegła nienagannie i zapraszamy ponownie!

Cena kremu przystępna

Cena kremu przystępna. Przesyłka dotarła bardzo szybko w stanie idealnym. Polecam

28 lipca 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, dziękujemy za maksymalną ocenę. Przystępne cen y oraz szybka i bezpieczna wysyłka to nasze priorytety. Dziękujemy za polecanie naszego sklepu i zapraszamy ponownie!

dobry wybór

dobre perfumy w korzystnych cenach,szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem

15 lipca 2020

Odpowiedź od JP COSMETICS

Dzień dobry, dziękujemy za pięciogwiazdkową ocenę. Korzystne ceny, szybka wysyłka i towar zgodny z zamówieniem, to chcielibyśmy zawsze zapewnić wszystkim naszym klientom... Zapraszamy ponownie!